Ne haragudj!!! Először meg kellene tanulni a helyesírást utána írkálni a világba. Ez szégyen hogy a 21. században valaki az anyanyelvén nem tud leírni kettő mondatot.
Amit írtál azzal egyetértek nagyon kerülendő csaj.
Ne haragudj!!! Először meg kellene tanulni a helyesírást utána írkálni a világba. Ez szégyen hogy a 21. században valaki az anyanyelvén nem tud leírni kettő mondatot.
Amit írtál azzal egyetértek nagyon kerülendő csaj.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Na enyhe beszámolo rita 19-röl!
Nem is tudom, hogy kezdjem!
Fel hivtam pár lányt mikor mentem volna adigra nem vette fel egyiksem ,utolso kiszemeltem rita19 volt a jo cicijei miadt. Ugy döntöttem meg látogatom mivel itt a forumon egy páran dícsérik a csajt!
De ezel egy jo nagy hibát követtem el, mire oda értem a ház elé beszéltem 3 kulömbözö hanggal ezek melett ö nyitott ajtot, mikor meg láttam (arc) már akkor elment a kedvem az egésztöl de a cicik csábítottak!
Lerendesztuk az *ny*giakat kemény 1ora, gyors zuhany és kesztuk is a francya amit csinált még turhetö volt (de nem egy nagy cucc), fojton az ajtot nézte kintröl zajok jöttek be! Épp, hogy bekapta a makkot nah de közbe meg fogdostam a ciciket pfuhhhh mint egy vén aszonynak kivan száradva (a képek csalnak)! Ekkor montam azt, hogy uljön bele, elmentt egynek de NEM ajánlom! Sajnálom!
Hali Pöcörő barátom!
Ez mind szép és jó,hogy a védelmére kelsz kellynek nellynek, hacsak nem vagy érintett a házuk tájékán! De fölösleges a magyarázkodás, és ezzel le is zártam az űgyet, mert kelly ideirta, hogy ő elmondja a telefonba hogy nem dolgozik már a megszólalásig hasonló barinője, nelly. Igy te se náluk voltál..vagy valamelyikőtök nagyon el akar simitani valamit.De ilyen csonton én nem rágódom, akad itt ezen a helyen százakárhány helyettük, ahol a tisztaság, a diszkréció-amit te is említettél- adott és elvárt! Na odamegyek inkább.Ezzel én nem is kavarnám tovább a sz..t:)
Végül, de nem utolsó sorban megemlíteném az "ördögien " jó Rita19 -et, profi Made in France!
Barby 23 al találkát beszéltünk meg tegnap mára, de egész nap ki van kapcsolva...
Nándi · Őstag · Mortimer55 szép is az ha a menedzseltednél visszajáró vagy! Mert ugye a hirdetése pusztán véletlenűl jön elő ha nick nevedre kattintunk! :D
Jah, főleg ,hogy egyik nap ***moderálva***k egy half ó, másiknap már ***moderálva***k , sztem ***moderálva***k-t rohdtul nem ér, de kinak a pap kinek a paplan :D
haban · Tag · Nem kell hozzá éretségi hogy össze hasonlitva kétséged nelegyen hogy ugyan az a személy. Egyébként rendszeresen váltogatja nevét és telló számát,ó.
Laura, Vanessza Lara Niki stb. Többször kétes hirdetőként is jelölték. De kétséges hogy egyáltalán betöltötte e a 18 évet. Fotóit nézve szép és vonzó nem olvastam rólla negativ tapasztalatot. Aki az ilyen fiatalt szereti sok szerencsét hozzá.
sziatok Niki 20 Lara18 szerintem egy csaj ???
pöcörő · Kvázi-tag · Nem szokott különösebben felzaklatni, ha a hölgyek letagadnak néhány évet, mert ezt eleve belekalkulálja az ember ebben a szakmában.
A Timi(28) nevű hölgynek azonban valószínűleg nem 1-2 évet, hanem 1-2 évtizedet sikerült lekerekítenie. Ahogy a 3. képen a lábait elnézem az még egy 50-es nőnek is nagyon gáz lenne, nem hogy egy huszonévesnek...
Itt nem a külsejét akarom cikizni, mert az mindenkinek olyan amilyen (és gondolom erre is megvan az igény) hanem azt, hogy a képek látszólag köszönő viszonyban sincsenek a megadott éltkorral.
pöcörő · Kvázi-tag · Bocsi! Most látom, hogy Breitling írta!! Elnézést Mortimertől. Ettől függetlenül én továbbra sem akarnék visszajárós lenni valakinél, akit mnég nem is ismerek.
pöcörő · Kvázi-tag · Azt hogy ki kit vert ár nem tudom és nem is nagyon érdekel, de annyiban pontosítanálak, hogy nem "hetek óta vernek át" mindenkit, mert kb. egy bő hete én mindekettőjüknél voltam.
Amit ígértek azt maradéktalanul megtették, a képek is stimmelnek a valósággal, nálam nem volt semmi különösebb probléma. Ha szőrszálhasogató akarnék lenni, akkor talán a lakás méretei zavartak, konkrétan arra gondolok, hogy túl kicsi ahhoz, hogy ennyi lány dologzzon ott egyszerre. Szinte akaratlanul is találkozol ezzel-azzal.
A Mortimer nevű hírdetőnek meg üzenem, hogy ne akarjon már visszajárós lenni egy olyan lánynál, aki után éppen érdeklődik itt, mert még nem volt nála. :-) Vagy rögtön meg is előlegezed neki, hogy olyan jó lesz, hogy visszajárós leszel? Ugyan már királylány... Paradoxon....
Kedves Kelly és Nelly!
A páros hirdetéseteket most vettétek le, mert még ma délelőtt is volt de hetek óta hirdetve vagytok és másik barinődet ajánlod.Ami nem is lenne baj, ha a mások által már nagyon leirt és nem ismétlem mert nem akkarok nektek szart kavarni, ahogy te is irod hogy ízetlen. Ha nem lenne igaz amit tapasztaltam és leírtam, akkor nem vettétek volna le ilyen gyorsan a képeiteket. Ezzel elismertétek, hogy igenis átverés hetek óta.Nekem ez nem kóser, a véleményem ez marad. Nem kell vele egyetértenetek, de szerimtem másoknak is ...ta a csőrét, de nem írták fel, hanem mást kerestek:), Na én is ezt tettem!
Milyen átverésröl beszélsz? Ha valaki felhívja a páros hirdetésünket azzal kezdek hogy a barátnöm Nelly már nem dolgozik,és a páros hirdetésünk sincs már fent! Ezek után minek jöttél fel? Valakinek a szar is ízetlen!
Nándi · Őstag · Hali! Privátban kérdeznék valamit:) lesz lehetőség rá?
Üdv.
Korábban már beszámoltam Kitty 38 ról akivel jól éreztem magam ezért újra felkerestem. Sajnos most nem volt olyan jó élményem, a hely és a hozzáállással továbbra sem volt gond. Viszont a gumi méreten aluli volt ezért szorított úgy meg azért mégsem az igazi,nem vagyok extra méret de azért erre odafigyelhetnének a hölgyek h ne egyféle legyen ami épp ***moderálva*** volt, tisztelet a kivételnek, valamint a nedvesedéssel voltak gondok, és nincs roszabb mint egy száraz d*gás, egy kis síkosító azért mindkét fél számára jobbá tenné a dolgot. Remélem a későbbiekben lesz még alkalmam jó élményben részesülni általa :)
Hali!
Edina,ápolt szakértő,tudja mit csinál.Lelkiismeretes,ami nem mondható el itt sok lányról.Nálam visszatérő,ha elmész hozzá megtudod miért írom ezt! Szia! Jó vadászatot!
Tudja valaki hova tünt Krisztina 33 ?
***kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Sziasztok!
A Nelly Kelly rajongóknak mondom hogy ne strapáljátok magatokatt mert Átverés az egész Nelly már nincs szolgálatban igy lemondhatunk rólla mert nem őt kapjuk. Kelly meg a kiszaladgálós siettetős viselkedésével egyenessen zavaró.Nembeszélve a háttérzajról ..szóval én lemondok az átverésröl. Ha tudtok jó párositásokat, várom az infot..
Köszi
***kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Diácska 18-ról szeretnék írni! Elmúlt napokban jártam nála,azt írja,hogy kezdő,pedig még Lilike néven is hírdetett annó,és voltam akkor is nála,de sajna semmit se változott! Szép-nek szép lány teste is rendben van,csak épp aszok a problémák vannak vele,ami akkor is volt! Elég erős a testszaga,és odalent a p*nci sincs rendben,v*l*d*kozik,és eléggé ***moderálva***! De aki erre gerjed,annak hajrá! Tuti,hogy van valami féle ***moderálva***,és ha ezt kimoderálják,akkor csak sajnálni tudom,hogy nem lehet megírni az igazságot,és a ***moderálva***,az nem játék!!!!Aki kételkedne, akkor írtak itt annó Lilike névre is róla,és olvasatok utánna !!! Ja és még valami, más lányt,és lányokat is fikáz! Meg azt is mondta nekem,hogy ebbe belekényszerítik,ezt se értem,meg értettem,de mindegy! Egyszóval kerülendő!!!
Én épp az ellenkezőjét tudom leírni... :) nem vagyunk egyformák...vagy lehet ő nem egyforma velünk. Unott kép mogorva arc, semmi kedvesség! A képeken még jó is, de mikor beléptem és megláttam azok a hatalmas combok meglepő volt a képeken nem így jött le... :( csalódott voltam, de közöltem is ... én biztos nem leszek vissza járós.!