Willkommen!... hogy szót értsünk és én, ehhez értek. Íme, ismét olvashattuk a megmondó ember örök érvényű igazságát. Azért, nézzünk bele egy kicsit mélyebben. Ismered a "valódi látogatókat" és a lányok után talán egy sörre össze is jöttök? A visszatérő "érvedet" a királyi többest, még Brokyfeller korodból húzod magad után, egyre gyengülő érvként. Majd jön a sze...ség agyonfényezése, részedről természetesen önzetlenül. A fórumon, sokan nem értünk egyet az örökös moderálásra küldéssel és a "kérjük a mások lejáratásának mellőzését" stb... még akkor is, ha teljesen korrekt, de a lányokra sokszor okkal és megalapozottan, nem jó fényt vető kommenteknél. (ez forgalom és hírdetéscsökkentő, lehet hosszú távon?) Visszafogom magam és egy picit sem lebbentem fel még a fátyol szélét sem ennek okairól, de ezért köszönetet várok. Jót derültem (nem derültünk, úgy-e érted?) még ha a többes szám igaz is a " most már egymagában" szereti elejét venni és a szolid korrekciónak nevezett, értelmetlen hablatyon, mert hát ezen, csak ezt lehet. Kár. Azért, mégis csak megértést tanúsítok az általad leírtakkal, mert valószínűsíthetőleg, valamilyen tudatmódosító hatása alatt, jöhetett létre, de ez már másokkal is előfordult, szerintem.