Szia!
Jázmin(30)-al nincs baj. Jázmin(20) alis Cukorka meg számtalan egyéb néven futó hölgyemény messzire kerülendő, *** moderálva ***. A többiekről nem tudok infót.
Szia!
Jázmin(30)-al nincs baj. Jázmin(20) alis Cukorka meg számtalan egyéb néven futó hölgyemény messzire kerülendő, *** moderálva ***. A többiekről nem tudok infót.
Szia !
Csak a pontositas miatt ird meg melyik Jazminra gondoltal ? Jazmin19, 20 , 21 vagy Jazmin 30-ra ?
Fütyülős · Őstag · Mert bunkó, és nem megy a szekere. De ezt nem érti meg mert IQ=0, úgyhogy mindíg nevet, kort, telefonszámot...stb cserél. Olyan mint anno "Gyula" Nyíregyházán. Szánalom!
Mire jó ez az állandó névváltoztatgatás....nemértem
Sziasztok! Tavasz-nyár környékén volt egy Betty nevű hirdető a Hajnal utcán. Róla tud valaki valamit? Szőke hajú, vékony 30-as csajszi, apróba hirdetett. A válaszokat előre is köszönöm!
Bár csak tippelek, de a képek és a magasság alapján lehet, hogy a korábbi Angelika (még korábbi Gheorgina). Ő is hol masszázs volt, hol all-in.
Hívd fel, ha toronyházas, akkor szinte biztos :)
Amúgy sajnos nem voltam nála, de szerettem volna, csak soha nem jött össze.
ja és eléggé felgma a Jázmin csaj ,kimegy a szobából sokat kellett rá várni azdán semmit nem szeret csinálni,,még az ajtót is be csapja utánnad persze a l*v*t majd hogynem erőszakosan követeli
szia,,Dórika 21?? nem találom a 20-22 éves korosztályban ezt a nevű csajt,,,,
Sziasztok,, a Jázmin nevű csajal vigyázatok ,lehúzós hisztis,,és nem olyan jó mint a képen,,magyarul szólva elgé átbaszós a csaj
Sziasztok! Én Szandy felől érdeklődnék, a képei alapján elég helyes kiscsaj..Volt már nála valaki?
Fütyülős · Őstag · Döníz(23):
Az ország nyugati feléből jött Aurá-val. Nagydumás kiscsaj, némi felesleggel. Franciska 10/10, sex 10/8, a kéró normál panel. Nekem nagyon tetszett a hozzáállása, szókimondása, úgyhogy a fél órából lett 1,5 óra, amit végig dumált. Állítása szerint Január 4-től költöznek. The price highest...
Mindenképpen ajánlott.
Még ha vékony nem is lenne baj, viszont ha még csúnyácska is....Akkor felejtő.
Mondjuk hívtam azóta is de továbbra is ki volt kapcsolva.
ahogy látom ő már nem itt rendel
subfiu · Újonc · Jó, hogy van ez a fórum és a negatív tapasztalatokat is megosztjátok. Durva, hogy mennyi lehúzó lányról lehet olvasni!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Igen, persze :-) ;-)
nagymellű, jóseggű, közvetlen lányt keresek aki egyedül dolgozik, azaz akció közben nem hallok kívülről motoszkálást. Tudnátok ajnálani vkit?
Dia (29)-ről valaki dobjon meg infóval legyen szíves. Nem vagyok telt párti, de bejönne, csak nem szeretnék nagy kapufát rúgni...
Túl jók a képei, a valóságban kifejezetten csúnyácska, zörögnek a csontjai, olyan vékony.
Nekem Dönizzel eddig csak annyi a tapasztalatom hogy a nap semelyik szakában nem veszi fel a telefont.
Döníznél járt már valaki?