Micsoda érdekfeszítő hozzászólások!
Bocs! :(
Fütyülős · Őstag · Micsoda érdekfeszítő hozzászólások!
Bocs! :(
Sziasztok!
Tudtok olyan szolgáltatót, aki fogad párt is?
Köszi előre is!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Még sohasem akadtam ki, de most muszáj egy pár szót szólnom.. Egyszerűen fel sem foghatom, hogyan lehet egy férfi ennyire hazug.. Most mondom, NEM VESZEK FEL TÖBB ISMERETLEN SZÁMOT!!! Elég volt, ne is próbálkozzom, mert szánalmas.. A többi lányt is átveri.. és nem ő az egyetlen.. De nem azért próbálkozik, hogy ne jöjjön.. mert még az oké, de hogy kaja jegyért.. vagy egy-két delláért jön, menjen a kocsi sorra, odavaló!!! Részemről ennyi... Brrrrrrrrrrrr :)))
A Lolával kapcsolatos dolgokat meg tudom erősíteni. Annó én is beleszaladtam. Már a telóban lekezelő. A helyszínen meg kb hozzá se érhetsz. A képei agyon vannak fotóboltozva, a rózsák száma pedig a csillagos egekben van. Nem is értem ő mértnem vándorolt még el nyugatra ahogy a sorstársai?! Ja hogy ott dolgozni is kell a nagy csokorért cserébe? :D
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag ·
Mért te voltál mind 162hirdetőnél?Nem hiszem!Akkor milyen jogon mondasz ilyet?
Egyetértek veled, nincsenek jó hírek. A jelenlegi 162 hirdetőből kb 158 a nettó lehúzás és a gyenge szintek között mozog.
sziasztok! csilla 35 ről szeretnék érdeklődni?
Annak a polírudvari hirhedt kupinak van két ismertetőjele ami alapján egyértelműen beazonosítható. Legalábbis a fotós szerintem nem tudja, hogy ne fotózza bele mindig vagy csak ennyire béna :)
Szinte minden sorozat közt van 1-2 kép amiről megismerhető az a hely.
Sajnálom, most nincsenek jó híreim.
Akit érdekelt korábban Anita 24, gyorsan CTRL+ALT+DEL. Norvég, IQ zéró, fotosop max.
Krisztike 19. nem is tudom hogy került ide? A mindenkinek ismerős polírvég. Fotosopos, se nem szép, se nem ügyes, se nem szexy, hagyjátok szegínt békében éni, minek erőtetni...?
Megjegyzem ugyanitt szoktak lenni ajánlható lányok, de ez most nem jött be.
Nacsá
Egy jó pár képe azonos azzal amikkel az általad keresett személy is hirdetett. Akkor viszont ha nem ő akkor kamuképes :)
Dalmi(21): A képeken ő van, csinos lány. Ezzel vége is a pozitívumoknak. Telefonban fűt fát ígért, a helyszínen már minden *xtra, minden csak esőkabátban, mindez igen sok rózsáért. Egyértelműen látszik a TP. Szerencsére idejében hátra arcot vettem. Nem ajánlott!
Sziaszotk Csillarol szeretnék informálódni jöhet privatba is köszönöm előre is!
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · :-) Ajjajj,,, kedves Gróf Kurátor! :-)
Szerintem olvasd el újra Erick társad beszámolóját, mert valami fontos dolog nagyon elkerülte a figyelmedet! Úgy látszik vagy nem figyelsz oda egy-egy beszámoló tartalmára, vagy a kommenteddel szándékosan megtéveszted a fórumozókat. :-)
Van egy ide vágó kedvenc mondásom. Privátba leírom ha kíváncsi vagy. :-)
degye75 · Lelkes újonc · Erick társunk más univerzum lehet... :-)
Én nem vagyok akkora franc... :-D
Ancsika 35-ről tud valaki vmit?
Szia!
Tuti nem, mert már voltam Dia(29)-nél és nem volt ismerős. Miből gondolod hogy ő lenne az?
Szia!
Akit keresel jelenleg Dia(29) néven van fent.
Na az nekem is jól jönne!:)
Üdv!
Hirdetett itt régebben egy leányzó Extra Bögyös Kriszti néven, régebbiek emlékezhetnek rá. Nem tudtok esetleg róla valamit? Ha netalántán valaki tudja a számát vagy valami ms elérhetőséget privátban jöhet.
Köszi!
Nándi · Őstag · Dalmi 21nél ajánlható korrekt szolgáltatást vettem igénybe! Köszi Dalmi még látjuk egymást :)