Nem lettem nyugottabb :D
Nem lettem nyugottabb :D
dr Bigyó · Tag · Ezért hagytál ott a chaten? Na szép! :D
Szeretném veletek megosztani e kétlánnyal valószemélyes tapasztalatomat.Szandy19 és Livía kolleganőjét.Mikor megérkeztem mindkét lányhoz az a környezet ami fogadott az maga volt a pokol..Rendezetlen körülmények abszolút nemadnak a külsejűkre..Az én megítélésem az,ha egy lány itt hírdeti magát akkor nelegyenek próblémák a fogaikkal meg stb.Azonnal meg is köszöntem azt,hogy tudtak fogadni de tovább is álltam..
Amúgy jó csaj lenne Suzanne 18?
Popsija, cicije rendben van?
Hát, ha ez igaz, akkor a csaj kilőve.
Fütyülős · Őstag · Suzanne(18):
Hajnal street, normál panel, normal prize. Az ajtóban magas, vékony, fiatal lány fogad. OK. Arcra megosztó lehet. Zuhi, számolás, baszoba. OK. Franciska gyengusz, lelkes amatőr. OK. Aztán jön a meglepi. Dogystyle-ban olyan bűz csapott meg, hogy majdnem lehánytam. És fokozta a gondolat a gyomromat amikor az esetleges KF-ra gondoltam, amit hála égnek kihagytam. Hát mit mondjak, 10/1. Gyorsan tipli, majd fertőtlenítés mindenhol. 2 nap múlva is éreztem magamon a szagot... Brrrrr. A hírdetésben szereplő legyél tiszta, ápolt...stb nem értem miért van odaírva, ha csak a vendégtől elvárás. Csak ismételni tudom magamat, ami nem megy nem kell erőltetni. :(
Szerintem összetéveszted Lottival. Bár biztosat nem mondhatok, amíg fel nem hívom :D
haban · Tag · Letti már a víztorony mellet rendel? Nemrég még a kürtösbácsi utcában volt, bár ott jó páran voltak.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv Makktársak.Alexa 27 cickoja nem szilikonos?Ahogy nézzegettem a képeit nekem szilikonosnak tűnik.Ha eredeti cicik akkor baromira jok.
Sofiról:5-10évet és kb10 kilót tagad le.Kedves,óranézős,nem sok mindent vállal a többiekhez képest drága
Hali:)
Fruzsi 18. Vízes blokk torony! Lettivel rendel, jó test, feszes jó cicik, formás popsi jól lehet dübögtetni, de amikor pózt váltottunk s vissza raktam a p.....ba a brét, valami enyhe szag csapta meg az orromat. ÁÁÁááá ezt nem hiszem el, itt akarom ki jelenteni, hogy csak enyhe volt a szag! A pipa számomra kissé kevés volt, alig kapta be, viszont mondom jól döngölhető!!!!!4 Ja és szereti ha Letti nyalja Xd.
Na csumi
Ma akarom meglátogatni,de mi is az igénytelen?
Megint kerestem én is Nellyt Kellyt, de megint nincsenek. Feltöltődnek biztos, mert már uncsi volt az utóbi idöben. Egyszer én ise tudtam kijönni abbol a szobából amit írtatok, de még a beszlgetés se nagyon ment. Fekete csinibaba Rahel is.. róla is jókat tudok irni bár nem csinál mindent. Amugy ismerős volt a lány arca, szerintem régen ő volt Melitta vagy Melisza vagy valami ilyesmi név. Nem értem ez mire jó? De hozzá még viszamegyek.
Fütyülős · Őstag · Hú. Mi folyik itt!
Egy magánbeszélgetés, ami moderálás gyanús + figyelmeztetés. Hogy "Ez a debreceni fórum , kérjük a csevegőben folytassák ezt a beszélgetést. Vagy valami ilyesmi. :)
Gróf úr! Úgy látom sikerült megtalálni -nem először-újra az 50-es korosztályt Gratula:)
De el lehet érni rajta ökét!!!
Lehet hihetetlen számodra de én tisztességesen csinálom ezt a munkát és én magamból indulok ki
Állítólag már Szolnokon vannak, bár a hirdetésükben Debrecen van.
Bocsi a 70-és számot elirtam
Tél számuk:0630880****, 0670779****