Sziasztok, Bianka 19 -ről tud valaki infót adni?? volt valaki nála???Kösz
Sziasztok, Bianka 19 -ről tud valaki infót adni?? volt valaki nála???Kösz
Sziasztok
Rita19 rol tud valaki infot adni?
Johet privatba is,elore is kosz.
Már nem hirdet.
Látom megszánt a modi és berakott egy értelmes kifejezést...
Leonitta hol van vagy hol vagy ?***moderálva***mi van veled nem dolgozol már vagy dolgozol
Én nem kritizálom :) Ahogy mondtam a legénybúcsún elnyerte a tetszésem, élőben határozottan csinos :) Csak kíváncsi volnék volt-e már nála valaki és milyen a hozzáállása úgy a dolgokhoz?! :) De lehet akkor nekem kell lenni az elsőnek ha senki nem ír :)
Őt ne kritizáld, mert szankciók léphetnek életbe veled szemben! :)
Amúgy csak hallkan jegyzem meg, hogy igaz hogy folyamatosan 3 hírdetése van, tényleg nem írt róla még senki beszámolót.
VAGY! Mire leírta a beszámolót a kolléga, már nevet, kort, és telefonszámot is váltott.
Így nehéz nyomon követni a kis "álcát". :)
Hali!
Ujabb kamu!
Ema(26) aki korábban Niki volt most a győri Kitti(23) korábbi képeivel hirdet.
Mondjuk hajlandó vagyok elhinni, hogy éppen szerencséd volt Csárli Füstös Angyalaihoz, mert én is ápolgattam C-kategóriás lányt sok évvel ezelőtt (ő is haláli rendes csaj, most is cimbik vagyunk), de pont ebben a műfajban ilyet...
Melyik folyadékot fogadtad el – hogy még életben vagy?
...Sej gyere vélem egy pár táncba...
Tutira veszem, hogy kamu képek!!! Nem voltam még nála, de ha tényleg ő van rajtuk, akkor sajnálni fogom. A hastetkó alapján egyértelműen ki lehetne zárni a kamu gyanút, de félve a csalódástól nem merem bavállalni.
Hát végülis vége a foci vb-nek, most már ráérnek :D
Szimonetta, Vivi, Ktti trió! Viszont a kiscsaj tényleg jó és szebb mint a képeken. Amit csinál az elhanyagolható, de nem is ezért mentem oda :D
jaja nem volt titok:) mindenki brazilliából jött :D ,de a kedvesek voltak!
Láttad a másik két versenyzőt is? :)
Am nincs mitől tartani! Nem volt béla és várnom is kellett, de felhívtak az irodába h ne az utcán szobrozzak! Kávéval , colával és vízzel is kínáltak! Kellemes meglepetés volt.
Az életben is ilyen vagyok. Amit nagyon akarok azt "elveszem,megszerzem", ha pedig béla a másik szobába lazít és valami nem tetszik neki ,akkor elveszem az ő szüzességét is :D
Írta valaki , hogy plusz pont? Olvasd el újra!!! Szövegértés!!!
valakinek van infója ????
Csá mi van vele