Maya(20): inkább 30 közelibb, a város világosabb oldalon, a szokásos világos szinvonal, panel, és árak. A lány kedves, törekvő, kedves a tojásokhoz is, de csak szerényen. Nem lenyúlós, nem siettetős, nem nyafogós, szóval aki ilyesmit keres nem rossz. 10/6
Ancsa(35): régebben voltam nála. A képek alapján más arcot képzeltem, kor picit több, olyan "vén róka feeling", de a teste rendben van. :) A hozzáállás: 60mp franciska után szó nélkül jön a védelem és az akció, pózváltást Ő diktálja, de ne nyúlj ide, ne-oda, azt nem bírom, szóval inkább olyan elbándi féle 5 percesekhez van szokva. Amúgy laza nőci, normális, de ez a nagyon siettetős feeling nekem nem jön be. 10/4
Linda(21): jó kis csaj, diszkóba biztos meglesi az ember kiöltözve, mékáppal. Csinálja amit kell, lehet pakolni, rendes, türelmes. Testre is OK, nyilván a képek picit csalósak, arca szép és érdekes is egyben. 10/7.5
Bella(21), Lejla(21) -ről valakinek infoja? Utóbbinál főleg, hogy mennyire zavaró a 3 lány egylakásban.
Valamint volt fenn egy lány, akinek hasonló fotói voltak fenn mint Kinga(23)-nak. Talán egy pici roma volt benne, szájpirszing, nagy cici, formás fenék, 21 év, sztem nagyon jó test, művészfotók. Talán István környékén rendelt. Huhh, vele nagyon jó volt az akció; a lábaival szinte átöltelt minden pózban; volt egy kis negativ is; de szivesen meglátogatnám. Ötlet? Lehet Bella néven volt Ő is; vagy ugyanaz a lány lenne csak más képekkel? Nem tudom, a bimbó csalóka. :)