BUÉK!
BUÉK!
olyan lànyt keresnék debrecenbe aki 24nèl fiatalabb és vàllal an@lt is
Sziasztok!
Ritkán járok debrecenbe ezért info kellene.Olyan lányt keresnék akinek nincs borotválva az intime.
Írhattok privátra is!
Üdv és BUÉK:)
Van itt a hírdetések közt egy hölgy: 34éves igényes nő, kényeztettne, számmal hívjatok. így szól a hírdetése.
A száma 30/790-**** a képes hírdetések végén szokott fent lenni, de csak néha.
Erröl a nőröl kéne nekem infó!!
Köszönet
Boldog új évet,mindenkinek!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Az első, és talán a legfontosabb, a testi lelki jólét, az egész-ség; tehát kívánom az összes hirdetőnek, barátaimnak, és persze magamnak is, hogy az új esztendő egész-séget adjon, abban bővelkedjünk Kívánom, hogy növekedjék a mindenki szívében a szeretet, a harmónia, a béke, és vidámság. Kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet! :) Jázmin
Boldog új évet kivánok minden kedves hölgynek akik megszinesítették az évemet,de akit kiemelnék BOGI 30,MELICICA ,SZILVI 29 !
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
humm · Kvázi-tag · Év végi számvetés: idén 7 hirdetőnél jártam, összesen 24 alkalommal. Mindannyiuknak köszönöm az együtt töltött órákat, és szerecsés boldog új évet kívánok! (Főleg egyiküknek, aki már befejezte ezt a dolgot, de talán még olvassa ezt...)
hát köszi az együtérzéseket :-). szerintem itt nem fogok többé próbálkozni senkinél, eléggé elvette a kedvem ez a retek! pedig izgalmas volt .
Hello !
Elvira 23 az kamu hirdetés nem veszi fel meg kinyomja, sms-re nem válaszol...
Sinclair · Tag · hello mindnekinek! elvira 20 rol esetleg van valami infoje,es meg is osztana itt velunk? biztos voltak mar tobben is nala,elore is koszonom,boldog uj evet!!
Sinclair · Tag · Jo bevallalos vagy ocsem,ilyen not felkeresni,nem meglepo hogy ilyen korulmenyek kozt vart.de ha jol emlekszem tobb neven is hirdetett mar ,es jot soha nem olvastam rola.ha mar mindenkeppen barbizni szerettel volna egy kicsit,miert nem mentel inkabb Barbi 23hoz ?
Már a képeken is látszik mire számíthatsz. Merész húzás volt, hogy meglátogattad :)
Az is erősen esélyes, hogy a másik szobában vagy lent a kocsiban, de legalábbis a közelben ugrásra készen áll 1-2 kanc*gány szükség esetére...
DeepBlowjob · Újonc · Igen igen engem is a lakótársa bizonytalanit el !!!!
sziasztok, infót írnék a BARBI 26 éves hírdetőről, hogy ne ugy járjatok mint én. a Weselényi lakótelepen űzi (elég bénán) az ipart. a telefonban megigér mindent de ha ott vagy előre elkéri a *** moderálva *** aztán nem ugy csinálja ahogy megbeszéli veled, sőtt több *** moderálva *** kér. aztán még többet és fenyegetőzik,*** moderálva ***. ráadásul*** moderálva ***!!! ha jót akartok elkerülitek!!
Helló miindenkinek!
Egy kis info.. Dórika 21 Tócó völgy, ijen jó franciát ritkán kap az emberfia,nincs nyafogás mehet végig,és közben tőbbször teljesen eltünteti.
És ez mind alapba van,a lány fiatal szép teste van a mellei csodálatosak,az arcról az izlés dolga, nekem bejött./szex nem volt/ Az ajándék átlagos.
Vigyázzatok laura 19 átverés lehúzós banda a barátnőjével együtt. Nem ajánlott.
DeepBlowjob · Újonc · Én meg érdeklődnék Döniz 23 felől ??
DeepBlowjob · Újonc · Szia
Én Dyánál voltam egy franciára , de velem kedves és odaadó volt. Mindent próbált úgy csinálni ahogyan mondtam neki. Igazi milf kategória.