hali
engem érdekelne a dolog
írj privátban
köszi
hali
engem érdekelne a dolog
írj privátban
köszi
Néhány észrevétel:
Ariel: véleményem szerint helyes lány, arca átlagos, mellben valóban nem erős, de ezt kompenzálja odaadó hozzáállása. Aki először jár nála, az is könnyen feloldódik nála.
Számomra -átlagosnak- kicsit tágnak tűnik, viszont orálisan kompenzálódnak a dolgok. Higiénia rendben. Ajánlott.
Ninettke: ugyancsak helyes és értelmes lány. Kellemes vele az együttlét. Kár, hogy lovaglni nem szeret. Orálban az érzékibb, finomabbat tudja. Higiénia kiemelkedő. Ajánlott.
Niki(30): A valódi korához képest csinos nő. Szereti, ha kényeztetik. Odateszi magát vagányul, hogy neked is jó legyen. Valaki úgy fogalmazott korábban, hogy egy férfi kevésnek érezheti magát a társaságában. Én egy kicsit tutyi-mutyinak éreztem nála magam. Ettöl függetlenül különleges élmény volt számomra. Ajánlott.
Regi: Csinos, szép mellű, helyes arcú lányka. Ügyesen oldja a légkört, azon van, hogy jól érezd magad. Nekem volt egy zavaró tényező, amit privátban sem írok meg senkinek, mert lehet, hogy csak az én ottlétemkor volt jelen ez a probléma. Neki viszont megírom!
Szilvi(28) Korábban voltam nála. Helyes és értelmes nő. Jól éreztem magam nála, viszont az zavart, hogy csók nem volt. A telóban tett arra utalást, amikor ráérdeztem, hogy lehetséges a csók. viszont a helyszínen úgy tűnt, hogy szimpátia esetén kapható ez egyeseknek. Ha nem így van elnézést!
Egyébként a "kölcsönös szimpátiás" opciók dilemmát vetnek föl bennem.
Egyelőre ennyi, mert át kell adnom a számítógépet.....
Ja a korábban nosztalgiázók kihagyták a Nelly(18), Liza (19) stb, mellett Móni/Síbát, akinek Debrecen egyik legjobb feneke volt és igazán szenvedélyesen tette a dolgát.
Sziasztok!
Orsi 24-nél járt már valaki?
Jó lenne egy kis infó!
Akár privátba is. Köszi
sziasztok
terhes csajról tud most valaki?
vagy érdekel valakit a téma?
***moderálva***
Biztos túlszedte a *** moderálva ***
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Nana ugy látszik mindenkit kitiltott :D
Fütyülős · Őstag · "Ez Budapest! Ez Budapest!"
Keleti ? Én a 4 es metrot sehol nem látom :D
Szia NANA! Miért tiltottál ki
Szia Nana ! Miért tiltottál ki? Hisz tisztellek annyira , hogy soha nem bántanálak meg!
Melinda(27) visszatért. A régi tagok bizonyára ismerik :)
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szerintem tök mindegy hogy a keletin vagy a fancsikán készűltek a fotok egy biztos a kis csaj szerintem nagyon dögös.(Majd kiprobállom remélem nem okoz csalodást.)
Hali GZOLI!
Bogi tényleg frankó, én voltam még szőke csajnál, ő a Rita19, ügyes, pakolható mindenhogy, de nekem nagyon vékony! De ez egyéni ízlés!! Amúgy ajánlom minegyiket, Maya 29-hez még nem volt szerencsém, de róla is csak jókat olvastam!
humm · Kvázi-tag · Majd aki nála jár, aprólékosan végigellenőrizhetné a testhajlatait, nem szedett-e véletlenül össze k*ll*ncsot ott a nagy fűben. Szép kislány így a kép alapján, kár lenne érte!
Sanszosabb a fancsikai tavak környéke. Minek mennének a keletire amikor fancsika itt van egy köpésre :)
Fütyülős · Őstag · Iza(19) képei mintha a Keleti mellett készültek volna. :)
Pecás a csaj, vagy ott volt jó a kontraszt?
Amúgy az új lány, Joy? Valaki nem volt még? (jójó tudom, hogy csak ma érkezett). Beszéltem vele ma amúgy, telefonban szimpi, nagyon fullos a repertoár, mindenképpen megyek amint tudok. Viszont ha valaki előttám jár arra, dobjon már egy élménybeszámolót a biztonság kedvéért. ;) köszi.
Hát ha vékonyat kerestél akkor máskor nézd meg jobban a hirdetést, mert szerintem már a képekről egyértelmű, hogy ő nem vékony. Nem tudom min lepődtél meg. :D
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Comboska kicserélhetné az 56 kilos bejegyzését, azért 70 kilóra!!!! Mert én vékonyat kerestem és helyette öt találtam a minap..rossz szájiz az ilyen,még el sem kezdtük de már át lettem b*szva 14kiloval...
Egyetértek, korábban én is voltam nála (írtam is pár hete) és hasonló élményeim voltak. Riasztó elsőre, hogy a "világító kertbe" kell menni, de Bogi nagyon jó, tényleg mindent megtesz. Engem a kolléganője, Maya 29 is érdekelne, többször beszéltem már vele de nem jutottam még el. Valakinek vélemény, élmény róla? Láttam a keresőben hogy van már pár, de hátha volt valaki nála mostanában is.
Szőke belevaló csajt kerestem, meg is találtam . Bogi30nál voltam nem rég, hát annyi lehet a kora, amennyi, de vérprofin csinálta, amit kellett! Nekem bejön az ilyen combos, fenekes csaj, mert az van neki, de nem bántom, vagyunk így férfiak, akik nem a pálcika csajokat kedveljük. Kicsit bonyolult a feljutás, vannak barátnői, akit érdekel, de tényleg kedves, belevaló, mindent megtesz, hogy jól érezd magam. Vele szerencsém volt.