:D
:D
Hívtam már, de szerintem nem ő vette fel: A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető kérjük ismételje meg hívását később :))))))
Viccet félretéve próbálkozok töretlenül, igaz ez a karácsonyi história rendesen bekavart a munkanapokba :) Pláne ha nem is városunk szülöttje, lehet hazautazott.
Hát nekem Anettet nem sikerült úúgy rendeznem. Telóban sem hozta fel a dolgot, igaz én meg nem kérdeztem rá... Helyszínen csak torkolás volt, igaz az az utolsó cseppig. :)
Lilla 20ról tud valaki infóval lenni? Hídetése megejelenésekor ha jóltudom még nem masszázsolós volt. Azóta váltott?! A számomra ideális mellmérettel rendelkezik, jólenne többet tudni róla.
Sziasztok!
Tímea Domináról tud valaki valamit?
Előre is köszönöm az Infókat
lacee · Újonc · Nagyon köszönöm, mindenkinek a gyors ajánlatot :) Szuperek vagytok. még egyszer köszönöm! :)
Bogi 30 tudnam ajalani , nekem megcsinalt mindet amit kertem ... pl VFN SZajba es el is *yeli a cucot , ha bejon neked .
Szia gróf.
Nagyon értékelném ha fáradtságos munkával összegyűjtött listád (listáid) tartalmát közkinccsé tennéd,
vagy privátban elküldenéd nekem, ha úgy érzed hogy ez sokak érzékenységét sértené.
Nekem is voltak kedvenceim ( bár nem választottam így ketté a névsort) de manapság a lista erőssen leszűkült 1-2 névre.
Érdekelnek régi nagy kedvenceim ? Sajnos már egyik sem praktizál. de beszélgethetünk róluk....
lacee · Újonc · Azt elfelejtettem, hogy ha ciciszexet is vállal az illető szolgáltató már előnnyel indul :)
lacee · Újonc · Sziasztok.
Kit tudnátok ajánlani igazi NFVSZ-re? Mit értek ez alatt? Hogy nem félig, vagy előtte kiveszi, hanem tényleg végig csinálja. A korosztály most mellékes, a tudás fontosabb. Privátba is jöhet, akár a hölgyektől is. Előre is köszönöm! :)
Köszi sokat segítettél! ;)
Sziasztok! Kellemes ünnepeket kívánok mindekinek!
Egy kis információ kellene pár lányról. Aki érdemben tud nyilatkozni az kérem írja le tapasztalatait. Köszönöm!
Szandika 22
Letti 18
Ryta 30
Gréti 36
AnitaBellini 19
Én kérdeztem,nem mondtam!Ha volt már nála valaki,hogy milyen a nő!
Sziasztok!Valaki volt már Szöszi 38-nál?Szép nő,milyen vele?Ha kaphatnék egy kis infót róla,megköszönném!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
!
Valaki Jó mélytorkos hölgyikét nemtudna ajánlani??? Aki tényleg ugy is csinállja, nem csak mondja?
Köszönöm
"Árpád Lőwy" · Újonc · Tisztelt Broky... Kurátor ... stb! ( tisztelt, esetleg, mások által ) Munkám során, sok beteg fordult meg nálam. Nota bene! évekkel ez előtt, még a Brokyfellerként tündöklő mindent, mindenkinél jobban tudó a Hexe és hasonlóak általi, "kiemelkedő színvonal" és barátság megtestesítőjként "bölcselkedőt" láthattuk, több fórumon is. Akkor. A menzán, megmutattam "kollegámnak" a szomszéd asztalnál étkező, közös ismerőst, Broky-t. A "véletleneknek" köszönhető véleményt, inkább nem írom le és ezért köszönetet várok! A jellemrajzhoz, nekem nem szükséges kitüntetett figyelmet tulajdonítani egyesekre, sok betegem van, hasonlóak, sajnos, szép számmal. Inkább, beszéljünk a lányokról, hiszen már leírtam, minden eredmény nélkül, hogy fegyveretelen emberrel, nem vívok szellemi párbajt!
Nándi · Őstag · Mivel nincs jelenleg másik 33 as nem okozhat godott megtalálása :D
Engem érdekelne :)
Boldog karácsonyt,MINDENKINEK!!!
Sziasztok, csini párommal keresünk potens sportos srácot hármashoz...
Köszönet:).
Mind a két csajszinak lógósak??? S ki volt a barátnő, mi a neve??
Vagy tudsz esetleg ajánlani valakit?
Köszi