Állítólag Győrből jött. A győriek szerint elég mély, és még kielégítő is. ;)
Állítólag Győrből jött. A győriek szerint elég mély, és még kielégítő is. ;)
Üdv, makktársak.
mert régen ugyebár ez volt a megszólítás alapja, igaz a mostani sok nyikaj ezt nem érti.
Beee....happpyyy :-)
misterX · Kvázi-tag · Veronika 18
Dettikéből miért van kettő? Ikrek? :)
bubó123 · Újonc · Sziasztok! Nem tudtok nekem ajállani olyan csajt aki véllal p*po szexet. És persze meg is csinálja!
Sajnos Lizi hozzáállássa sokat romlott , korábban voltam nála több alkalommal de már nem járok, mert nem egyszeri eset és másoktól hallva nem csak én jártam úgy hogy még akkor is telefonál más vendéggel amikor már action van, idősürgetés és hasonlók, de ha ez egyik sem zavar, akkor egy nagyon dekoratív igazi MILF hez lesz szerencséd, ebben a korosztályban szerintem ő néz ki a legjobban.
Ezen most ne lepődj meg gróf! :) Mint írja is még nagyon sok helyen. :D
ÉS még tudnád mennyi helyen ;-)
Üdv szíves elnézést szeretnék kérni ha kicsit félreérthető voltam, csak hát nekem ilyen a stílusom, a helyes írás meg hát mobilon minding nehéz nekem.
Nos akkor felteszem megint a kérdésem jobban megfogalmazva. Tudnátok olyan 30-40 közötti hölgyet ajánlani aki belvárosban van, beválalos és emlékezetes a szolgáltatása, (szexpartner )
Fütyülős · Őstag · Nem éccsük férre. A személy fiú vagy lány legyen? És végülis el akarsz meni, vagy nem. Akarsz vinni ajándékot, vagy nem? Ruhába akarsz menni, vagy nem?
Üdv tudnátok ajánlani 33-40 közt olyan személyt akihez ha elmegyek akkor el se szeretnék menni( nem férre érteni :D) ?
1-2 beszámoló:
Eszti régebben Ruby: Nagyon-nagyon tuti a csaj! Félórára neveztem be de egy gyors francia lett belőle.... Csak ajánlani tudom!
Zsófi: Egy félórás programon voltam nála! Kicsi masszázs és kölcsönös francia! Közvetlen, beszédes! Minden oké volt!
Viki: Nagyon jól masszíroz kár hogy ruhában van illetve mást nem vállal a kézi levezetésen kívül, pedig nagyon jó alakja van.. Kicsit csendes de lehet a régebbi vendégekkel beszédesebb...
Izácska: Régebben voltam nála! Ő is nagyon közvetlen volt! Az aktus is rendben volt!
Információt szeretnék kérni az alábbi lányokról akár privátban is:
Szabina38
Tündike
Kata (Berettyóújfalu)
Judith
Illetve Berettyóújfalu környékéről Katán kívül tudtok-e valakit?
Köszönöm
Vidal
gondolom ez mindjárt törölve is lesz :D
Köszi Marcus! ;) Már nem találok szavakat lassan,amit nem moderálnak ki és azt jelenti. Már a lecsómból is lecsípnek egy betűt. :D Miért olyan titkos ez a szó? :)) Okés,hogy a randa szavakat moderálják,de hogy már ezeket is,kezd vicces lenni. :D
lefordítom neked :)
szeretetre = ***moderálva***
gyengédségre = még több ***moderálva***
megértésre = rahedli sok ***moderálva***
:D
A bemutatkozó szövege is érdekes. Miszerint: "Érettebb urak előnyben,mert ők tudják mire vágyik,szeretetre,gyengédségre,megértésre." :) Ezeket nem itt kell keresni kedves Alexandra,vagy ha mégis ezek kellenek itt neked,akkor ne kérj el az idősebb uraktól ezekért lecs*t! :) Legalábbis én nem tudnék neked őszinte szeretetet adni az ágyban,miután tudom,hogy a lecs*ról szól. Jah mondjuk én aránylag fiatal vagyok biztos azért látom rosszul. :D
Nekem csak pozitiv élményeim vannak vele, ha egyről bedzélünk. Részemröl ajánlott kategoria.
Üdv Makktársak! Régen jártam erre. Nem túl pozitív hozzászólást hoztam. :( Az Alexandra (18), Alexandra (19), Gabriella (22) trió... messzire kerülendő! És sajnos "belecsúsztam" Alexandra (18)-ba. A fő szepont a nagy didkók és a belvároshoz viszonylag közeli (gyalog kb. 5 perc) "r*ndelő" volt. De ennyi. És nem több. Az légyottot és az aktust nem részletezném. Legyen elég annyi, hogy: borzalmas! Egy órára neveztem be, de fél óra után alig vártam, hogy kereket oldjak. Ilyen hozzááláásal és sz*lg*lt*tással, nem tudom, hogy megy az üzlet a lányoknak?! Csak kiragadnék egy mondatot a hölgytől: "Simogatni is akarsz?! Mert az is **tra!" Nah jó, itt kellett volna kiszállnom belőle és inkább otton kicsapni..... Egy szó, mint száz. Ízlések és pofonok. Kinek a pap, kinek a paplan. Szóval aki nem akar kurva nagyot csalóni és pofára esni, az messzire kerülje el őket. (Nálam a favorit - ebből a gyér felhozatalból - még mindig a Barbi (22) és Bellini kisasszony.)
Peace! L.L.
Fütyülős,Marcus egyetértek továbbra is. :)
tud valaki lányt ajánlani a litván és bolgár testvérváros környékén?
privibe is jöhet
köszi