Nincs kidobandó pénzem,nem szeretem ha lehúznak. Nekem csak negatívum az egész,éppen ezért teszek is róla,hogy más is megtudja.
Nincs kidobandó pénzem,nem szeretem ha lehúznak. Nekem csak negatívum az egész,éppen ezért teszek is róla,hogy más is megtudja.
Sziasztok! Lenne számomra infótok Lilike, Dia, Fannika, vagy valamelyik Dettiről? Milyenek, merre vannak stb? Előre is köszi!
Van jobb?? Akkor írj már légyszives vagy3-4.-lányt, aki tényleg tuti:). Feszes mindenhol stb....! Én Lora 20-ra, vagy Lora22-re gondolok vagy esetleg még Zsuzsi23 talán?
S pontosan ki is ez a leányzó most?? MIlyen néven található??
Egy kis érdekesség, tegnap olvastam facen: megosztottak egy hírt, hogy nőtlenségi adót akarna bevezetni valamelyik nagyon hülye. Erre kommentbe egy néni azt írta, hogy "Nagyon helyes, legalább nem járkálnának az úriemberek a negyedikre!". Az összefüggést nem egészen értem, de aki a hírt megosztotta az pont abban a házban lakik a polírudvarban aminek a negyedik emelete ismerős lehet sokunknak. Szóval ennyit arról, hogy a szomszédok vagy esetleg az egész ház nincs tisztában azzal mi folyik a világban...
Sziasztok. Barbi 22 lanyrol szeretnek erdeklodni volt mar nala esetleg valaki es hanigen mit tapasztalt? Kedves baratno feelinges csaj?es kepeinek megfelel? Elore is koszi a segito valaszokat
Most melyik leányrol van itt szó pontosan???? Milyen néven hírdet most??? Köszönet :)
Fütyülős · Őstag · Hát igen, egy olyan srác aki naponta 3-4 lányt kielégít az ilyeneket ír:
"...van a beszimben...."
"Én ha átugrok debibe, akkor 3-4 hölgy/nap, egész napos progi v ottalvós progi keretében teszem."
"...h valakinek máshogy jönnek le a talik során történtek..."
"Ma olyan flash-ben volt részem, hogy egyből elkapott a filling debikében!"
Na nehogy már bedölj neki Sinclair!
Sinclair · Tag · koszonojuk az elmenydus beszamolodat,hasznos es irigylesre melto :) csak igy tovabb!
Sinclair · Tag · most Lora vagy Lara ,dontsuk el :)
Sinclair · Tag · Hello,igenen tavaly elott szeptemberben jartam nala utoljara.tiszta ,feszes testu csajszi,korrekt hozzallassal,semmi kivetni valom nem volt.hozzaszolas keresoben utana lehet nezni :)
Mekkora trauma lett neked ez a nő! Az utolsó nyolc hozzászólásod csak róla szól.
Üdv Szacsi.. Akkor szerintem nem egy Lara 28 nál voltunk.. Az enyém egy pénz éhes ,alig csinált valamit,és ott is megjátszotta magát. Egy alacsony rövid szőke hajú leányzó..aki inkább harminc fölött és nem huszonnyolc. A hasán hízási foltok..Hatalmas orra,a fenekén tetkó,a hasába pirszing található..Egy alacsony ,kis szolizott csaj. A szex közben visit mint a vett malac..A zacsit rángatja ,mit a ki azt se tudja mit csinál..És a víztoronynál dolgozik,és nem egyedül..Annyi jó volt benne,hogy az aktús végén a fehérjét azt szépen lenyelte..Ennyi a mi pozitivúm..Közvetlen ,az tény,de ilyen helyre nem beszélgetni megy az ember. Ezt a p*nzt,költhettem volna jobb szolgáltatóra,hisz van nála ezerszebb jóbb.
Hali.
Én is azt írtam, hogy "lehet"-et írtál. A tetkók takarása pedig bevett szokás kinek összejön, kinek kevésbé.
A Lara-Fruzsina összefüggés onnan jön, hogy Laránál fontosnak érezted megjegyezni, hogy LEHET nem stimmel minden a fotókkal (miközben a szerkesztőség nagyjából teljesen biztos abban, hogy minden rendben velük), míg Fruzsinál nem zavart az, hogy 3 éves képekkel hirdet amik azelőtt készültek Debyről, hogy tetoválást csináltatott volna. Sőt, Deby már rég otthagyta azt az irodát és más néven, idősebben tűnt fel máshol. De lehet, hogy van egy ikerhúga aki pár évvel fiatalabb nála :)
Lehet, hogy nem úgy kell érteni azt a hetet, mit értünk mi hozzá :)
Egyébként nekem az volt igazán fura, hogy a képgaranciás Lara22-re azt írja, hogy lehet fake képeket használ, viszont az aprós Fruzsina18-ról meg áradozik, miközben a csaj Deby 3 évvel ezelőtti képeivel nyomul...
Még az, de egy tucat lány egy hét alatt? :)
Valóban elég "érdekesek" a ****moderálva*** és időmilliómos Zsoloka beszámolói..Tiszta vicc az egész:))
Nembeszélve arról, hogy ez az elmúlt egy hét élménye... Barátunk, a milliomos gyorstüzelő, akinek minden q*va felveszi a telefont, át sem verik időpontal, hogy potyára menjen,, és mindenki 9/10, és 10/10. Nice job, congrat!!! :D
Fütyülős · Őstag · Hű, na itt aztán van minden jó, kár hogy itt hagy minket a Tesco! :D
Azért az nem járja, hogy mindenki 10/10 vagy 10/9 kár még 10/15. Ez nekem túl szép, hogy IGAZ legyen! De lehet, hogy én vagyok kicsit pesszimista. :D
Miért nem lehet a negatív kritikát szalonképesen ide írni?
Sziasztok!
Aletta 20-nál volt már valaki?
Priviben is jöhet vélemény! :)