Nézd meg LINDA 25 új hírdetőnket. WOW!!!!!!!!
Ha tényleg olyan élőben is, akkor ...
Van szép arc, mellméret (kebel)baráti, alak is közelít a 10-hez...
Már csak egy jó barátnő feeling kell és új királynőt avathatunka már meglévő 1-2 lány mellé.
Nézd meg LINDA 25 új hírdetőnket. WOW!!!!!!!!
Ha tényleg olyan élőben is, akkor ...
Van szép arc, mellméret (kebel)baráti, alak is közelít a 10-hez...
Már csak egy jó barátnő feeling kell és új királynőt avathatunka már meglévő 1-2 lány mellé.
Hajdúszoboszlón ilyennel foglalkozó hölgyeket ismertek? Aki tud az ajánljon vagy jelentkezzen :)
Lilii 26-rol szeretnék egy őszinte beszámolot kérni,mert rettenetesen izgatja - nem csak-a fantaziamat.Jöhet privatba is.Köszönön
Szevasztok
:DDD
még a foto retust is szikével végezték :)
Nem tudom, de tény hogy a mellei olyannyira tökéletesek, hogy rajzolni se lehetne szebbet:)
Lehet hogy nem tűnt el, csak átalakul, vagy készül átalakulni:) ki tudja..
Lehet, hogy Anita 24 a m*zochistákra hajt?:)
Sinclair · Tag · kelly 18 sincs mar :(
Én szivesen az ilyen szájhősöket,nekem van mivel,de nem csak enyi volt akkor ott a chet-n,még mással is heccelt a többiek is mondták neki hogy fogjon vissza magából.Szerintem magát minősíti valaki ha így viselkedik. IGAZ KEDVES (ZOLA)
Hy! Debrecenből nincs itt egy jó csajszi?
Ugyan,még látni seml átott nem hogy van neki.25centis,nincs az a nő akit arra felhúz,mire megy ez a gyerek,ekkora alól még a kecske is kiugrik.De jó lehet nek,legalább néha uncsiból lesz.....ja magát.
A chet-n voltam,és(zola)nevű úriember le vénkúrvázott,és hozzá tette,hogy ennek még f*z*tnek? próbáltam leállítani,de nem igazán reagált a dologra a farka mérete 25-cm és vödörnyi g***e van.Én most azért írom ide le,mert ezaz úri ember nem érdemli meg hogy ott legyen.
Sziasztok!
Az apróban hirdető Andreáról és Jázminról mit lehet tudni?
ChrisChris · Újonc · Én csak az igazat irtam,de látom valakinek nagyon nem megy a bolt :) Hála Istennek !!!! :)
TibetiSzerzetes · Tag · úgy látszik a sárga irigység egyből szöget ütött valaki fejében, és moderálásra késztette...
üdv és derűs napokat
ChrisChris · Újonc · Sziasztok!
Niki(30)-al való élményemet osztanám meg veletek!
Isteni lány,imádnivaló,házhoz hívtam,minden szuper,már elótte egy héttel egyeztettem vele,akkor is korrekt volt és élőben sem csalódtam benne.sőt sokkal jobb és szebb!!
Kicsit nehezen oldódtam,de sikerült,gyönyörüszép lány!Nagyon nem bántam meg,hogy házhoz hívtam és Őt hívtam,még most is érzem a bőre illatát.
Mindent a megbeszéltek szeirnt csinált és Imádtam én is kényeztetni mindenhol.
Niki,köszönöm az élményt,még találkozunk puszi :)
Alexa 21 vagy Szandra 19? Döntse el valaki?
Én egyedűl dolgozom.Teljes a diszkréció!
Linda 25 masszíroz is, kedves is. Hogy hogyan masszíroz, azt nem próbáltam, de a megtapasztalt jó hozzáálásából következtetve nem fogsz csalódni. És bomba a kicsike! Kíváncsi vagyok, kialakul-e egy rajongótábora - nála sokkal érdemtelenebb lányokról olvastam itt sok jót - azután nálam leszerepeltek.