Már van. Használd a keresőt!
De ez nem csak neked szól. Minek irogatunk beszámolókat, ha senki nem használja a jobb oldalon lévő "keresés kulcsszóra" menüt?
Szóval a fórum JOBB OLDALÁN van a kereső, beírod a lány nevét, és talán lesz info!!!!
Fütyülős · Őstag · Már van. Használd a keresőt!
De ez nem csak neked szól. Minek irogatunk beszámolókat, ha senki nem használja a jobb oldalon lévő "keresés kulcsszóra" menüt?
Szóval a fórum JOBB OLDALÁN van a kereső, beírod a lány nevét, és talán lesz info!!!!
Jogos.
7415 a számának a vége, szexi csíkos-vádlis-szöszben van fotózva.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Köszi az infot túró.
lili25 a rendkívül öregkertben építi karrierjét immár egy hónapja. A fenekére vannak felépítve a fotói és ez nem véletlen mert ott magasan a legütőképesebb.:-) :-)
Egyszerű kicsit félszeg vidéki nő de jól idomul ha ügyes vagy. 30 azért màr elmúlt már . Arca atlagos ,felső teste sovány , mellei kissé már fáradtak.
Aktus közepére már jó nedves és utana oldottabb lesz. Összegzés képpen eléggé közepeske élmény volt de ha mindenki foglalt akit szeretnél és nem akarsz kockáztatni
akkor meg lehet próbálni.
pöcörő · Kvázi-tag · Szandra(28) = Anett (30)
Évekkel ezelőtt már voltam nála a Poroszlay-n. Most ismét sikerült betoppanni. Már akkoriban is több néven hírdetett, de legalább most a megadott korra odafigyelhetne.
Az eltelt idő nem látszódik meg az alakján. Továbbra is csinos, selymes bőrű 30-as lány. Arcra is rendben van.
Értelmes, kedves, intelligens, de igencsak távolságtartó. Beszélgetésbe nem nagyon lehet vele elegyedni, csak a szükséges minimumra törekszik.
A francia 10/9-es, az akció 10/5, mert a teste nagyon jó, de nagyon fadarab feeling.
Ha a hozzáállása jó lenne és nem lenne ennyire szótlan, hanem kihozná magából a jó értelemben vett dögöt, akkor az egyik legjobb is lehetne itt a városban.
Nem tini husi, de korához képest hibátlan a teste, gyakorlatilag a 20 évesek többségével vetekszik.
Szex után mindenféle komment nélkül felkelt és elkezdett öltözködni. Nem várom el, hogy cirógassanak és nyalogassanak utána is, de pár kedves mondat vagy kérdés ilyenkor még igazán beleférhetne.
Lehet mindez csak szimpátia függvénye és én nem voltam neki az. de mivel beengedett és kvázi f*z*tő vendégnek tekintett így viselkedhetett volna velem ennek megfelelően is.
Összességében 10/5, a hibátlan franciska és a test miatt.
Köszi szépen az infót haban!
Micus 34-ről,egy kicsit bővebbet,ha valaki tud.A Gróf beszámolója kicsit rövid volt és nem teljesen érthető.Mi az ami elriasztott?Írd le légy szives pontosabban.Köszönöm.
Ismertek olyan lányt innen aki engedi, hogy lepisiljék?
haban · Tag · Letti (18) ra tett észrevételeddel egyet értek. Kinek a pap kinek a papné nekem be jött. Valamikor el kell kezdeni, igyekszik a kislány, kár érte, a punciján már nagyon látszik a sűrű használat nyoma. Abban a szalonban rendel még pár gyöngyszem, próbáld meg Kelly20 (már 21 éves nemrég volt szülinapja, Isten éltese) vagy Jessy (19)-et hasonló jó szolgáltatók csak jót lehet mondani róluk de ágyba nekem legjobb Jessy (19) De meglehet próbálni Lotti (18) at hasonló jókat lehet róla is mondani bár a logisztika messze elmarad az előzőszalonhoz képest.
haban · Tag · Ha arra a Zsófi20 -ra gondolsz aki 2015.01.29-én 12:06-kor regizett, az közben öregedett hat évet mert most 26 évesnek vallja magát. Tellóban kedves, rózsaszál átlagos, amit bevállal kedvező, karosszériája számomra ígéretes, a város fényesebb részén rendel. Remélem nem vadítottam el.
Letti (18): Zsoloka beszámolója alapján kaptam kedvet a leányra.
A képeknek és az említett beszámolónak megfelelően csinos, magas, szép arcú kislány. Igyekszik, csók is van. Tényleg próbál a kedvedre tenni, de összességében mégis csak egy ijedt kislány, aki nem való ilyen helyre! Egészséges szexkultúrával rendelkező férfiaknak ez kevés, inkább megsajnálják az ilyen kislányt, mars haza az anyukájához!
Van olyan 18 éves, aki olyan műsort levág, hogy a f@rkad kettéáll, de ő nem az.
Na csá.
Sziasztok. Az apróban hirdető ( Selymes) nevü nőről lenne valakinek infója? megköszönném ha valaki irna infót.
Sziasztok!
Zsófi20-ról tud valaki mesélni nekem? Elég szép adottságokkal rendelkezik,úgy látom...
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
A segítségéeteket szeretném kérni az előzmény hozzászólással kapcsolatban.
Tudja valaki hogy ki volt ez a lány? Vagy hogy mi lett a vége a dolognak?
Nagyon fontos lenne!!!
haban · Tag · Kinga 22 hírdető kettő is van, melyik? Telló utolsó két száma vagy magasság???
Melyik Kinga 22-re gondolsz? Ugyanis két Kinga 22 van jelenleg Debrecenben. Így esetleg a másikat is lehúzod az értékeléssel. Írnál valami közelebbit, hogy be tudjuk azonosítani?
S ha már a telefonról van szó: Jessica 20-al beszéltem tegnap a rendelési ideje végén. Nagyon korrekt teljes tájékoztatást kaptam, de pontban a rendelési ideje végén 18:00kor hirtelen megszakadt a vonal. Még akartam kérdezni valamit + elköszönni, de visszahívni már nem akartam így rendelési idő után. Majd hívom jövő héten időpontegyeztetés végétt mielőtt indulok, s majd megírom a tapasztaltakat.
Sziasztok! Barby 22-ről kellene egy kis infó, tudna valaki esetleg segíteni? Előre is köszönöm!
Fütyülős · Őstag · Szandy(19):
A Füredin rendel, a baszoba 10/3, kb. 2-3 négyzetméteres, de lagalább a zuhanyrózsa nem spriccolt 25 irányba.
A csaj gipsy, de nagyon aranyos, és a teste 10/10. Paraméterek a hirdetésnek megfelelően (ritka). Franciska 10/7, sex 10/7, de nagyon jól pakolható, és egy kis idő után fel is szabadul, és beszélni kezd. A popsija 10/11, az ide-oda spricc, és a csók extra, amúgy normál méretű az ajándék. Ott van még Kinga(27), Lili(20) és még sokan mások, de az időpontra tekintettel nem volt semmi mászkálás.
Konklúzió: Ajánlott, de megérdemelne egy jobb környezetet a kislány!
Valakinek Micus34-ről tapasztalat?!
Szandra (28): írtó selymes bőr, nagyon jó fenék, jó alak (amit a képeken látsz), kellemes és jó francia, igényes, tiszta környezet. Sajnos és szerencsére nincs extrázás befejezésre, de legalább így nagyobb a higénia. Akció rendben, érzések vegyesek, érdemes meglátogatni, de picit szalagfeeling.
Kinga 22: telefonig jutottunk, nőről ilyet, de írtó nagy paraszt volt
Barby 19: próbáltam meglátogatni, de a ház előtt 3 vendég toporzékolása miatt a diszkréció nulla. Biztos többen is vannak abban a házban, (lakásban?), lehet csak kifogtam...