Micus 34-ről valakinek,valami infója esetleg?
Micus 34-ről valakinek,valami infója esetleg?
Véltek felfedezni hasonlóságot Amina (20) és a ***moderálva*** fent lévő MysticMyra képei között? :)
subfiu · Újonc · Félreértenek az Urak! Kerekesszékkel megközelíthető! :-) Lépcső, emelet, stb :-)
subfiu · Újonc · Tud valaki olyan lányt, aki csinos, megbízható és a bejutás akadálymentes?
Joe_Italy · Újonc · Volt Békéscsabán is egy ideig (2014) .. egyébként Ő van a képeken!
pöcörő · Kvázi-tag · Hé Tesó! Olvass a sorok között....
Idézőjellel írta a "könnyű a bejutást", így nyílván nem arra gondolt, hogy olyan helyet keres, ahol nem kell felfeszíteni az ajtót vagy magadnak kitalalni melyik lakásba kell bemenni, hanem arra, hogy FELVESZIK A TELEFONT, NINCSENEK TÚLTERHELVE ÉS ÁLTALÁNOSAN IGAZ, HOGY TUDNAK NEKED IDŐPONTOT ADNI RÖVID HATÁRIDŐN BELÜL IS.
Vannak olyan szolgáltatók, akiket egy teljes napig is hívhat az ember 20 percenként, nem veszi fel a telót. Sejtésem szerint ebbe nem akar belefutni az emberünk.
Jól gondolom?
Vicces, hogy ahogy megjegyeztetek, hogy 'Tok jo, Regina visszatert.' lett egybol vagy ot. :)
Sziasztok szeretnék érdeklödni Szabina 40röl?
Sziasztok! Az ősszel volt itt egy lány, Maya19. Szép arcú, csinos, vékony lány volt. Sokan jártak hozzá. A Józsa felé vezető úton dolgozott. Tud róla valaki valamit? Lehet privátban is.
Sziasztok!
Kis masszázsos:
Zsófi (26): Helyszín a nagyerdő környéke. Maga a lakás is rendben van. Maga a lány összeségében csinos (bár élőben vastagabb mint a képeken), a kor nagyjából fedi a valóságot, kedves természetű (pl.: üdítővel kínál) és ígyekszik figyelni rád. Ellenben ezt a maszírozós, erotikus befejezős dolgot valahogy nem neki találták ki, igyekszik ő, de ... a masszírozás gyenge, a végjáték meg olyan gépies. A rózsák száma átlagos.
Bogi (37): helyszín a malompark környéke. A hely a célnak megfelel. (elöljáróban megjegyezném hogy ő nem csak masszázst vállal, de én még csak az próbáltam nála).
A hölgy már a képeken sem vékony, ez a valóságban sincs másképp, magass, kora valós. Külsőre nem az a tipikus, fiatal, jócsaj, lakásban is jártam már szebben, DE! róla el tudom hinni hogy tényleg tanult maszírozni, nem csak végigsimogatja a hátad. Mondjuk először kicsit brutális volt (a szó jó értelmében), mindent átmaszírozott, megmozgatott, azt hittem, kitörik, eltörik, stb.. De nem, tényleg ért hozzá. A befejezésre több fajta lehetőség van, ezt is hozzáértéssel csinálja.
Mi ez a sok
"Valótlan, helytelen, stb..." bejelölés?
Nem csak a saját kérdésemre gondolok (ott csak kettő van, de hogy miért?), másoknál 3-4 is, pedig teljesen normálos hozzászólások.
Erre jöhet 100 negatív jelölés is, ha van aki ebben éli ki magát, ahelyett hogy értelmesen válaszolna...
Fütyülős · Őstag · Természetesen akinek nem inge... :)
Helló Mindenkinek !
A napokban jártam Lili 25 -nél. A Dózsa Gy.-ből nyiló jó illatu virág utcában, a lány nagyon aranyos,szinte minden alapban van,a kor szereintem egy kicsit sántit,de a hozzáállása és kedvessége bőven kompenzálja a dolgot.
Az arca nekem nagyon bejött,de ez szrintem izlés dolga.A lakás és fürdi rendben,a logisztikával sem volt probléma, részemről ajánlott !
Debrecenben tudtok olyan hölgyet aki vállal popónyalást? Jöhet PM-ben is
Gondolom rám kivételként gondolsz, mert én írtam már pár beszámolót...
Üdv!
Legfrissebb tapasztalatom Berni 25. Telóban korrekt tájékoztatás, helyszín már ismerős volt, több lánynál jártam már itt, víztorony térsége, bejutás az itt megszokottaknak szerint. Képek a valóságnak megfelelnek, van egy kis poci ami a képeken jól el van fedve, csók csak lightosan, fr*ncia egész jó, majd többszöri pózváltás, korrektül rámozog, enyhe visszajelzések, befejezés után még kis beszélgetés, összességében nem volt rossz, de nemhiszem h visszajárós leszek.
Sinclair · Tag · ki merte ellopni a leanyzot ?:D
Úgy látom, már el is tűnt:(
Másánál jártam. Kár volt.
Fütyülős · Őstag · ...és sok a "Lenne infó erről-arról????????" Beszámoló meg smafu!?
Tisztelet a kivételnek!