Most jöttem el és miatta regisztráltam be újra. Olvasgatom a fórumot egy "kemény" hozzászolásom volt rég elfelejtettem a profilom, nem gondoltam volna, hogy újra használom, de csöppet tele a f*szom.
Csaj arc: szép, test ami a képen: csinos vékony. (izlések is pofonok ez az esetem) Rendel: Autós meki ház
x:23 kor telefon,majd be a házba fel a magasba x:37 kor már újra kint a ház előtt... WTF??!!!
S.O.S fr*ncia: technika okés (nekem bejött) feeling: 3-4 perc után mikor élvez már el ez a f*sz... így bármennyire is élvezetes volt nem élveztem ki :(
DE Mi a !%+"%2 vállaltok S.O.S fr*nciát?! akkor mond a telefonba maradj otthon p*raszt és verd ki a képemre, de ez VICC. + Ez másnál is előfordult, aki fórumozik nem kell bemutatni mennyire R*T*K SZ*R a debreceni felhozatal, így nálam a teszt egy gyors fr*ncia első körben és ha okés akkor mehet a második harmadik stb forduló.
2-3 szor megkérdezte minden oké (láthatta, hogy kurvára nem repesek a boldogságtól). Nem álltam le vele élményeim kielemezni (hogy bírtam volna még ha szopsz, mert élveztem) tipli. 20-30at bukott rajtam, mert szívesen visszamentem volna de felejtős. Majd máson behozza, lassan egykezén megtudja számolni az ember azokat a csajokat akik érnek valamit és 163 van jelenleg!!!!! Ilyen kínálatnál képesek ilyen fosom sz*r sz*lg*ltatosokat csinálni (nem fér a fejembe)
Jó éjt