Nem csak IP cím alapján szűrnek. ;) Tehát, fölösleges az üres köröket futnod. Nebáncsvirágra is írtad, hogy az is Iza. Hát nagyon benézted, nebáncsvirágot személyesen ismerem.
Nem csak IP cím alapján szűrnek. ;) Tehát, fölösleges az üres köröket futnod. Nebáncsvirágra is írtad, hogy az is Iza. Hát nagyon benézted, nebáncsvirágot személyesen ismerem.
Szió! :)
Azért mert nem írok folyamatosan, és csak most regiztem lehet el tudom neked mesélni a legjobb csajokkal milyen volt;) Akár 12 évre visszamenőleg!
Tisztelt szerkesztőség!
Nyílván ip-cím alapján szűritek ki sz önreklámozást.Ez azomban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy azonos a két személy!
Szevasz Kislány!
:)
Nem is a jelentősége miatt jár oda, az aki. Lényeg az, hogy fakkocska nem egyenlő Izával, így ez a téma ebben ki is merült. Tehát a másikban, amiben segítenél, az jelentéktelen.
Üdv!
Léda(45)-nél járt már valaki? Azért kérdezem mert nem vagyok benne biztos hogy új versenyző kis városunkban kíváncsi lennék egy pár tapasztalatra. A válasz jöhet privátban is, köszi szépen!
sziasztok. még uj vagyok ezen a téren tudnátok nekem ajánlani megbzható hölgyeket? tapasztalatok satöbbi priviben. köszi
Üdv!
Nagyon megköszönnék némi infót akár privát levél formályában is az alábbi lányokról(róluk igazából nem találtam eddig semmit):
Maya(19), Szandy(19), Kitti(21)
Valamint Liza(23) remélem nem végleg vagy hosszabb időre tűnt megint el...erről is szívesen olvasnék valami jól értesült látogatótól! :)
Előre is köszönöm aki billentyűt koptat az érdekemben! ;)
Pacsi
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves!Én nem szoktam vergődni :D Nem is értem a felháborodásodat! :) De a tisztelt Szerkesztőség most is megerősitit hogy nekem nem szokásom hazudni sőt vergődni se ahogy te mondod :D
vagyis a chatről!
Yes! Én, mint a nagyarcú chat lakó :D tanúsítom, hogy Izácskának semmi köze fakkhoz. Fakkocskát ismerem a fórumról. No meg Izát is. ;)
Tisztelt Hirdetőink és Látogatóink!
Mivel szép vita és félreértés kerekedett ki fakkocska hozzászólásából, úgy érezzük, ideje eloszlatni a kételyeket.
A legjobb tudomásunk szerint fakkocska regisztrációjának semmi köze Izácska nevű hirdetőnkhöz (mi nem találunk semmi nemű összefüggést közöttük). Ha ez másként lenne, ahogy elolvastuk a hozzászólást, kiírtuk volna rá, hogy önreklámról van szó.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
nekem nem nagyon számít mit gondoltok , csak szeretném felhívni a kezdők figyelmét!
nem szoktam "beszólogatni" :D csak vicc a vergődésed!
chaten rádírtam! be voltál jelentkezve" fakkocska" néven, fel sem fogtad , h izácskának hívlak:D szánalmas
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Jah és ha én irnám akkor már odda lenne rakva hogy /Kérjük az Önreklám mellőzését/
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Mégegyszer elmondom és nem többször!Nincs szükségem rá!De nem fogok pont neked bizonygatni ;)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves ti-bike nincs szükségem kamu irásra,,inkább nem mondok semmit mert szánalmas hogy beszologatsz ha valakiről jot irnak!
ez nem kamu! ez így volt fogadd el! és hozzátenném h én írtam nem önreklám!