gyerekek, NANA-ról tud valaki valamit, nekem nagyon bejön külsőre... valaki help..
gyerekek, NANA-ról tud valaki valamit, nekem nagyon bejön külsőre... valaki help..
nem.
Sinclair · Tag · koszi a modit :D latom kedves paroskank kelly & nelly visszatert,egyem a szivuket :)
Szia Szilvi28 nál jártál már?
vagy Ivet27 nél?
sziasztok volt már valaki Debora 22-nél az irjon én is tudok segíteni mert voltam 10 lányál.
Sziasztok Szilvi 28 -ról tud e valaki valamit ?
kanossrác · Lelkes újonc · Zoé írta és azt üzeni hogy puszil Betti :D :D XDDD
Sinclair · Tag · Szia Zoé vagyok!!
Szeretnél egy kis ki kapcsolódást akkor ezt nálam meg kaphatod teljesítem minden kívánságod, gyere és élvez velem!!
hívj bátran és csak szám kijelzéssel!!!!
Puszi Betti
szoval most hogy is hivjak ?:)
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Szeretném megosztani tapasztalataimat. Néhány hete jártam Izácskánál. Eredetileg nem hozzá készültem de egyáltalán nem bántam meg utólag hogy őt választottam. egy nagyon szép arcú hölgy nyitott nekem ajtót, és testalkatra is azt kaptam amit a képeken viszontláttam. Kerekded idomok de nagyon izgató formák. Gyönyörű nagy mellek amit nagyon szeretek. Enyhén lógnak de ez természetes. Nagyon fincsi ápolt puncija van ami újabb jó pont nálam. Eddig az tántorított el hogy menjek hozzá hogy nincs csók az alapban, de a hozzáállása kárpótolt. Orálisan is nagyon jól kényeztet. Egyszerűen jól odateszi magát. a fürdőszoba kifogástalan, tiszta törölköző. Igényes környezet. Beszédes hölgyről van szó ezt a végén bizonyította, ugyanis jót dumcsiztunk. Úgy éreztem mintha már régóta ismerném. Pedig a chaten még össze is vesztem vele. de így hogy személyesen is megismertem kellemesen csalódtam. Ritkán vagyok visszajáró vendég mert szeretek mindig újat kipróbálni de hozzá még biztosan megyek mert az az érzésem hogy még van benne ennél több is, de lehet hogy csak én vagyok maximalista.
Beszéltem a napokban Niky 27 el ! Én úgy tudtam hogy csak masszázst vállal de úgy tűnik vissza állt a régi kerékvágásba.
Zúg a Kurva, sír a Kurva
Súlyos bánat reng a púpján...
Lola (35)· debreceni szexpartner · Újonc · A képek lekerültek...a kérdés hogy meddig.Bár valaki megint megosztotta 9 perce Csuporka képét.Így bármelyikünkét oszthatják újból.
Tisztelt izácska!
Erről mi is ma értesültünk a fórumból, tehát semmi közünk a facebookos oldalhoz.
Ez ellen Önök tudnak igazán tenni, ha szeretnének és minnél többen (összefogva), annál hamarabb fog történni lépés a facebook részéről.
Van egy olyan lehetőség, hogy be tudják jelenteni a facebookon belül az oldalt, ott vagy ki tudják jelölni, miért, vagy meg tudják írni (célszerű angolul). Ezt nézik, figyelik és szükség esetén az egész facebookos profilt törölni fogják!
Én voltam kb egy hónapja Debora22-nél, szép festett szőke, igen félig szolis csajszi...jól csinálja a dolgát,nem gondolkozik sokat, telefonon mindent egyeztethetsz, de....,én nem szeretem, ha sietnem kell,mert az időt az nagyon sűrgeti, és nem is voltam azota. Röviden ennyi, remélem, valamit segitettem.
Sinclair · Tag · beszaras hogy mik vannak,***moderálva***...
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Pff...Megnéztem és tényleg fent van rengeteg vidékis lány sokak közülünk,csak azt nem értem milyen joggal lettünk felrakva?!!Én eddig nem tudtam róla,de ez nagyon gáz!
sziasztok volt már valaki Debora 22-nél az irjon én is tudok segíteni mert voltam 10 lányál.
Nina (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok Lányok! Érdeklődnék, hogy tudok-e arról valamit, hogy milyen alapon van fent egy csomó vidékis kép facebookon? Keresőbe írjátok be: ***moderálva*** ! Még nem moderálja ki a szerkesztőség, bár megkérném rá, h ne tegye: https://www.facebook.com/Hasznaltno.hu/photos_stream