hello..fannika.rol velemeny?
hello..fannika.rol velemeny?
humm · Kvázi-tag · Ő az egyik helyi st**ci aki itt tr*llkodik ha már nagyon unja magát. Ne állj le vitatkozni vele, pont azért írogat ilyeneket. Ne etesd a trollt!
Amúgy ki vagy te? Valami hely megmondóember? Vagy te vagy az igazi nagybetűs alfahím, akinek a szemében minden olyan férfi, afinek nem csak a f*rka az erogén zóna, hanem esetleg a pr*sztata masszázst is kedveli, az a te szemedben simán b*zi?
Hurrá! Ninettke már lovagol is! Csak halad előre a világ!
Vajon a kritika hatott rá vagy megszerette? Vagy ez is személy függő?
Mártit én is ki akarom próbálni, nekem az a lényeg, hogy kedves legyen és korrekt, de azért döngethető! Jöhetnek még tapasztalatok, ha vannak.
Mártáról csak annyit, hogy *** moderálva ***, akinek bejön egy idősebb csaj, annak ajánlom
Mindenkinek Kellemes es Bekes Karacsonyt Kivanok es Boldog uj Evet es a lanyoknak sok vendeget!
Sziasztok!
Mártáról v. Kathrinról van valakinek tapasztalata?
kanossrác · Lelkes újonc · Mint ismeretes van lehetőség likeolni és dislike- olni az aktuális hozzászólásokat. Csak a rend kedvéért a like= hasznos hozzászólás. dislike= valótlan, helytelen stb..jelenti, legalább is ezen az oldalon. Nos az én like-dislike arányom jelenleg e sorok írásokor 2-5 re áll. Üzenem azoknak az embereknek akik a dislike-ot választotta hogy én a valós élményeimet írtam le és nem reklámot akarok csinálni és ha csak unatkozik és azért csinálja akkor jobb ha nem is tesz értékelést ha nem bizonyosodott meg róla hogy valótlan, helytelen volt az élménybeszámolóm. Én mindig a saját élményeimet osztom meg veletek és frusztráló tud lenni mikor úgymond hazugságnak gondolják egyesek (tisztelet a kivételnek) a történetemet! Nyomjátok erre is a dislike-ot vagy gyengébbek kedvéért lefelé hüvelyk ujj gombot.
brigi 18 -nál volt már valaki ?
Voltam párszor nála, még mikor a régi "t*ronyban" r*nd*lt, nagyon tiszta, nagyon rendes, mindent megtesz amit szeretnél, egyedűl a p*pószexet nem akarta, habár azóta nem tudom, ha most vállalná újra elmennék hozzá
Az apróban hírdető Fruzsival, vagy a normál hírdetések között szereplő Fruzsi(31)-gyel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy kit tudnátok ajánlani pr*sztata masszázsra, és m*lytorkos fr*nciára?
kanossrác: Aki nem szeret lovagolni, az Szandy (19).
Egyébként pont nála voltam múlt héten, ő vette el az ilyen jellegű szüzességem... A képek alapján őt választottam, és nem csalódtam, ráadásul alig 5 perc séta a melóhelytől, szóval abszolút nyerő. (Ezúton üzenném, hogy az azóta felkerült új képeid is nagyon jók!) Először csak egy sos fr*nciára akartam benevezni, mivel csak ez az, amit nem kapok meg az asszonytól, de a képek alapján úgy gondoltam, hogy szeretném egy ilyen test minden centijét kiélvezni. Írták, hogy a fr*ncia tudása elég jó, bár akkor kezd igazán veszélyes lenni, ha a nyelvét is elkezdi használni. Munka atáni levezetésnek remek volt, legközelebb a mostani félidőnél többet szeretnék rászánni.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Hannának kívánjunk boldog szülinapot! :) Ma már, egy évvel idősebb lett. :) Tegnap még18 volt, ma már 19 éves, csak telik felette is az idő! Olvassatok vissza! :)
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Mivel én próbálok olyan lányokhoz menni akik a fórumozók által írt vélemények alapján az ajánlott kategóriába sorolnak, én úgy döntöttem hogy az oldalon méltán népszerű Ninettkéhez fogok menni. Bár olvasni róla néhány negatív véleményt is ezért eddig nem akartam megkockáztatni a meglátogatását, de mint kiderült ezek a negatív kritikák azoktól származnak akik nem tudják elfogadni hogy mit nem vállal be és mit nem szeret. Na de a lényeg az hogy elmentem hozzá amit már előtte este lecsekkoltunk időpontilag hogy biztos legyen a dolog. Ninettke valóban szép arcú csinos, igényes csajszi. Írta valaki hogy nem szeret lovagolni...hát még ő ajánlotta fel és jól műveli a dolgot. A kölcsönös nyelvlecke is nagyon jó volt, még szólnom kellett neki hogy lassítsunk, nehogy idő előtt végem legyen. Aztán a hátulról való támadás után kértem hogy a cicijeire menjek el de a nyelvjátéka olyan jó volt hogy közben meggondoltam magam és a szájába kértem hogy ömöljön a nedű.(némi fel*rért) Ömlött tényleg mert szegénykének majdnem leszaladt a torkán olyan mennyiség vándorolt a szájába. :) Az volt a legjobb hogy nem kérdezgette hogy mikor térjünk a lényegre meg az idővel sem figyelmeztetett ami nyugodt együttlétet biztosított.Félidőt voltam nála de bőségesen ki lett használva. Összeségébe jó volt vele lenni! Akik korrektek és normálisak vele ahhoz ő is úgy áll hozzá. Ahogy a mondás tartja: "amilyen a mosdó olyan a törölköző." Azoknak ajánlom csak akik nem csak a gyors ürítés és kész elvet vallják, hanem egy igazi szeretkezésre vágynak. Negatívumot nem is tudok mondani róla. Még megyek hozzá az biztos. Bunkók kerüljék. Ennyi volt a mai történetem.
Veronia elnézést
Tud e valaki infót Veroni27 röl?
Ma voltam Ancsa35- nén nagyon csinos és kedves lány de alig várja,hogy tulegyen az egészen fél órát voltam és majdem csak kidobot mikor letelt a fél óra.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Ha éppen Linat keresed, Hanna vagy Kata/Bianka nyit ajtót és elmondja azt, (nem a telóban!) hogy a lány nem dolgozik itt és válaszd inkább őket. Hogy a hírdetése folyamatosan látható? Nem érdekes! A 10/2, kiemelt értékelés, ennél gyengébbek! A polír udvari adress, egyezik Hanna korával! Ez a hellyszín, finom szólva: nagyon kerülendő!
Sőt, Bianka(19)= Hanna(18)...