Nem Ramona20!!!
Nem Ramona20!!!
A telefonszám nem kamu,megköszönném a segitséget
Itt Krisztina néven dolgozott de neki nem látok külön hirdetést holnap telszám alapján megnézem amúgy nem Ramona 20 hanem az apros!!!Nem tudja valaki most hol vannak?
Üdv sajnálom hogy igy jártál Szabina38 csak az hogy én is Ramona voltam és most meg kelletet változtatnom a nevem ök miatuk.
Szabina38.... szerintem magadrol beszélsz mert te nem keresel és szerintem valojában néz magadra!!! utánna beszély egy szánalmas amit ki irtál a forumra....
Nándi · Őstag · Az apróban van egy hirdetés ien néven ami kétes!
Ramona 20 - ról van szó? Kár, pedig épp agyaltam rajta, hogy meg kellene látogatni... Ki a szóban forgó barátnő?
misterX · Kvázi-tag · Szerintem régen is az volt.
Szóval a kétes hirdetö Ramona és a barátnömet akik amúgy c*gányok itt dolgoztak velem a lakásomat és hétfő éjszaka míg aludtam elvitték a 82 cmes LCD tvmet,vagy 30 melltartómat és egy két éves csizmát úgyhogy vigyázzatok velük nagyon.
Sára néven hirdeti magát azt kell mondanom sajna hogy egy igenytelen *** moderálva ** varja a kedves vendegeket
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának melőzését! ***
A Ramóna néven hirdetö kétes hirdetö két lány és *** moderálva ***!!Vigyázzatok velük!!
Hellóka!
A Kürtös vezérünk utcáján...
hello egy kérdés Kelly és Nelly hol van ?
Egy kapcsolat után újra itt....
Látoma Régi kedvencem Bea(24) meg a szöszi niki nincs itt....
Sziasztok! Egy lányról írok nektek. Bujaságangyala. meglátogattam már, javasolt aki szereti az igazi nagy melleket kellemes igazán semmihez nem fogható mikor közte vagy!Szpcsi 10/8 mélyre nem tudja venni talán ezért!
Kellemes csaj javasolt !
Hello
Petra29 ről valaki valami infot?
Régebbi Bp-i tapasztalom van ezügyben:
Ott lányfüggő volt, volt aki szívesen elmasszírozott még a befizetett órán felül is, időnként akár 10-15 perccel.
A másik véglet pedig még az aktus közben is nézi az órát, majd az aktus végén felpattan és legszívesebben zuhanyzatlanul kidobna.
Van olyan lány, aki egyáltalán nem is vállal masszírozást az aktus mellé, illetve olyan is, akinél extraként van benne függetlenül attól, hogy te hány perc alatt végeztél előtte.
Nem tudom, hogy ilyesmire gondoltál e, de telefonon rá lehet kérdezni pl a masszírozás lehetőségre.
Sziaztok! Olyat lehet kérni a lányoktól, hogy ha 30 percre benevezek, de végzek 15 perc alatt, utána csináljon még valamit 10-15 percig?
Talán még Laura és Rubina páros vagy Emily 21.
Ramóna 20-ról valakinek van infója?
Aki még szóba jöhet Lilla 20 és Sára 20. Lilla Lívia volt nem rég.
A többi nem érdekel.