Sziasztok!
Tud valaki ajánlani Debrecenből roma lányt ? Természetesen csak olyat akinél voltatok is.
Privátban is irhattok. Előre is köszönöm
lacee · Újonc · Sziasztok!
Tud valaki ajánlani Debrecenből roma lányt ? Természetesen csak olyat akinél voltatok is.
Privátban is irhattok. Előre is köszönöm
Üdv. A *** moderálva ***.com-on hirdető Priszcilánál volt valaki? Van valami élményetek vele? Előre is köszi!
Szia!
Én írtam neked üzenetet.
Érdeklődtem a hölgy felől, akiről írtál.
Újra elküldtem.
Várom a választ!
Kösz!
Aki tud információval szolgálni Ancsikárol az legyen kedves írjon!
Sziasztok Lizi MIkor lesz elérhető? Aki tud valamit irjon!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Szia!
Én voltam Dia 19-nél. Képek valósak (voltak akkor, kb. két hónapja), szuper a teste! Cicik gyönyörűek, karcsú test, kifejezetten csinos. A kecó pukkant, elég gagyi, lelombozó ízléstelen szerelésben fogadott és kifejezetten fadarab volt. Sajnáltam rá az otthagyott p*nzt...
már ne keressétek ujra hirdet ágica19 aki irt annak köszi.
Hali! Azt a hölgyet keresném aki a ***moderálva*** utcán a tűzoltósággal szemben rendel .. ha valakinek van infója róla az írjon..sajnos a nevét nem tudom..
sziasztok valaki nem tudja hol van ágica 19, lányok és fiúk keresem ágit? aki tud valaki az irjon.
heló, Regi hol rendel?:D fél óra ***moderálva***?
Kazinczy megirigyelné az írásodat.......
legjob csaj a városomba!meny és probáld ki
Sinclair · Tag · a fiatal korosztaly kedveloinek ajanlanam Regi18+at gyonyoru feszes bor,csinos magas csajszi,eszmeletlenul kemeny mellekkel,uveget lehetne vagni vele,a gyemant vago kutyafasza emellett,hozzaallas elfogadhato,rozsa jo,tiszta a csaj nagyon,szerintem megeri,megerto es idoben is rugalmas
Sinclair · Tag · amugy a nelly -kelly visszateres kamu volt..kyara kisasszony hirdetese feldobasara szolgalt csak,nincs a ket emlitett 2 holgy ,de van o szemelyesen B tervnek...
Sinclair · Tag · igy van ...
Sinclair · Tag · YES :D Futyi :P
Sinclair · Tag · hagyjal mar vele...megis miert erne meg? o ca$hel vagy miert?...ccccc
Voltam Ruby 25-nél ajánlott kategória. Csodálatosan gyönyörű idomok és megfelelő kényeztetés ;) Mindenkinek ajánlom
Nem régen voltam a Balatonon, és elég nagy csalódást okozott a hölgy, nem azt kaptam amit elvártam.Nem ajánlott kategória!
kanossrác · Lelkes újonc · Az előzö hozzászólásomat visszavonom és elnézést kérek a Lulu39-től Keszthelyen ha megbántottam.