Tudjátok, a helyzet az, hogy a jó és a rossz infóknak is el kell jutni az érdeklődőkhöz. Mellesleg nem is tudtam ezekről a jó-rossz oldalakról. Azokkal értek egyet, akik nem tartják jónak a debreceni lányok által nyújtott szolgáltatásokat, tisztelet persze a kivételeknek, mert van 1-2.
Komolyan gondolkodom azon, hogy közreadjam a hölgyekkel kapcsolatos tapasztalataimat. Először, csak úgy általában: a fő gond az, hogy többnyire köszönő viszonyban sincsenek egymással a képek és a valóság. Úgy értékelem, hogy ha egy lány ragaszkodik a számkijelzéshez, akkor mi miért ne ragaszkodhatnánk pl. az arc megmutatásához. Ha már ezt a munkát választotta, akkor ne legyen már szégyellős! Nem kevés döbbenet ért már az ajtónyitáskor is a látvány miatt. Egy, a konzervgyár környékén, egy lepukkant házban dolgozó lánynak minden foga csonkig rohadva, fekete volt elől. Nagyon gyors volt a hátra arc! Szóval azért valaki elmondhatná ezeknek a hölgyeknek, hogy az ő szakmájukban a tisztaság legalább olyan követelmény, mint egy műtősnek. És hát áldozhatnának a környezetre is. Ez mondjuk a madam feladata lenne. Pl. Christal kifejezett rendet tart, a lakásban és a lányok "fejében" is (ezt senki ne tekintse reklámnak)! A kor! Sokszor még + 10 év is kevésnek tűnik a hirdetésben megadotthoz! Apropó! Van valakinek infója Lotti-ról?
Vannak azért persze kellemes emlékek is. Az Amanda nevű lány aki most talán Svájcban dolgozik, ő kifejezetten barátnős volt, csini és mindemellett ügyes is. Nem lenne haszontalan, az arra érdemes lányoknak valamiféle tanfolyamot tartani, hogy hogyan kell csinálni az érzéki F-t. Hirdetik, de gőzük sincs róla. A madamnak, meg fünfzig percent a fontos, miközben azért taníthaná is a gyermekeit. Tudjátok az is lelombozó, ha az ember elmegy valahova és azt tapasztalja, hogy a leányzótól meg egy harkályodus fadarabb is érzékenyebb, pláne, ha még ezt közli is! Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de engem kifejezettem feldob, ha a partner élvezi (és nem megjátsza) az örömöt. Ezt persze futószalagon nem lehet, de az ami sajnos általános az sem az igazi.
Legközelebb, ha lesz egy kis időm csokorra szedve leírom a tapasztalataimat, mindenki okulására.