Fórumon olvass vissza 2012 nyara Anita26 kommentjei :)
Nándi · Őstag · Fórumon olvass vissza 2012 nyara Anita26 kommentjei :)
Anet (30)-at ismeri valaki? A képek alapján brutálisan bejönne!
Egészen alakul a felhozatal, sok az új szép és fiatal lány.
Lili 25-ről valakinek info?
El a kezekkel!!! :)
Köszi neked is az infót marcus80! Akkor így már csak a Lilikével meg a Diával szemezgetek, képeken elég jónak tünnek...
Régen mielőtt elment más városba (amíg a nagyerdő környékén volt) addig jó volt. Picit futószalag de a hatalmas mellei és a jó technikája feledtette ezt. Úgy néz ki nyugaton nem találta meg a számítását vagy leharcolták és megcsappant a vendégköre ezért hazajött. Sajnos már csak árnyéka egykori önmagának. Valóban inkább a *** moderálva *** lett a fő profilja. Amikor elkezdett ismét itt hirdetni bejelentkeztem hozzá de amikor ajtót nyitott elköszöntem és eljöttem. Ő már messze nem ugyanaz a nő aki annó volt. Sem alkatra sem hozzáállásra. Én sem ajánlanám neked.
Szia!
Köszi az infót, akkor a Dettike mostmár kiesett a kosárból... :-)
Gyerekek,ti nem néztek akció filmet ?
Zsoloka is olyan fegyver amit nem kell tölteni ,csak folyamatosan tüzel :D
Teljesen valós, ezt amúgy több dologból is tudni lehet :) Lehet most nem marad sokáig, de szerintem tegyük Díszpolgárrá, hogy visszajöjjön :) Részletekbe nem mennék, de a képeknek teljesen megfelelő bombázó, és ugyanakkor nagyon kedves. Talán ez a kettőség a legnagyobb értéke, amit egy tapasztalt kollégának nyújthat. Nagyon jól éreztem magam, és az ajándék viszont átlagos. Elvarázsolt.
Jó hely ez a Debrecen :) Cívis város ó é, cívsi város ó ó :))))
Szia.
Én voltam Dettinél. Nagyon gáz a nő. Mind a két hírdetés az övé. Egy órára mentem volna. Telefonban még normális volt, de személyesn már teljesen más. Pl szerintem inkább közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz. Normál aktust és popsit beszéltünk meg. Gyors tusolás, aztán action.
Előjáték natúr francia, amit lezavart 2-3 perc alatt és közben egyszer még telefonált is egy kuncsafttal.
Nagyon gáz volt. Aztán gumit rántott, mikor közölte, hogy csak első aktusban vállal popó szexet. Még ezzel sem volt nagy gond...majd pihenésképp jött egy kis maszírozás, amit Ő ajánlott fel, ez kb 5-10 perc volt és mondjuk nem volt rossz.
Aztán jött volna a 2. menet, amivel nem szokott gond lenni, szokott is menni. Mire lankadtan felhúzta rám a gumit mondván, hogy a 2. aktus elő csak gumiban franciázik. Mondanom sem kell, hogy nem nagyon akart menni az árbóc állítás, úgy meg főleg, hogy ordított a tévé is. Na mindegy is, kb 3 percig próbálkozott, majd abbahagyta és felöltözött. Közölte, hogy ennyi volt, viszlát. Kb 30 percet voltam zuhanyzással együtt.
Nagyon lehúzós, így senkinek sem ajánlom!
Lora20 !!
Csak tudnám, hogy miért megy az ilyen csaj pillangónak, ha sorozatba nem veszi fel a telefont, majd az elöző nap meg beszélt időpontba sem veszi fel::((
Bakker miért van ez, hogy szivattyúra húzzák az álló farku férfinép száját????
Viccccccccccccc :(
De ahogy vissza olvasom nem is tudom, hogy miért is lázadok. Amikor más is így járt vele.
Csumi
Sziasztok!
Keresek egy lányt. Eleinte Gheorgina, majd Angelika volt, aztán tavaly decemberben már Lillaként hirdetett. A 22 emeletesben r*nd*lt, de most valaki más veszi fel a számát, aki szintén ott dolgozik, de nem csak masszázst vállal.
Sajnos nem állt módomban meglátogatni Angelikát, de nem tettem le róla! Ha valaki tudja, hogy most mi a neve, kérem írja meg!
Köszönöm!
Hello
Most a Zsuzsi23 akinek 70-es kezdődik a száma, vagy a Zsuzsa23 akinek 30-al kezdődik a száma????????
Köszöntem :). Silver kisasszonyt máskorra hagyom :)
Hali
Nati27 szerintetek valós? Olyan ismerősek nekem a fotók valahonnan a nyugati országrészből... Vagy ilyen 1-2 napra leugrott mint ahogy időnként szokták az ottaniak?
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Már több éve járok el csajokhoz és kipróbáltam már a debreceni felhozatal legjobbjainak nagy részét. A polírudvar, akarva akaratlanul is sokszor az úticéljaim közöt szerepelt.
Bár ott vannak jó minőséget nyújtó csajok is de ott igazából egyetlen gondom az hogy a csajok zöme az órát bizony nézi.
Nos, az lenne nekem a kérésem vagy kérdésem hogy valaki adjon már nekem arról itt vagy akár privát üzenetben hogy olyan csajokról pozitív infókkal szolgáljon már nekem akik nem szigorúan az idővel vannak elfoglalva, és nem gond neki ha 5-10 perc ráadás van, na és persze odateszi magát maximálisan a hozzáállását tekintve. Lehet hogy most a kevesebb létszámú hirdető lányt céloztam meg ezzel de hiszem hogy vannak ilyenek akik nem szólnak már 5 perccel előtte hogy ..." mindjárt letelik" mert eléggé nem lehet úgy teljes nyugodtsággal végezni az ősi mesterséget mikor ez megy.
Bár voltam néhány lánynál akiknél nyugodt lehettem e-téren, és azt is megértem hogy fél óra az fél óra, az egy óra meg egy de azért ami jó azt ne hagyjuk már.......mert azért 5-10 perc nem a világvége!
en hivtam normalisnak tunt...de hogy kamu e...ki tudja...
pár napja meglátogattam anitabellinit elöre megbeszéltük a találkozást.Mikor odamentem ö nyitott ajtót személyesen, a képek valódiak ö van a képen nagyon aranyos kedves csinos lány pont amilyen a képen.Csak meglepödtem hogy nagyon alacsony. A franciskát nagyon jól ismeri tudja hogyan kell látszik most ismerkedik vele.Az aktus is felejthetetlen volt nagyon kellemes idöt töltöttünk együtt.Nem gondopltam volna hogy a nagy szerszámmal ilyen könnyen elbir egy ilyen apró lányka köszönöm szépen neked anita ajánlani tudom mindenkinek!
A kellemetlent hogy érted? Te érezted magad kellemetlenül mert úgy néztek rád, hogy szerinted tudták mit keresel ott, vagy pedig konkrétan tettek is valami megjegyzést? Mert azért az előbbit fejben le lehet rendezni, az utóbbi viszont már tényleg meredek...
Viszont hiába nem azon az emeleten szállok ki, ha amikor enged ki a lány a szomszéd pont próbál bejutni a lakásába :) Csak azt nem tudom miért nem vette észre a csaj mikor kinézett a kukucskálón... na mindegy, egy jó hangos "Jó napot kívánok"-kal próbáltam úgy csinálni mintha semmi különös nem történt volna :D
Sokszor ezért van az olyan, hogy szálj ki egyel feljebb a liftből és gyere le a lépcsőn egy emeletet. Ezzel próbálják valamennyire megtéveszteni a lakókat. De amúgymeg mi közük hozzá, hogy egy másik lakásban mit csinálnak? Inkább legyen mellettem egy ilyen csapat minthogy egy folyton egymással üvöltöző veszekedő pár vagy egy alkoholista férj aki ki tudja mikor gyújtja fel az egész házat, vagy egy szakajtónyi egész nap bömbölő gyerek... A lányok vigyáznak a kéróra. Ha valamit szétcsesznek azt gondolom velük fizettetik meg. Nem hiszem azt sem, hogy olyan nagy zajok szűrődjenek ki. A jövés menés a lépcsőházban az egyetlen ami talán zavaró lehet de ennyi. A sok pletykás vénasszonynak kell valami amin csámcsoghatnak :)