Üdv!
Eljutottam végre Ninettkéhez és Melihez egy páros légyottra. Ninettkét már régóta kérdezgettem a dologról csak nem volt akkoriban kolléganője. Most viszont megérkezett hozzá Meli és végre összejött a találkozó.
Melivel most találkoztam először, de egyáltalán nem volt eltúlzott a visszatérésének szóló öröm itt a fórumon, tényleg annyira jó szolgáltató amennyire az a korábbi pozitív hozzászólásokból kiderül.
A lányok elmondása alapján szerencsém volt, mert nem könnyű összeegyeztetni, hogy mindketten egyszerre ráérjenek most azonban szinte azonnal tudtak fogadni.
Ninettkéről írtam már korábban, továbbra is az egyik kedvenc szolgáltatóm, a képek teljesen a valóságot tükrözik. Ugyanez a helyzet Melivel, egyértelmű hogy a képek nem retusáltak, azt kapod élőben is amit ott látsz + egy szép és kedves arcot. A páros képek is jól tükrözik azt a hangulatot ami ott fogadja a látogatót. Mindkét lány nagyon kedves és ami még fontosabb, intelligensek is. Szerintem ez egy együttlétnél nagyon fontos, nem elég egy szép test. Előtte és utána is jót beszélgettünk, nem volt siettetés, stb.
Mindent szépen megbeszéltünk már előre (többször is :) ), szóval a t@rifákat illetően nem ért meglepetés, teljesen átlagosak, Debrecenben megszokottak.
Voltam már korábban pár helyen két lánynál, de eddig ez az együttlét volt a legjobb. Mindkét lány nagyon szenvedélyes, a barátnő feeling teljesen adott. Egymást is, engem is nagyon odaadóan kényeztettek, Melivel csókolózni külön élmény. Nem igazán akarom és tudom tovább ragozni a dolgot, *5-ös élmény volt, amint tudok mindenképpen visszamegyek. Köszi lányok! :)