A jó öreg FÉG szindróma? :)
Ami vagy hideg vagy tűzforró? :) Egész nap fürödjön azzal aki kitalálta...
A jó öreg FÉG szindróma? :)
Ami vagy hideg vagy tűzforró? :) Egész nap fürödjön azzal aki kitalálta...
Hátha ott legalább rendesen be lehet állítani a vízhőfokot és nem forrázza le magát az ember zuhanyzáskor :)
Sinclair · Tag · Hello! az aproval inkabb ne is probalkozzal szerintem.sok a kamu
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Mostanság én írtam beszámolókat de most én szeretnék tőletek információkhoz jutni, hogy az elmúlt 1-2 hónapban feltűnt lányok közül kik azok akiket érdemes meglátogatni? Szempontok: Szép legyen, Barátnő feeling, nem sürget és közvetlen legyen. Továbbá az apróban hirdető lányok közül kik ajánlottak leginkább?
Tisztelt Gróf Kurátor!
Kérjük, hogy a csevegéseit a Csevegés fórumban folytassa és nem lesznek moderálva :) Ez a Debreceni fórum és szeretnénk ha nem csevegésre, trollkodásra használnák, hanem a vélemények megosztására.
Megértését megköszönve.
VidékiLány Szerkesztősége
Fütyülős · Őstag · Már ne haragudj meg Gróf, a múlt béli csörtéinket félre téve. A hozzászólásaid még mindíg egy másik dimenzióban mozognak. Rébuszokban írsz, nem lényegletörően. Valami szuperintelligens embernek állítod be magadat, a sokszor halandó ember számára érthetetlen írásaiddal. Egy szó mint szász, véleményem szerint csak szétoffolod a topicokat a baromságaiddal. Bocs, ha nyers voltam, de ez csak az én személyes meglátásom. És én egyáltalán nem bánom, hogy a legtöbb írásodat moderálják, mert legalább 1 agyrémmel kevesebb. Mondjuk a moderált hsz-okat ki is lehetne törölni T. szerk.
Sorry!
Más. Lotti még mindíg 10/9 nálam! Nemrég voltam, és csak jobb lett a kis aranyos. :D
Gróf! Amire ideértem,már minden hozzászólásodat szinte moderálták,sajna nem tudtam elolvasni. :D Kicsit túlzásba viszik a moderátorok már mostanában sztem,bár nem tudom tényleg miket írtál. :)
Örülök MisterX,hogy egyetértünk. :) Én is veled! ;)
hanny 22 ről valakinek valami tapasztalata van ?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Lizi40 ujj helyre költözött a kishegyesi uton szép családi kecoban r*nd*l.A tel száma a régi.A költözés miatt nincs fent a hirdetése.
misterX · Kvázi-tag · Üdv!
Teljesen egyetértek a véleményeddel. Az estek 98%-ban ez így igaz. Aztán szököővente egyszer előfordul hogy valami zavar keletkezik az erőben és mégsem így történik, viszont akkor meg nem légyeg a lecsó sem. De ne bántsd a kollégát ha ő ezt az illuziót keresei és megér neki ennyit akkor hajrá... nem vagyunk egyformák.
Köszi Tank! ;) Örülök,hogy egyetértünk!
Gigalike... ;) Csípem az eszed Öcsém,sikerült kb mindent hihetetlen jól megfogalmaznod! ;)
Nálad a pont!
bubó123 · Újonc · Valakinek nincs valami élménye Veronika 18- al?
bubó123 · Újonc · Szia Voltál már nálla? Milyen a csaj?
Mint írja,ő az erotikát,vágyat,a tüzes szenvedélyt,gyengédséget keresi az itt hirdető csajokkal az együttlétek folyamán. Mi pedig csak hanyat fekszünk és pipáztatunk. Nem akarom elkeseríteni,de az itt hirdetőknek aztán édesmindegy,hogy mit nyújtassz az ágyban. Úgyértem tök mindegy,hogy hanyatt fekve vagy állva csinálod vagy esetleg próbálsz olyan érzéki,már már szerelemszexre hasonlító valamit csinálni. A lényeg,hogy a lecsót tedd le és a hatvan percedben azt csinálsz,azt képzelsz be magadnak amit akarsz. Amúgy sok sz*lg*lt*tó kifejezetten nem szereti,ha egy vendég nagyon érzéki vagy túl szenvedélyes,túl intim. Vannak csajok,akik éppen ezért nem vállalnak csókot egyeltalán. Nem akarják,hogy túl intim legyen,mert nekik csak a lecsóról. Egy sz*lg*lt*tó a jó külsőn kívül,attólválik valóban jóvá,hogy mennyire tudja veled elhitetni,hogy rettentően élvezi veled és természetesen mindenki mással is. Amelyik pasi elhiszi,hogy itt bármelyik lány is fenemód élvezi azt,hogy minden nap öten-hatan átmennek rajta (most csak mondtam egy számot) ,na szóval aki ezt elhiszi,az vagy nagyon nem ért a nőkhöz vagy saját magát akarja becsapni!
Pöcörö! Hát érdekes figura lehet az biztos! :))
Bocs a tegnapiért tulzottan jó kedvem volt :-)
Amúgy meg ha nem haragszotok tojok arra amit gondoltok van néhány meőmanó aktivista itt a fórumon akik
szét offtopikolják ezt az egész fórumot.
milyen jogon kételkedik bárki is például abban amit én vagy bárki hozzászóló ír??
miért hihetetlen az ha valaki nem azért megy bármelyik sz*lg*lt*tóhoz hogy
az ágy mellé állva sz*passa le magát vagy éppen hagyatfekve? ez lenne az erotika?
a vágy? a tüzes szenvedély???? lehet, de nem nekem.
Hiába is írok bárkiről bármit néhány főokos lehurrog és kételkedik. így van értelme véleményt nyilvánítani??
ígyhát én nem is akarok ebben részt venni ha nem gond!
sziasztok.Az elmúlt napokban meglátogattam Viktória 24 nevű lányt.Az ajtóban egy magas formás fekete hajú lány engedett be a képeknek teljesen megfelel a haja fel volt tűzve amitől még szexibb volt.A feneke nem kicsi de formás és kemény amikor hátulrol döngettem igazán szép látványt nyújtott és jó volt belekapaszkodni.A fr*nciát is nagyon jól csinálta.kedves és beszédes lány.Összeségében nagyon jó volt vele.Én csak ajánlani tudom annak aki szereti a magas lányokat.
pöcörő · Kvázi-tag · Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez a Jancsifiú csak egy álca és valaki csúnya tréfát űz velünk. Másnak nem fura ez a krapek, kedves makktársak?