Már öltözök is, és rongyolok hozzá! :P
Fütyülős · Őstag · Már öltözök is, és rongyolok hozzá! :P
HAli Sergio!
Én voltan Lara/Laura/Niki -nél de nem sok jót tudok róla elmondani. Szép lány (nagyon), ápolt és amíg az akció el nem kezdődik addig kedves is.
Augusztusban amikor először megláttam a hirdetését még aznap elmentem hozzá. Az ***moderálva*** minden óvszerrel de megbeszéltünk egy special ***moderálva*** és az együttlét valami eszméletlenül jó volt. Érte a kiadott ***moderálva***. Akkor kezdett bele ebbe a műfajba így kedves volt és készséges és tündéri. Majd két hónappal később mikor vissza tudtam menni hozzá még emlékezett a korábban kialkudott ***moderálva***-re, el is kérte de amit kaptam érte cserébe az botrány volt. Unott, flegma, ezt nem-azt nem csinálom stb. Amikor emlékeztettem rá, hogy nem erről állapodtunk meg akkor gyerekes kimagyarázásokkal probálkozott amivel elvette a kedvem rendesen.
Az NFVSZ-t pl. azért nem engedte mert állítólag kisgyerek született a családba és másnap ment látogatóba és ezért nem akarta mert a kisbabát meg kell puszilni......kiröhögtem.
Szóval mindössze néhány hónap alatt kiégett a lelkem. Rájött, hogy a szépségével és egy kis pofátlansággal is jol meg lehet élni. Azota volt nála egy-két haver is de ők még lesujtóbban nyilatkoztak.
Hát ennyi! Mehet moderálásra!
Szia
És mit lehet tudni róla? hogy lehet elérni esetleg?
Köszi
Laura/Niki-nél volt már vki ? Valami vélemény jöhetne,hogy megéri e a ***moderálva*** :)
Sziasztok! Aki járt mostanában Annácska 20 vagy Malyácska 19-nél megtenné,hogy ir róluk egy friss beszámolót,mert nekem nagyon bejönnek!Köszi.
Moncsy 24 menyetek megéri nagyon!
kanossrác · Lelkes újonc · Helga úgy látom hogy jó ideje nem rendel már Debrecenben. Átköltözött keszthelyre és ott hirdet Lulu39 néven más számal vagy most mi van? A képei ugyanazok voltak, bár most levette és olyanok vannak amelyek kevésbé ismertek.
sziatok ma voltam Andrea 20-nál aki teheti az menjen el hozzá jó kis csaj.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Megnéztem én is és teljessen egyforma a két kép. Akkor most ki lopott ki től.Vajon hol van az igazzság?Melinda állitolag ujj cimen rendel.
Hy
Még mindig jol m*lytorkozó csajt keresek.
Valaki tipp privátba?
Üdv,a Tócoskertben van csaj?:)
haban · Tag · Szia "kanossrác" jó megfigyelő vagy szerintem is tökéletesen egyezik a két kép. Egyébként Melinda előzőleg több néven hirdette magát Baba - Kinga - Enikő - Betti - 35 évesnek tartotta magát a Szécsényi úton rendelt a ***moderálva*** közel (környezetbe nem illő) olyan lepukkant lakás és környezetben hogy a látványa is rossz volt. Az akkori fotói köszönő viszonyban sem volt a mostani véleményem szerinti lopott fotóval. De ki kell próbálni a környezet látványa ha nem riasztott el az ajtóból még vissza lehet fordulni.
Szia!
Voltam a mikor még a fényesben dolgozott... kedves, mindent megcsinált nekem, de feszült volt végig... Kiknél voltál? Közvetlen, nem elszállt ***moderálva*** dolgozó csaj érdekelne (aki smárol is) :D
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Arra lettem figyelmes hogy a Bonita 18/14-es fotója megegyezik az apróban hirdető Melinda egyik fotójával. No most akkor ki lopja kitől a fotókat kérdezem én?
Üdv!
Egy friss tapasztalatomat szeretném megosztani méghozzá Zita 32 vel kapcsolatban. Régebbóta nézehettem már és valamiért megfogtak a képei így sor került a találkozóra, telós egyeztetés korrekt részletes, kedvesnek tünt, v*ztoronnyal ***moderálva*** kb, korábban már jártam ott mindkét kolléganőjével voltam korábban. Lakás célnak megfele,l diszkéció teljes, fürdő átlagos. A hölgy egy szexi rucibannyitott ajtót, a teste nekem bejött szép hosszú lábai vannak,mellben is egész jó főleg h nem egy tini, inkább az arcán látszik a kora de nem csúnya. Szenvedélyes csókkal indítottunk majd fr*ncia, amit ahogy csinált az nekem annyira nem jött be inkább keményebben csinálja mint gyengéden így hamar sor került az akcióra, egy kislovaglás, majd hátulróli próbálkozást elutasította mondván azt nem szereti :( sebaj akkor gondoltam nem erőltetem és majd szemből befejezzük, és így is lett. Nem volt rossz de biztosan nem keresem fel újból, egy próbát megért.
Sinclair · Tag · szep magyar neve van:)
Helló Sinclair!
Amúgy Ádám Mónika Dzsenifer Betti Zoé a becsületes neve :D
Erősen ajánlott!
Csak nehogy függőséget okozzon... :D
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia davidovo.Én tudok neked ajállani hölgyeket amilyenneket szeretnél:Melinda,Alma az apróba megtalállod őket.
Szasztok, hoztam nektek beszit: Georgina 20. Azt kell tunni róla, hogy a telóban kedves, nagyállomás, nagyon nagy ház, de semmi gáz, norm. parkolás (jaó drága), mongyuk átlagos panel kégli. A csajszi kedves, a képeknek megfelelő, vékony kis finom alak, fiatal üde bőr, kifejezetten kedves arc, szép haj, cickók 10/6, viszont nem gépi, hanem érzéki akció, kedvesen, szolidan és nem muszájból érzéssel. Virágcsokor átlagos. Azaz üzenet, hogy vigyázzatok rá. Na. Nacsá
Ja! Linda 25 eltűűűűnt?!?! Vazze, nehogymá lecsússzak róla!! Lindaaaaaa! Írjááá lécci, hogy megvagy!! Köszi!!!
Azonnal kéretik írni Dia 19 vékony lány nagy cickókkal c. hölgyről! Nagyon lógós cickók? Így fehérneműben nagyon jól néz ki, de gyanús, hogy nincs natúr képe... ilyenkor szokott az lenni, hogy leveszi a melltartót és rájössz, hogy átesté' a palánkon... Léci srácok valami infót, köszi! Bush
üdv!
Egy beszámolót szeretnék írni Linda 25-ről!
A lány a képeken jobban néz ki mint élőben bár ritka ha fordítva sikerül.Azt hittem hogy big natural de a cickók szilikonosak!
Lénygében hatalmas mellek és érzéki száj.Testre nekem nem annyira jött be inkáább husi!Van lehetőség hátsó bejáratra, nem nyafog viszont a csók is extra.
***moderálva*** átlagosak, lakás 10/6!