Sziasztok
Régebben hirdetett egy Vivike 28 nevu lany, a C*v*s utc*n r*ndelt.Tud valaki valami infót róla?Mondta hogy lehet abba fogja hagyni vagy kimegy pár hónapra kulföldre.
Sziasztok
Régebben hirdetett egy Vivike 28 nevu lany, a C*v*s utc*n r*ndelt.Tud valaki valami infót róla?Mondta hogy lehet abba fogja hagyni vagy kimegy pár hónapra kulföldre.
megnéztem....üres!
Hi!
Elvesztettem a fonalat.. Rebeka (19) valós vagy kamu?
Sziasztok! Kis olvasnivaló:
Bianka 19: A hely a watertower-en túl, a playground-on túl, sok lány otthona. A lány kissé érdekes, pozitív hogy kora valós és gyönyörű szemei vannak, negtív hogy a bőre még mindig kamaszodik, különösen az arcán. Amúgy kedves, de azért figyel az időre (túlságosan is), amit leírt azt tényleg vállalja, de azért nem a legnagyobb hozzáértéssel csinálja.
Közeledésre jól reagál,de azért nem volt BF. Összességében nem volt rossz, de vannak sokkal jobbank is...
Lilike 25: The old garden a helyszín, panel.. Hát itt bebizonyosodott hogy a f*nyképgarancia se mindig az. Bár a képeken valószínű hogy ő van de 2 gy*r*k és 20 kg ezelőtt. Aminek állnia kellene azzal inkább már dekézni lehet, kissé norv*g is. (bár az 170/58kg már azokon a képeken is sántít). De ha már ott voltam, gondoltam hős leszek, lets do it.
Ha pozitív akarok lenni, végülis eltelt az idő, nem sürgetett, nem nyafogott, de ajánlani nem tudom.
Szia "dinka" te látod a privát leveleid .. ? légyszi nézd meg ..
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Én ugy gondolom ez forditva is meg kell tenni nem csak nekünk!Könnyebb a lányokat hibáztatni! :) Én is offolom a témát!
Kedves izácska!
Igen ketten irtak be, hogy probléma adódott a szerszámmal, a hölgy felkeresése után. Elnézést a pontatlanságomért! Egy hölgyről van szó jelenleg és a félreértések elkerülése végett, az előző hozzászólásomban leirtam, hogy miért nem megyek mostanában debreceni lányokhoz. Szerintem mindenki nagyfiú és nagykislány már itt,
eltudja dönteni, hogy mit tegyen. Úgy gondolom a MT-nak joguk van tudni, hogy mivel játszanak! Még akkor is ha ez esetleg nektek ***moderálva*** kiesést okoz! Tessék elmenni időnkent a d*ktorbácsihoz/nénihez/, hogy ránk qv*pecérekre, ne kerüljön bajság!
A témát itt lezártnak tekintem!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ez igy van ahogy Mucus írja!És mielőtt bárki azzal vádolna minket hogy azért védjük mert bármi modon közünk van hozá,hát nem!Nem is ismerjük de itt már a kedves dinka nem egy lányról irt hanem hogy Debreceni lányokat nem látogatja meg.Nem is kell!Lépj tovább és menj más városba ha így érzel.Csak ne minősitsen le egyszere mindenkit Debrecenben!
Ne haragudj nem minősitettem vagy nem állt szándékomban minden debreceni lányt minősíteni.
Én azt irtam, hogy kihagyom a hölgyek látogatását.Miért?Mert minden jószándékod ellenére te sem tudhatod, hogy a vendéged előtted nem-e az emlitett
hölgyet látogatta.A csaj egy *** moderálva ***!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ezt elhiszem de te egy ilyen lány miatt minden Debreceni lányt minősitetél!
Kedves izácska!
nem hiszem, hogy lejáratás lenne, mivel három különböző MT is beirt!
Nem, a *** moderálva *** fórumáról és épp Virág(20) néven hirdető lányról van szó.
De az is lehet hogy simán csak így akar vele valaki kitolni, mindenesetre baromira nem vicces az ilyen fajta kampány.
Aki volt nála akár csak *** moderálva ***
F*reg dolog volt kimoderálni egyébként, akkor is ha nem biztos hogy igaz.
Ez a "b" betűvel kezdődő oldal?
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves dinka!
Azért nem kénne mindenkit egy kalap alá tenni,én is olvastam azt a írást! Arra nem gondoltál egyébként hogy roszindulatal irta azt valaki mert ilyenre is volt már itt helyzet!
Én a hónap végén leszek Debrecenben, terveztem egy- két hölgy meglátogatását!:)))
De ezek után nekem felejtősek, nincs kedvem semmit *** moderálva ***!
Szóval ti is csak okosan!!!!
Tisztelt szerkesztők!
Felháborítónak tartom, hogy moderálásra kerül egy olyan bejegyzés,ami arról szól, hogy egy debreceni lány
lassan *** moderálva ***! Észnél vannak uraim/hölgyeim/?????
Vagy ennyire kell az a rohadt pénz, nem számit ki hirdet csak fizessen????
Sziasztok. Voltam Roni 19-nél. A lakás átlagos, a képeken ő van. Megvoltam vele elégedve, viszont voltam petra 29-nél, aki atalmas csalódás volt. A kora 40 körüli, a fogsora hiányos és a feje is nagyon gáz volt így hát tovább álltam. NEM AJÁNLOTT KATEGÓRIA.
Fütyülős · Őstag · Na végre, értékelhető információk! :D
Ha már felnéztem hozok pár beszámolót :)
Aliz23:Képeken vékonyabb sőt több tetkó is több van rajta.Keco okés bár nem szeretem az 1 személyes ágyat.Csaj kedves,beszédes de érződik a a futoszalag munka.Ha megnézem a képeit elgondolkozok rajta,hogy lehet,hogy ez nem is ö volt.....Mindent össze vetve nálam 10/5
Reni23:Kifejezetten csinos a csaj kedves,aranyos.Keco teljesen rendben.Hozzáállása kiemelkedő az eddig általam tapasztalt lányoktol.Legszivesebben hoztam volna magammal :) Nálam 10/9
Lili27:Telefonon nagyon kedves.Helyszínre érve már kissé változott a helyzet.Keco modern talán az egyik legjobb volt az általam látogatott helyek közül.Nah de nem a lakás miatt mentem oda :)Kissé kedvtelen volt az elején de aztán összeszedte magát.Franciska elsőharmados.Az ak..o pedig nem igazán hagyott bennem mély nyomot.Látszott rajta,hogy valami nincs rendben hiába igyekezett. Nálam 10/6
Nóra21:Csajszi hihetetlen... :)Kezdőknek ajánlom mert beszédes,humoros :)Mintha valami ismerösömnél mentem volna k....colni :D Keco célnak megfelelő régi panel(Rendetlenség az van de szová is tette,hogy csukjam be a szemem :D).Ak...o egész egész jó és kellemes hangokat hallat :) Nálam 10/8
Dettike30:Pozitív véleményt nem találtam róla igy válaltam a rizikót.Elég érdekes helyen rendel...Szerintem idősebb a koránál 35körülire tippelném és nagy a valószínüsége,hogy norvég családbol származhat.Keco okés.Viszont az 1 személyes ágytol a falra tudnék mászni.Állítása szerint vár a másikra.Fran...a elég jó.Akc..o pedig átlagos. Nálam 10/6
Maya20:Keco célnak megfelelő panel.Tamarával dolgozik.Fra...ka nem a legjobb ak...s ezt igy nem azt ugy lassabban stb.....Aztán igy ennyi is róla. Nálam 10/4
Tamara23:Nevet cserélt...már nem emlékszem miröl...Mivel voltam már nála igy megismert.Lakást már ismerjük.Fra....a nagyon jo és az Ak...o is kiemelkedő. Nálam 10/8
Kitty38:Mivel jó dolgokat olvastam róla beválaltam,hogy megnézem.Az ajtóban rendesen megrökönyödtem amikor megláttam azt hittem kifordulok.Viszont a nagy cickok ott tartottak.Szerintem inkabb 40 felett van.Milf kategoria viszont arcra sajnos nagyon nem az esetem volt.Viszont amit nyujtott azt eddig csak Felnött filmekben láttam :)Fran...ka nagyon jo.Föleg mikor hasznalja a hatalmas kannakat :) A szépség mint tudjuk relatív.Hát nekem sajna nem jött be.De ha az általa nyujtott részt nézem akkor 10/9
Ui:Helyesírást nézzétek el nekem,sose ment! :)
Nóra(21)-et blokkoltam nemrég.
Jól betud indulni a csaj. Szokásos hálfháuör-sziksz h_f_t.
Kár hogy olyan kecóba vannak amilyenbe... Erőteljes felújítás ráférne, sztem még a házgyáras állapotok vannak.Dehát tudom, hogy valaki nem háztűznézőbe megy, nekem mégis fontos......Tehát karcolja a határt, de még épp megfelelő.
2en vannak, de semmi zavaró tényező nem volt.Én nem vagyok KF rajongó de ha engem rendeznek az tetszik, és ez meg is volt. Csókba is jól belendül a csaj.
Az akció meg igazán pörgős.
Ajánlom mindenkinek akiket az építészeti, felújítási hiányosságok nem zavarnak..... :)
Még viszatérek :)
Anita(40)-nél sajna nem volt olyan szerencsém mint a néhány oldallal előttem felszólalónak akinek sikerült blokkolnia......Hát így jártam. A masszázsnak mondott valami.......hááát. 10 es skála aló része(5 alatt). Ellenben ha jól ki szeretnétek pattanásosodni az olajnak nevezett cucctól amit rádken akkor ajánlatos. Bár lehet bőrtípus függő. A hölgy sztem bagózik, bár ez a lakásban nem érzett, csak rajta. Igaz engem nem zavart...
1x elég volt Never going back....
Továbbra is érdekelne a most épp nem hírdető Anetta, illetve a NEM masszőz Elvira. Hanem a másik