Sziasztok!
Az elmúlt időszak termése, nem sokat érek rá sajnos:
Zsófi (26): Polírudvar ***moderálva***, képek alapján is látszik hogy nem egy nádszál, a valóság ennél sokkal rémisztőbb. Nem maradtam, ez nem azt jelenti hogy nem kedves ésaranyos.
Jessica: régen Amanda néven rendelt, csípőtetkóról azonnal megismered, rövidebb barna haja van, jól áll neki. Csinos ugyanaz mint a képeken. Már nem olyan lelkes mint kezdésnél, de még mindig jó. Francia közepes, aktusnál lelkes, van anál, amit annyira nem kedvel inkább elvisel. Higiéniai probléma megszünt. Debreceni átlagban simán vállalható.
Réka: Polírudvar ***moderálva***, nem létezik helyette Hanna (18) van. Hanna nem tul szép nem túl lelkes, viszont órára f*z*ttem be, de fél óra után befejeztem, visszaadott ***moderálva***. Teljesen korrekt ez a része, mindezek mellett nem ajánlott, anál csak szóban van.
Szofi (18): Polírudvar úribb része, a lány kezdő, szép mint a képeken. Az adatlapján azt írja hogy kommunikatív, ez azt jelenti hogy mindenért rádszól, utasítgat, és folyton érezteti veled hogy Ő a felsőbbrendűség csúcsa. Franciska jó, amúgy a szex gyalázatos, anált nem is eröltettem pedig van. Kár érte, de nem idevaló, pedig lenne benne lehetőség. Jelenlegi formájában nem ajánlom.
Kerol: most valamilyen másik néven fut, de a képeket nem cseréli, nem tudom ennek mi értelme van, ott van ahol Jessica. A nő olyan 30-as évek végén járhat, úgy néz ki mint a képen baromi jó lábakkal, arca inkább érdekes mint vállalható. Francia közepes, aktus jó, lelkes odateszi magát, debreceni átlagban jónak minősül.
Lívia: Mekihez közel, aranyos kezdő lány, szép arccal és jó testtel. Ő sem ide való, francia gyenge közepes, viszont ha kedves és szimpatikus vagy vele, olyan mintha barátnővel lennél. Gondolom ez személyfüggő, Én jól éreztem vele magam, bár ahogy látom vagy belefásul, vagy abbahgyja.
A leírtak személyes tapasztalatok:)
Üdv mindenkinek