Sziasztok Kyára-ról valaki tud valamit? Egy ideje eltűnt... fontos lenne, jöhet privátban is!
Köszi!
Sziasztok Kyára-ról valaki tud valamit? Egy ideje eltűnt... fontos lenne, jöhet privátban is!
Köszi!
Személy szerint én sajnálom, hogy Csilla elhagyta(hagyja) városunkat. Még ha kicsit magasabb is volt az @rfekvés a nagy átlagnál.
Na úgy látom Csillának csak sikerült elérni a sok Debrecen-Győr-Debrecen-Győr ugrálással, hogy kétes hirdető legyen.
Biztos vagyok benne,hogy mindenki add magára! Csak vannak rossz indulatú vendégek,és igy akarják lejáratni a lányokat!
Sziasztok!
Tudtok olyan csajt aki nem lerobbant koszos lakásban rendel, és emellett még jól is szolgáltat? Én bevallom a cipőm sem szívesen veszem le egy lerobbant koszos lakásban.
Sajna én kimaradtam pedig vártam. Ha lesz időd majd légyszi-légyszi :-) Köszönöm előre is.
Üdv!
Egy friss tapasztalatomat szeretném megosztani ami sajnos nem sikerült túl jól. A legtöbb lány akit kiszemeteltem sajnos nem volt elérhető így jutottam el végülis Enikő23 hoz. Telós egyeztetés rendben volt rögtön tudott fogadni, j*gcs*rokkal szemb** rendel. Fehérnemüben nyitott ajtót, viszonylag jó test de a műtermi képek azért nem teljesen fedik a valóságot, arcra is átlagos. Gyors program egyeztetés még, majd irány a tusi ami teljesen átlagos célnak megfelelő. Vissza a szobába, csók elvileg alapban van, de amit kaptam azt nem nevezném csóknak, inkább csak lightos szájrapuszi, így át is tértünk a fr*nciára ami nem volt nagyon kiemelkedő, aztán én is kényeztettem egy kicsit mivel nagyon guszta volt,aztán pedig pózváltás és elöbb egy kis lovaglás jött, sajnos az ágy viszont az egyik legroszabb volt amivel az utóbbi időben találkoztam, a közepe szinte teljesen be volt süllyedve így majdnem minden pózban kényelmetlen volt amit próbáltunk, mindeközben Enikő békésen feküdt és hagyta h ténykedjek rajta, visszajelzést nagy nagyon adva, fadarab effekt, és végül mindezek után jött a hidegzuhany, miután rákérdezett h mikor végzek mert lassan vége az időnek mert mint felvilágosított az idő már a kapukód beütésével ketyegni kezd, így aztán gyors finish majd távozás. Lehet csak nem voltam neki szimpi vagy rossz napja volt, de részemről nem ajánlott a leányzó.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani hölgyet a Wesselényi ltp. ***moderálva***?
Előre is köszönöm.
Buch
Ez a ketrin (18) lenne, aki ma hirdet? Ilyen m*n*dzseri vagy saját (hirdető a butácska "Zoltán"!!!) "ajálás" után k**b*ccsal sem lehetne rávenni, hogy keressem. Nagyon modern a központozása is, tiszta Joyce. Már a nyelvtanától eltekintve.
A ***moderálva*** marketingje :D Nagyobb figyelmet Attila!
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Edina)
Edina
Gitárjátékomat szokták szeretni a lányok. Lehet hogy én magam nem tetszettem Ninettkének, de nem volt sem kedves, sem intelligens. Már érkezéskor is csak kimért volt, tehát mielőtt a húrokba csaptunk volna... És alapérintéseket nem engedett, pedig gyengéden bántam vele. Sajnos félméteres légfallal elválasztva nehéz szeretkezni.
Barby 23-at amikor először felhívtam, azt mondta, nem fog nem fog emlékezni a nevemre. Tehát lehetek akármilyen jó és szép játékos (még ugye nem is látott), mindegy.Biztosan nem jegyzi fel a bejelentkezéseket. Legalábbis akkor még. Ettől függetlenül, ahogy írtam, egy klasszissal jobb mint Ninettke, de nem éri el a klasszis kategóriát. És nem a teste miatt. Viszont a jelenlegi debreceni választékban Top 3-as. Szerintem.
Üdv!
Naomi(20) nevű leányzóról van valakinek infója? Az új fürdőkádas képek nagyon ott vannak szeren. Mellben határozottan erős a hölgy :)
zandras · Tag · Üdv! Andi35 masszázs. A képek agyonretusáltak, a masszázs kemény sport masz. Levezetés gyenge, kölcsönösség csak telefonban van.
peti1000 köszi az infót jó a csaj
peti1000-nek üzenném.Helyesen:Debrecenben.
polír = fényes, remélem így már sikerül összerakni.
Tmikie(19) nél járt már valaki? Jó lenne egy kis infó, jöhet privátban is.
Köszi
sziasztok valaki tudja hol van Polírudvar debrecenbe?????????????????
De, előfordúlhat, mondjuk én az elejére emlékszem olyan 3 v 2 szám körül.