sziasztok jericho utcán vagy közelében tudtok ajánlani csajszit?
bucsito · Újonc · sziasztok jericho utcán vagy közelében tudtok ajánlani csajszit?
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · ;)
;)
Szia!
Köszönöm észrevételed velem kapcsolatban!
Teljesen korrekt voltam veled, hisz még az elején közöltem h probléma lesz a méreted miatt!
Te ezt nm vetted figyelembe!
Sőt!
Én úgy érzem ilyen esetekben mindenkinek meg van a választási lehetősége!
Érdekes h ezek után negatív kritikával illetsz!!
Korrekt vagy ;) ;)
Heló mindenkinek ma volta Ninettke nevü hölgynél a képen ö van nagyon csinos ,de nem szereti a szex et nyafog nagy a méret stb.. nem szereti csak azt várja mi hamaréb tu legyen rajta.
kanossrác · Lelkes újonc · Na én már a régit töröltem a telómból drága Ninettke :)
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük, hogy a csevegést ne itt, hanem a csevegés Fórumba tegyék meg.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Sziasztok!
Jól megközelíthető a lakás én a nagykönyvtár parkolóban szoktam hagyni az autót, onnan egy perc séta, nagyon rendes a hölgy, nem kiváncsiskodó, korrekt az elszámolás, minden héten más illatszer választék vár, és tisztaság nyáron légkondi, télen fűtés van. Ajánlom én is mindenkinek!
Legyen mindenkinek jó napja:)
Szióka!
Valóban nagyon szép tiszta jól felszerelt lakás, csak ajánlani tudom mindenkinek, ***moderálva***, kedves és rugalmas ,megbízható a nő, diszkrét a környezet ingyen lehet parkolni, nekem már saját kulcsom is van a lakáshoz.
Csók Bius
Halihó!
A Méliusz melletti ***moderálva*** van az amiről beszéltek? Mert az tényleg nagyon tiszta és valóban mindennel ellátott kecó.
Előtte voltam már több pukkant helyen, de mióta erre rátaláltam visszajárójuk vagyok.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Búvóhely néven hírdetve van a red lampon, nagyon igényes a kulcsért érte kell menni, majd vissza dobni a postaládába.
Nem találkozol senkivel, nincs kamera, egy kis ékszerdoboz lakás, nagyon igényes, szerintem a Gina is arról beszél, mert a telszám "***moderálva***274".
Puszi:)
Szia Marcus!
balko20@***moderálva***.hu-ra írd már meg ezeket a helyeket,köszi.
Szia Marcus!
Tudok egy helyet, nagyon szép lakás, rendet és tisztaságot találtam ott minden alkalommal, a csaj nagyon kedves és minden van a lakásban, olyan mint egy hotel szoba, lehet teázni, kávézni, sokféle tusfürdő választék van, illatos törölközők, csak ajánlani tudom, én is oda járok. Tel: 06/30-98***** itt tudod elérni.
Szia!
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Drága!
Még a régi számom is él!
Egy ideig azon is el tudtok érni!
;)
Pusym
Ezért?? Helyesírásból 1est :D
Lehet de nem errol van szo!! En csak szerettem volna egy jo helyet ajanlani. Kathi panzio a szechenyi utcan van az itelotablaval szenben merem ajanlani nagyon diszkret hely. na most vajon mit fodok ezert kapni?
Ciao! Ilcsi25-ről érdeklődnék,ha volt már nála valaki,írjon róla 1 pár sort,köszi.
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Jelzem azoknak akik nem látták a hirdetésben és mostanság mennének Ninettkéhez hogy megváltozott a telefonszáma!
Nem tom miert Onreklam ez?! Nem magamrol irtam!
Látod én mondtam, két sort írtál konkrétumok nélkül és már ezis önreklámnak minősült :)
Írd ki csak szerintem kimoderálják. Azért írtam, hogy privátban célszerűbb mert itt az ilyesmit nem engedik kiírni.
***Kérjük az önreklám mellőzését!*** Selymes
Szia! Sajnos nem tudok privatban irni neked de en egy nagyon jo helyet tudnek neked ajanlani csak nem tudom kiirhatom.e itt?
Nincs kamera es jok a szobak,parkolasi lehetoseg es a belvarosban van.