:) Abban azért biztos megegyezünk, hogy a tények makacs dolgok. Nézzétek vissza az arhivumot!
:) Abban azért biztos megegyezünk, hogy a tények makacs dolgok. Nézzétek vissza az arhivumot!
Sziasztok!
Én is leírnám néhány személyes tapasztalatomat:
Kinga (22): Szerintem már nem hirdet, csinos csaj volt, nagyon jó cicikkel, de szerintem nem idén barnult. Egyébként az action része az nagyon unott volt, többet nem is írnék róla.
Anitabellini: Külsőre nem kell bemutatnom, ugyanaz mint a filmeken :) Az *rai teljesen átlagos szinten vannak. Véleményem szerint megéri meglátogatni. Az akció része is rendben volt, kedves is szép is, szerintem valamennyire élvezi is, vagy csak a filmek miatt már nagyon jó tudjal játszani, de a lényeg ugyanaz :)
Ninettke: Nagyon dekoratív vonzó hölgy, kedves is ezzel nem is volt semmi gond. Ahhoz képest mennyire pozitívak voltak a vélemények nekem az akció nem volt egy nagy szám. Ahogy korábban is írta már valaki, folyamatosan kizökkent mit nem szabad, mi nem jó, miért így csinálod. Nekem hamar elvette a kedvemet. Visszajárós nem lennék, de 1 próbát megért
Barby (23): Végére hagytam a kedvencemet :) nála többször is voltam már. Nagyon jó teste van, nagyon szép cicik, p*psi. Ő az egyetlen akiről tényleg úgy láttam, hogy nagyon élvezi és szereti. Nálam legalábbis így volt, lehet rendesen pakolni nem nyafog. Nekem arcra is bejött... ha utcán látod simán utána nézel és belegondolsz, hogy de meg.... :) ajánlott
Összességében mindegyik ajánlott, de visszajárni csak Barbykához járnék, talán Anitabellinihez csak azért nem mert nagy ciciket keresek :)
U.i: Olyan szilikon cicis csajt keresek mint amilyen a régen hirdető Bia volt (sajnos róla lecsúsztam) de úgy látom nincsen most jelenleg ilyen, kivéve Anita (24)-et de róla nem jókat olvastam, szóval ha valakinek van ötlete írja meg :) Köszi
Nehany viszgalati eredmeny a kozelmultbol:
- Rita(19). Gyonyoru szep lany, kicsit talan vekonyabb, mint a kepeken, de nekem nagyon tetszett :) Picit visszafogott kezdes utan nagyon jol sikerult a latogatas, a vegen pedig a masszazs alatt nekem az jott le, hogy ertelmes, intelligens a lany. Valaki irta itt, h p*psit csak modjaval vallal, ehhez kepest velem nagyon jol birta, sot igazsag szerint elotte o kerdezgette, hogy "na, mehet mar?". Szoval nekem nagyon bejott...
- Lili (27). Elore kell bocsatanom, hogy elmondasa szerint faradt, leharcolt volt... Maga a lany vekonyabb a kepeken lathatonal, kicsit torekenynek tunt. A sz*lg*lt*tas paros resze eleg gyengecskere sikerult, igazabol eleg hamar unni kezdtem az egeszet, semmi toltet nem volt benne. Amugy tiszta, szinvonalas hely, de nekem a baby csalodas volt :(.
- Linda (21). Rola mar irtam korabban, o a kedvencem, nagyon aranyos lany (a hangja nagyon szexi a telefonban, mar attol mindig begerjedek), es mindig mashogy sikerul a latogatas. Nem reszletezem, de mindig igazi kielegultseg-erzessel tavozom tole, nem csak kiegyenlitem a nyomast...
***Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését***
Nadin annyira új lány, hogy 2éve ugyanezekkel a képekkel Bony néven volt itt! :D
degye75 · Lelkes újonc · Üdv Nektek!
Dorka (33)?
Látom, újra itt van.
Ő milyen?
Van benne igazság! Viszont a csendesen élvezőt úgy értettem, hogy tényleg élvez megjátszás nélkül és a valódiságát akartam ezzel kifejezni. Üdv.
:D víz, új eldobható pohárba :)
Sziasztok
Meg mindig jol jonne info Rita19ről.
Esetleg nem tudjatok Ariel mar nem dolgozik?
kedves Zsolt már nem dolgozom eladtam telefont is csak ne zaklasanak a hülyék puszi
Nyolcvanháromezer lályk.
Ti-bike, most kavartál egy kicsit. Szó szerint nézve igazad is lehetne, de ahogy van ráutaló magatartás a jogban, úgy van a nyelvi értelmezésben szerepe a kontextusnak. Csupa pozitív jelző után helyezted el a csendesen élvezőt, ezért ez azt sugallta, hogy ez IS egy "érdem".
"...formás, nagyon kezdő, tiszta és csendesen élvező!"
(Persze gondolhatjuk a formás, nagyon kezdő, tiszta jelzőket is semlegesnek, sőt biztosan van olyan férfi is, akinek ezek negatívak, de az itteni célközönség többsége azért ezeket pozitívnak ítéli meg.) Alapvetően abban igazad van, hogy vehetjük ezeket pusztán tényeknek is (ha valósak) és mindenki elhelyez minden egyes jelzőt a maga érték- és ízlésrendjében.)
Üdv.,
DM
Sziasztok, Bianka 19 -ről tud valaki infót adni?? volt valaki nála???Kösz
Sziasztok
Rita19 rol tud valaki infot adni?
Johet privatba is,elore is kosz.
Már nem hirdet.
Látom megszánt a modi és berakott egy értelmes kifejezést...
Leonitta hol van vagy hol vagy ?***moderálva***mi van veled nem dolgozol már vagy dolgozol
Én nem kritizálom :) Ahogy mondtam a legénybúcsún elnyerte a tetszésem, élőben határozottan csinos :) Csak kíváncsi volnék volt-e már nála valaki és milyen a hozzáállása úgy a dolgokhoz?! :) De lehet akkor nekem kell lenni az elsőnek ha senki nem ír :)
Fütyülős · Őstag · Őt ne kritizáld, mert szankciók léphetnek életbe veled szemben! :)
Amúgy csak hallkan jegyzem meg, hogy igaz hogy folyamatosan 3 hírdetése van, tényleg nem írt róla még senki beszámolót.
VAGY! Mire leírta a beszámolót a kolléga, már nevet, kort, és telefonszámot is váltott.
Így nehéz nyomon követni a kis "álcát". :)
misterX · Kvázi-tag · Hali!
Ujabb kamu!
Ema(26) aki korábban Niki volt most a győri Kitti(23) korábbi képeivel hirdet.
Mondjuk hajlandó vagyok elhinni, hogy éppen szerencséd volt Csárli Füstös Angyalaihoz, mert én is ápolgattam C-kategóriás lányt sok évvel ezelőtt (ő is haláli rendes csaj, most is cimbik vagyunk), de pont ebben a műfajban ilyet...
Melyik folyadékot fogadtad el – hogy még életben vagy?