Ahá, hát ezért volt ismerős a hirdetés. Borítékoltam a kimenetet.
Kösz és üdv
darklord · Újonc · Ahá, hát ezért volt ismerős a hirdetés. Borítékoltam a kimenetet.
Kösz és üdv
Kitty és Anikó debreceni próbajátéka oly rövidre sikerült, hogy mam már ismét a nyíregyházi csapatban játszanak
Nyíregyházi játékosokkal erősített a debreceni csapat, így az ottani fórumot böngészve az új játékosok korábbi teljesítményéről tájékozódni lehet.
Még szerencs, hogy ezen a fronton a két városk közt nincs rivalizálás és ellenségeskedés.
A szomszéd kertjéből érkező minőségi gyümölcsöt helyben is szívesen fogyasztja a polgár.
ez is kamu! több energiát fektess a mozgásba, és akkor nem kell ilyen kamukat írni Izácska :)
önreklám, és nagyon átlátszó
A Tócóskertben vagy környékén tudtok valakit? Köszi előre is! (Privátba is jöhet.)
Sziasztok! Voltam Izácskánál és úgy döntöttem megosztom veletek, mivel jól éreztem magam legyen pozitívum is a forumon. Amit kanossrác és zsanex
leírt róla az jól fedi a valóságot nagyon szép és kedves leányzó! Környék-lakás-fürdő-szoba rendben. Egy szexi ruciban nyitott ajtót, a teste nagyon bejött, első pár szó után tudtam, hogy itt nem lesz gond, így el is mentem a fürdőbe szokásos tisztálkodásra.. Mindent megtett, hogy jól érezzem magam persze sok dolga azért nem volt xD.
Korrekt lány, nem lehúzos, volt minden ami kell, vagyis amit lehetett azt teloba megbeszéltük és habozás nélkül valóra váltotta :) pöpössel jól bánik tehát nem bántam meg, hogy őt választottam! Búcsúzáskor még puszit adott, szinte alig akart elfele engedni :) Ajánlott kategória! puszi Izácska :p
darklord · Újonc · Kitty (27618) és Anikó25 versenyzőknél járt már valaki, tapasztalat ?
Üdv!
Egy hosszabb szünet után jutottam el újra egy lányhoz aki nem más mint Nóra 21. Telós egyeztetés korrekt pontos, részetles felvilágosítás, kagylós kút közelében, ingyenes parkolással, a lakás célnak megfelel bár ahogy mások is írták némi felújítás elférne. A képek a valóságnak megfelelnek, formás testű lány nekem arcra is tetszett, kedves mosolygós, jó dumával könnyen oldja a feszültséget. Barátnős csók után elkezdtem felfedezni a testét, majd hamar nyelves izgatásba kezdtem amit úgy vettem észre h élvezett is, utána ő vett kezelésbe, fr*ncia egész jó, de hamar áttértünk a komolyabb témára, többféle pózban élveztük egymás testét, jó volt az összhang,action után még egy kis beszélgetés majd gyors zuhi és go. ezúttal is sikerült jól választanom, részemről ajánlott kategória, biztosan felkeresem még.
Izácska egy tündér ! csipem nagyon !
Köszi az infót, kerülöm!
Valóban, azt elfelejtettem írni, hogy a lány tiszta, ápolt, diszkréten és kellemesen illatos. Tekintve, hogy félig C, ez fontos lehet tapasztalataink alapján. A lakás -ahogy vwfanatic is írta- lepukkant, az ágy is, lepedő gyanánt 1 db közepes méretű fehér törölköző szolgált, a ruhák valóban kupacban voltak a sarokban. Ez nem tetszett, a lány igen, még ilyen körülmények között is.
Engem is pròbàlt alázgatni itt fòrumon,csak annyit tudnék reagálni,SZÁNALMAS!!!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Pff,de durrva nekem ez a kedves Spartacus egyszer irkált priváton hogy milyen g*szt*stalan vagyok a képeken stb.Elégé a szívemre is vettem!Végülis most kiderült nem is férfi hanem nő :D Szép..
Na jó, részemről ennyi lesz aztán téma lezárva!
A betegséget jól leírtam...., ebből már azért le lehetne vágni hogy vajon mi is lehetett amit benyeltem -pláne meg egy ...munkásnak-, de segítek:
A másik kérdésre a válasz igen biztos hogy ott nyeltem be -magánéleti témákat inkább nem veséznék ki mivel ez nem egy olyan "beszélgetős oldal"-.
Az egész hsz-em lényege pontosan az lett volna, hogy az én káromból mások is okkuljank!
TibetiSzerzetes · Tag · Szerintem felesleges egymásra licitálni. Mindkét oldalon vannak jók és rosszak. A jó szolgáltatók igyekeznek egy jó vendégkört kialakítani. És hát a jó vendégek pedig ezeket keresik, és próbálják kerülni a rosszakat. Ezzel lehet minimalizálni a kockázatot, de teljesen megszüntetni nem lehet, mint ahogy lentebb"humm" is említette. És ez oda-vissza érvényes.
üdv és derűs napokat
Mint ahogy lányokhoz sem kötelező járni. ;)
SZiasztok engem nagyonérdekelne egy lizi nevű 40-es hölgy, hogy elérhető csak lejart a hirdetése vagy most nem dolgozik?
Nem kötelező a vendéglátóiparban vállalkozni.
Tisztelt Hirdetők/Látogatók!
Ez a Debreceni fórum és nem a beszélgessünk... Kérem ott folytassák, ha szeretnék folytatni
Megértésüket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége