Hali! Nely 19 ről tud valaki valamit? vagy kihez érdemes menni? ahol mindenből a legjobbat kapja az ember.
Hali! Nely 19 ről tud valaki valamit? vagy kihez érdemes menni? ahol mindenből a legjobbat kapja az ember.
MILFHUNTER · Tag · csatlakozom hozzád nagyarcú chat lakó :D
üdv. a "függő" :D
Ma jártam Lina 22, a képek alapján mintha nem ő lenne mert mégpár kilóval igen csak több (15-20), de a francia rendben van és a végén NFVSZ!
***moderálva***
Debreceni nem profi lányt keresek tartósra, én 29F helyes.
Haver!
Az a baj, hogy nem átlagos (vagy rosszabb) külsejű esetleg kamuképes vagy futoszallagon dolgozó netalántán lehúzó partnert keresel.
Ha így lenne könnyebben tudnánk segíteni :D
Sziasztok!
Spriccelni képes hölgyet keresek. Ismertek valakit? Jöhet akár privátban is.
Köszi előre is!
Fütyülős · Őstag · Jók ezek a viták. Azért néha lehet olvasni értékelhető hozzászólást is!
Tisztelt szerkesztőség!
Milért esik negatív elbírálás alá a színes betű?
Hali!
Debrecenben a vénkert körnéykén valami fullos csajszi kellene .. írjatok ha tudtok
Debrecenben melyik lány vállal nyelvvel való p*póizgatást férfiaknak? (PM-ben is jöhet)
Kelly (25): könnyű egyeztetés telefonon, könnyű bejutás a lakásba. A lakás, a fürdőszoba, a baszoba átlagos, elfogadható. A lányt nem mondanám kimondottan helyesnek vagy csinosnak, de az összbenyomás számomra kellemes volt első pillantásra. Közvetlen, beszédes, nincs zavarban. Tudja miért van ott, mit csinál, és azt próbálja odaadóan végezni - sok sikerrel. A közben előkerült cicik világbajnoki esélyesek, szépek. Kedvesség, simogatás van, TP-nek nyoma sincs. Magas fokon beszéli a fr*ncia nyelvet. Vegyvédelmibe öltözés után több formációt is kipróbáltunk, ő is tudja élvezni. Nagyon jó élménnyel távoztam.
Összességében nagyon ajánlom olyan MT-knak, akik nem plázacicát akarnak, hanem odaadó szeretőt.
Hibázni bárki tud, de belátni, hogy tévedett, csak kevés embernek sikerül.
ti-bike ez példás.
Ezennel elnézés szeretnék kérni Izácskától , mivel alaptalan volt a vádaskodásom! Minden bizonnyal fakkocska egy létező másik személy!Szeretném kiemelni, hogy ez a komett nem tartalmaz bújtatott cinizmust. Őszintén bocsánatot kérek.
Kedves ti-bike ke én Nyíregyről írtam és ott is vagyok, és nem azért írtam h te megkérdőjelezd a tapasztalataimat mikor te még nem is voltál nála. Abba kelle hagyni miattad és hasonló emberektől válik hiteltelenné a forum!
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Szerintünk ez a fakkocska... téma már eléggé túl lett ragozva.
Megértésünket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
ti-bike! nebáncsvirág most hallod először??? Érdekes! De miért hazudsz?
ti-bike - (33 hozzászólás) írta Tegnap, 08:47
önreklám, és nagyon átlátszó
Előzmények elrejtése
nebáncsvirág - Újonc (1 hozzászólás) írta Hétfő, 12:05
Izácska egy tündér ! csipem nagyon !
Ennyi a te szavad! ;)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Semmibe nem csalok!Ha igazad lenne befognám és nem irsogálnék itt!Te szoltál ugy be.Gondolkoz el kicsit.Te vagy felháborodva száljunk le rólad?!Te kezdted,nem gondoltad hogy hagyom magam hogy itt pocskondiáz és besároz mikkor nincs igazad és izácska vagyo nem fakk!!! :)Na szép napot jobb lenne ha nem irnál!Én biztos nem reagálok erre többet!
Akkor miért nem száltok már le rólam? Te saját magad "dagadtoztad " le. Figyelj szerintem csaltatok, szerinted nem és a szerkeztőség szerint sem! Szóval győztél, csak hadj békén fakkocska ööööööö izácska.
Miért, mi az én sz*kmám? Vagy csak volt a sz*kmám? :D Ezt is benézted, mint mindent!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Figyelj már!Most őszintén mit tettem én ellened hogy 2-3 oldal velem van tele hogy te ezen vagy megakadva,mért pont engem fogtál ki?Mikkor a szerkesztőség is megirta nem én vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!A másik milyen jogon szekálsz te kinek képzeled te magad hogy beszologatsz hogy ha mozgásra több időt öszpontositok jobban menne amit csinálok,mit képzelsz te magadról??Magyarán ledagatoztál!Ki vagy te??pfff Nagyon sz*nalmas amit müvelsz itt és jó lenne ha befejeznéd!Senki nem kiváncsi erre nem ezért vanna itt az emberek hogy ezt olvasák.
ezt te nézted be:) nebáncsvirág :D most hallom elősször, de amúgy hadj békén:) foglalkozz a sz*kmáddal :D