A lentebb említett 2-3 negatívot leszámítva rendesen oda teszi magát :)
A lentebb említett 2-3 negatívot leszámítva rendesen oda teszi magát :)
Szia
Én az jártam valamelyiküknél régebben és pici lógos melle volt. anno úgy választottam hogy a kisebb mellbőségűhöz mentem, épp a keménység miatt de nem jött össze. Aktusközben kirohant mosdóba és annyi síkosítót használt hogy még rajtam is volt belőle. Kiifele bemutatott a barátnőjének aki sokkal csinosabb volt mint Ő, szerintem. Kifele pedig jött egy nagypapi az egyik lányhoz kissé cink volt a szitu :P röviden ennyi
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Jol beszélsz ezt az élményt én is tapasztaltam.Szilvi 29 valoban nem egy nagy szám.Csokolozás az szinte nuku natur francia szintén nuku.Ugy alapjában egybe van a csajszi igaz a cicik tuningoltak ezért csak ovatossan engedi hogy fogdossák.Keco oké és higénia is oké.
Csumi!
Nelly vagy Kelly???
Melyik lányhoz érdemesebb le látogatni. fontos a feszes cicikó meg, hogy jól lehessen döngetni::)).
Vagy esetleg tudtok ajánlani valakit??
Köszönet.
Sziasztok.
Hívj ha gondolod..
Nándi · Őstag · 2012 Szeptember hirdető hölgy 36 éves, 2014 December ugyanaz a hölgy új hirdetéssel már csak 33 éves!! Na erre varjon valki gombot:D
Én egyszer voltam nála, kedves voltam vele mint ahogy minden nővel az szoktam lenni akihez már elmegyek akár egyszer is. Nem volt oka rá, hogy ilyen jégcsap legyen de egy szót se bírtam belőle kihúzni. Szinte robot módjára közölte, hogy ott a mosdó, ennyi időm van, ezt lehet, stb. Alapvetően jól csinálta amit csinált, de annyira gépies volt, hogy olyan érzésem volt, mintha egy robottal lennék. Sajnos nem csak én voltam így vele, a többség így járt vele szintén. Nem hiszem, hogy mindenki kőbunkó volt ezek közül vele és azért ilyen. Lehet szimpátia függő nála ez, de akkor is tény, hogy a többséggel nem olyan mint veled. Találkoztam vele ezen kívül is egy kajáldában. Egy hapsival evett de ott is ugyanazt a kimért visszafogott formát hozta mint amikor nála jártam. Szerintem ő alapjáraton ilyen stílusú. Nagy kár érte mert amúgy szép lány. Legalábbis nekem külsőre nagyon bejött.
Nekem a szőke hajú Barbi be jött. Velem nagyon is kedves volt és oda adó, csak nőként kellet kezelni. A 3.-alkalomra már sokat dumcsiztunk. Tényleg megosztó a lány, de nekem kifelyezetten pozitív a véleményem, és tényleg nagyon egyben van a kis csajszi, feszes minden. Lehet másnak csalódás, de nekem elmondta, hogy miért is ilyen nehéz tipus. Ennyi. Boldog Karit meg minden jót, és főleg Békét!!!
Csumi
"Árpád Lőwy" · Újonc · Korábban voltam nála, valóban a dizájn és a koreográfia az átlagosnál jobb a kor több, az eksön átlagos, de a fotók valóban megtévesztőek, Szilvi 29 -nél. erre szokták mondani, egy próbát megér.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Figyeld a modern idők Robin Hoodját, sokszor királyi többesel akarja nyomatékosítani a semmitmondását, de a sherwood forestben (itt!) igen csak sokan mutatják szegénynek az régmúlt idők, római recipe ferrumját. Erősen inog az önjelölt mítosza! Hogy őt ez nem érdekli az sem baj, személyiség zavarosok mindenhol felelhetők, míg csak nem kívánatosok nem lesznek, mint a ***moderálva***... és így tovább.
Fütyülős · Őstag · Megint nagyot alkottál. Büszke lehetsz magadra!
Biztos őrá gondolt mert a másik (a szőke) Barby egy fadarab :) Róla inkább negatív vélemények születtek itt.
És kik a másik 2-top??
Fütyülős · Őstag · Szilvi(29):
Meglátogattam, mert sokan ódákat zengtek róla. *** moderálva ***. Nekem nem nyújtott maradandó élményt. A fotók nagyon csábítóak, de a valóságtól igen messze állnak. Összességében rendben van a csaj, de nekem nem az esetem, de ha már ott voltam....
Szóval 10/5. A higiénia, lakás, rendben volt, az *r/érték arány kissé elcsúszott, de nem vészes.
pöcörő · Kvázi-tag · Nem volt ez negatív, sőt inkább a pozitív irányba borult a márleg nyelve!
Mivel ismerlek, így azt kell mondanom igazat írt, hiszen nem vagy Te sem tökéletes (mint ahogyan senki más sem az). Azt hiszem ezzel tisztába kellene lenned neked is.
A szolgáltatásod egyébként nem sok kifogásolnivalót hagy maga után, én személy szerint szerettem hozzád járni. A külső meg olyan amilyen, sincs azzal sem semmi gond, ha nem úgy megy hozzád az ember, hogy 20 éves hamvas bőrű csinibabát vár.
Egyedül a kiírt korodat tudnám kifogásolni én is, azt légyszi frissítsd és egyel kevesebb támadási (és csalódási) felületet hagysz magadon.
Üdv és kellemes karácsonyt nyked és mindenkinek aki itt tölti az idejét!
Szerintem ez nem volt lejáratós :)
Nem csupa pozitívumot írt, de összeségében jókat írt le. Karácsony van ne vedd zokon :)
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · :-) Privátban válaszomat elküldtem erre a szép beszámolóra.
Nos már vártam egy ilyesfajta lejáratós véleményt. Érdekes hogy eddig ilyen értékelés még nem látott napvilágot rólam. :-) De hát ez itt már megszokott. Mégsem maradhatok ki a sorból. :-)
Biztosan ez is érdeke valakinek. :-)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a Vidéki Lány szerkesztőinek, a hirdetőknek, és a kedves fórumozó partnereknek!
Puszi Niki
Üdv!
A minap voltam Niki30-nál. A megközelités rendeben volt. A hölgy szerintem inkább, sőt jócskán a 40-felé kacsingat mint a 30-felé.
A cicik nagyon kicsik s nem is olyan kemények, de mivel kicsik ezért az az előnyük, hogy nem is lógnak csak kissé puhácskák. A popsi is hasonló a helyzet, de viszont a Francsi tudás az maga a menyország!!!!!!!!!!!
Közös tusolás, már ott kezelésbe vette a szerszámot. Majd kint is folytatva azt, a puncika nagyon finom, és is franciábol jelesre vizsgáztam nálla, s jó hangosan élvez.
puncika kissé tág, pedig nincs kicsi méretem, de hát kinek mi ugye......! Vigég a szemedbe néz s tényleg nagyon jól lehet döngetni a csajt!
Kicsit zavart, hogy mivel én nem dohányzok egy nagyon picit éreztem a dohány ízt, de ez az én finyásságom is talán: lehet más nem fogja érezni.
SDzóval egybe véve jó volt, de azért nekem még mindig Barbi a favort annak elennére, hogy a rózsa csokor kissé magasabb a megszokottnál. De Barbinál minden feszes a cickók isteniek, pláne a popsi ááá bakker világi,
Na ennyi.
Üdv mindenkinek.
Fütyülős · Őstag · Örülök, hogy a legutóbbi hozzászólások 70%-a szemét, nulla. Tudom, néha én is irogatok nem hasznos dolgokat, de vannak olyanok, akik ide csak okoskodni, kérdezősködni, trollkodni járnak. Elveszítette a fórum a régi varázsát. Sajnálom!
A "Kellemes Ünnepeket"...stb, szerintem a Facebookra való, nem ide!
Sziasztok!
Egy vélemény Amanda (35). Fotók rendben, valósak. Kor magközelítleg megfelel. Ennyi a pozitívum. A lakásban suttogva kell beszélni, mintha otthan a gyerek a szobában aludni a szomszéd ágyon. A mobil sokszor csörög, amit fel is vesz, elmodja a *** moderálva ***, nem te vagy a lényeg. A *** moderálva *** idő letelte előtt jelzi, hogy ennyi volt, pedig duplát ígért. még húsz percem volt. nekem nemhogy nem kedvenc, de kifelyzetten kerülendő.
Miért nem Incihez mentem?