Regina 22-ről infó valakinek???
Regina 22-ről infó valakinek???
degye75 · Lelkes újonc · Niki (30):
Egyeztetés:
Előző nap megtörtént, nem volt probléma.
Megközelítés:
Villamossal, busszal is könnyen elérhető. Én kocsival mentem, ingyenes parkolási lehetőség van, hely is volt bőven.
Helyszín:
Nagyon szépen felújított panel. Igényes, kicsit minimalista...:-) Ha valaki szereti az ilyet, akkor egy okkal több, hogy meglátogassa Nikit.
Lány külseje:
Csinos, vékony alkat, rövid szőke haj, hatalmas igéző kék szemek. Kis, formás mell, szép bőr... jól esett Rajta végignézni. :-)
Action:
Nem először jártam már nála. Sőt, igazából nem is szoktam tiszteletemet tenni máshol, csak Nikinél. Nekem Ő jött be. :-)Kicsit beszélgettünk az elején, érdeklődtünk egymásról, mi a pálya a legutóbbi látogatásom óta. :-) Beszédes személyiség, könnyen oldódik a társaságában az ember. Közös zuhany után irány a tett helyszíne. Először én kényeztettem, közben elmondta, hogy mi a jó neki, hogyan csináljam. Meg is lett az eredménye...:-)Aztán Ő kezdett rajtam játszani, profi módon, felváltva gyönyörködtem a technikájában és élveztem becsukott szemmel az élményt...Mikor már kellően stabil energiaszerkezetet vettem fel, ellátott védőfelszereléssel, a vékonyabbik fajtából asszem, mivel elég rosszul reagálok a gumira...:-(Hátulról láttam neki, kellemes volt a látvány, és az érzés, saját nézőpontból és a falon lévő tükörből is. A befejezéshez le kellet kapni az óvszert, és a kívánságom szerint történt. :-)Kis tisztogatás, és közös zuhany után, jó hangulatban váltunk el.
Elszámolás:
Nagyon korrekt, a nyújtott élményhez képest. Egy tábla csoki alá illesztettem a bankókat. :-)
Összkép:
Kellemes hangulat,maximális odafigyelés: ezt kaptam Nikitől - ismét. Nincs üresjárat, vagy időhúzás - tényleg azt érzi az egyszeri látogató, hogy ő áll a történések középpontjában. Látjuk még egymást...:-)
Sokunknak rabolta az idejét (más kommnetekben is olvastam ezt róla -sajnos csak utólag), nekem a félórával korábban megbeszélt időpontban nem vette fel a telefont, amikor már a háznál voltam. Több ismétlés után sem. SMS-re sem válaszolt, hogy bocsi. Semmi ijesztő vagy taszító nem volt a külsőmben, de szerintem nem is láthatott, egyszerűen csak link a kicsike.
Albert, ebben ne legyél ilyen biztos, mert saját szememmel láttam sok ellenpéldát. És hiteles hozzászólóktól is olvastam hasonlókat, akik keresnék, hogy pozitívak legyenek,és voltak is, ha lehettek, de ha az objektív valóság nem engedi, az istennek sem megy...
hali. milyen volt? már régóta gondolkodom rajta. köszi. Üdv.
Sziasztok ! Cukorka 19 és Regina 22-röl van valakinek infoja . Privátba is jöhet !
Nicol 20-ról kérnék egy öszinte beszámolót ha lehetséges ! Jöhet privátba is . Köszi !
KaMaKoNg · Újonc · Belvarosba keresem csinos szexi lany aki natur melytorkos franciazni tud!!!
valaki nem tud valamit Ketrin 18 röl??????????
A honvágy! És bizt nem mellékesen a"hazai ízek" :D Meg ott sem farokból van a kerítés!
És hányan kullogtak vissza azóta :))
Nándi · Őstag · Teszemfel és teszem!! :D Budapesti székhelyről nagyjából egyforma a két város távolsága. A nyugati részen meg bizt másképp pörög a gazdaság. Néhány tőzsgyökeresnek mondható lányunk sem véletlen tette Győrbe az "irodát"
Ma voltam Niki(30)-nál. Nekem nagyon bejött minden. Egy órát maradtam, de az úgy eltelt, hogy észre sem vettem. Kedves, bájos, mindent megad ami vendégnek kell, legalábbis nekem. Vissza fogok térni. Köszi Niki.
Húú az a csaj igazi trollface volt, de amúgy kedves volt és jól csinálta amit csinált. Már régen abbahagyta. Basszus máig emlékszem a fejére, na azt nem volt szabad nézni eksön közben :)
Sziasztok! Nagyon keresnék egy lányt , popókedvelő Vanda néven volt fennt legutóbb a vidéki lányon. Előtte Szofi néven is hirdetett, sajnos annak idején nem mentettem el a számát... kb 2 éve láttam utoljára hirdetni, tud esetleg valaki róla bármit, vagy megvan valakinek az elérhetősége? Előre is köszönöm, Urak!
sziasztok ma voltam regina 22 nél és csak ajánlani tudom öt akit érdekel regina 22 az írjon de itt most nem részletezem
Jogos az észrevétel, azokat nem is néztem. Bár az is tény, hogy előfordult az is, hogy hetente többszöt volt hol itt hol Győrben. Ez azért kissé meredek tekintve, hogy az ország két ellentétes feléről van szó. Még ha időnként Nyíregyen tűnne fel az oké de azért Győrbe ingázni pár naponta elég meredek. Én erre gondoltam, hogy valaki jelenthette, hogy Győrben hirdet de esetleg mikor érdeklődtek nála akkor azt mondta Debrecen. Ahogy én is jártam vele csak a fordított szituban. Hívtam amikor itt hirdetett és közölte, hogy most Győrben van :)
Norina (48)· soproni szexpartner · Újonc · Kedves Gróf Kurátor!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok
Ezúton szeretném értesíteni minden kedves férfi látogatót, hogy Debrecenben Anita név alatt lévő 24 éves hirdető nem valós hirdető.
A képek sem fedik a valóságot. Aki nem akar csalódni ne keresse vele a kapcsolatot. Testalkat vékonynak van irva. nem valós.
Nándi · Őstag · Szerintem inkább az új képeivel lehet ez összefüggésben, bár lehet tévedek