sziasztok! Tamara 23-ról van valakinek infója?
sziasztok! Tamara 23-ról van valakinek infója?
Sziasztok! A Niki 28 az ugyanaz mint a korábban hirdető Niky?
Lehet, hogy ez az első hozzászólásom itt, és ide csak pár napja regeltem, de aki tudja, mit jelent a legnagyobb ilyen hirdető oldalon a "becsben tartott rang", az megbízhatónak fog ítélni. Volt "szerencsém" Klau(24)-hez. Képek alapján fővárosi viszonylatban is, jó pár kerületben magasan verné a mezőnyt! De engem nem a képeken látható lány fogadott. Sőt, ahogy így nézegettem, inkább Amina lehetett. Nem csak a hölgy, de a kecó is igénytelen, rendezetlen, koszos, büdös! Azonnal sarkon fordultam. De persze saját hibám. Fényképgari nélküli hirdetőnél több éve nem jártam. Ezegyszer kivételt tettem, de ismét csak megerősítette számomra, hogy nem hiába hívják fotógaranciának!
Aki teheti kerülje "mindkettő" leányzót!!
HOI !
Ne kerülje el figyelmeteket Klau24-gyel kapcsolatban hogy ugyanazon a számon hirdet mint Amina.
Képek alapján sem ugyanaz a leányzó, gondolom telt volna a tisztelt "m*n**zsment"nek külön-külön telefonra :)
R
DeepBlowjob · Újonc · Sziasztok
Klau 24 -ről valakinek infója??
Jók a képei !!
az semmi, délelőtt csak óra van ,tehát t*zen***moderálva*** egy látogatás, du/este már van félóra is t*z***moderálva*** Nikinellylaránál! Így ,hogy társultak bele se merek gondolni a felállásba és annak változásába a telefonos egyeztetéstől az ajóigjutásig! :D :D :D
Sinclair · Tag · ***moderálva***
most niki nelly vagy lara? most mi is van ?:))))
Sziasztok! Igaz hogy ez DB fórum de mivel közlevan rákérdezek.
Volt már valaki az 'újfalusi Kata (20)-nál?
Nem, de azért köszi.
Üdv !
Kiara kimondottan "szexmnetes" m*nkát vállal, a csókólózás már belefér ?
Többen is vannak akik kimondottan szexmnetesnek hirdetik magukat, aztán a többit személyesen (akár aktust is) megtapasztalhatod ha bejössz neki.
humm · Kvázi-tag · Szia
Privát üzenet ment.
Nándi · Őstag · Hali
Akiket csók és és más ügyben is bátran ajánlhatok Neked azok Meli - Nóra - Ariel24 - Ninettke - Dalmi és Kiara! Utolsó kivételével (nincs aktus csak csók és fr*ncia) mindegyikőjüknél több alkalommal jártam és mindíg nagyon jól teljesítettek.
Gréti és Lizi egyált nem smárol Barby23 meg az általad is említett szájra puszit gyakorolja csak.
Kiket tudsz figyelmembe ajánlani akik esetleg többszöri látogatást is megérnek?
Üdv: Nándi
Sziasztok,igényes hölgy van az Ibolya utca környékén Debrecenben???
Grétiről én is csak jókat tudok mondani, kellemes időt töltöttem el nála és személyiségével (no meg mással is) sikeresen elfeledtette velem az akkori nőügyemet! Igaz ennek már legalább 3 éve, de ha nagy ritkán Debrecenben járok az elérhetősége mindig nálam van arra az esetre, ha netán nem jönne össze egy eredetileg tervezett találka. Erre egyenlőre nem volt szükség, ezidáig szerencsére még sikerült elkerülnöm a rossz n**et, a zárt ajtókat és a fel nem vett telefonokat. :)
Ancsa 35 valami infó
Sziasztok! Rytáról valami infó valakinek? Elég bejövős a leányzó :)
Szia Gróf!
Nagyon köszönöm az infót! Ez a beszámoló még jobban megerősítette a látogatási kedvemet. :) Sajnos legkorábban csak jövő hét elején megyek Debrecenbe, remélem a hölgy még maradni fog addig.
Hello
Egy olyan hölgyet keresnék (lehetőleg Debrecenben) akinél nem ilyen fél órás/órás gyorsmenetek vannak, hanem akár órákat el lehet vele tölteni (hogy pl. legyen idő kicsit beszélgetni, ráhangolódni a dologra, szabadon sokimdent kipróbálni, amolyan barátnős feeling). De ez a dolog lehetőleg ne legyen túlságosan ***moderálva***. Ez a gyors menet nekem nem megy.
Ez egy bevett szokás a lányoknál. Valószínűleg látott az ablakból, nem voltál neki szimpi és így pattintott le. Nem egyedi és is ritka eset...
Sziasztok!
Volt közületek valaki a Joy (48) nevű versenyzőnél, és meg is osztaná az élményeit? Jövő héten megyek a Cívis városba, hogy megtapasztaljam a hölgy vendégszeretetét, ezért minden vele kapcsolatos hasznos infót előre is köszönök!