2 napja még másik nevük volt és egy másik csaj szerepelt a képükön, szerintem ennyi elég is :)
2 napja még másik nevük volt és egy másik csaj szerepelt a képükön, szerintem ennyi elég is :)
Bocsesz , barbie 18 volt!!
niki 22? hm
Két tapasztalatomat szeretném megosztani:
Barbi20: Telefonos egyeztetés eléggé nehezen ment, de végül sikerült. A helyszín az autós meki környéke 10 emeletes. Parkolás ingyenes, bejutás egyszerű. A lépcsőházban oda
és vissza is találkoztam ugyanazzal a sráccal. Véletlen? A fényképeken egyértelműen ő van. Az ***moderálva*** egy kicsit magasabb az átlagnál. Amit igért a telefonba azt betartotta, de semmi extra. Egy közepesre értékelném. Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani, de nem beszélek le senkit ha meg szeretné látogatni. Személy szerint én nem megyek többet.
Bius28: Telefonos egyeztetés nagyon könnyen ment, a helyszín ugyanazon a környéken mint az előbb csak egy másik 10 emeletes. A ***moderálva*** átlagos. Parkolás ingyenes, bejutás egyszerű. Az apró képen emivel hírdet eléggé nehéz megállapítani hogy ő van e rajta, de alakra nagyon hasonlít. Nem vékony, de nem is kövér a hölgy, amolyan teltkarcsú, van mit fogni rajta. Összességében kaptam egy masszázst és egy kézi befejezést. Értékelésem egy erős közepes, vagy egy gyenge négyes. lehet hogy még vissza fogok menni hozzá, hátha lehetséges más is.
Ha valakinek lenne beszámolója Niki22-ről ne tartsa magában.
Jártam Letti18-nál annyira irta mindenki....Kommunikáció 10/8, első láttás PFFFFFF max 16év 10/8 kishiján elkértem a flekniét :), fr*n....10/5-6, akció 10/7, azt viszont el kell mondani hogy tényleg nagyon fiatalnak néz ki de nagyon szép és kedves, velem csókolózott is de gondolom ez szimpátia alapján megy.....miután eljöttem én is azon gondolkoztam hogy a fax...ba került bele ebbe a környzetben de mivel nem ismerem a háttért (gondolom a ***moderálva*** kényszeritette erre a m*nkára) viszont nagyon lelkes ez 10/10, aki szereti a nagyon fiatal lányokat annak mindenféle képpen ajánlom.....
Ennek nagyon nem fog örülni!
Valaki ajánlana egy jó óvszert? :-)
Fotót készíthetek a lányokról? Engedik?
Az arca nem látszana.
Fütyülős · Őstag · Oké. Megkövetlek. Az általad említett lányok nem éppen a Tóciban, vagy a közelében vannak. Kb. a város másik végében. A taxi, busz, vagy más tömegközlekedési eszköz mindenkinek a rendelkezésére áll, a "módosabbaknak" még GPS is van a telefonjában. A Tócósban ritkán jártam, és nem is tudok most a közelben hírdetőt, de van az biztos. :)))
Talán te vagy - ha vagy - az egyetlen aki tényleg röghöz, szálláshoz, kamionhoz vagy kötve!
Kedves Futyulos. Mivel nem debreceni vagyok, es autom sincs, plusz helyismeretem sem, csak az altalam emlitett varosreszek johetnek ugymond szoba. Egy masik oldal forumanak vagyok aktiv tagja, ezert sajnalom hogy paran nem biznak bennem vagy nem valaszolnak de megertem.
Sziasztok Urak!
Valaki járt már Kittianánál? Esetleg egy beszámolót valaki tud írni róla?
Előre is köszi!
Hali!
pár napja jártam Csilla30 (*** felhasználó kérésére a hirdetőneve módosítva ***) nál mikor mentem ő nyitott ajtót ő van a képen 100%-an.Egy nagyon kedves vidám aranyos széparcú lány.Teljesen átmasszírozta az egész testem nagyon jó volt nagyon érti a dolgát, mire észre vettem már mutatta is mennyire ismeri franciskát hát nagyon jól.Én akkor elkezdtem simogatni ott lent éreztem hogy annyira nedves hogy már szinte csöpög a nedvességtől.Akkor kérdeztem tőle hogy mit szólna ha bele............. azonnal rá lett.Hát lehet neki tolni rendesen , kimondottam élvezte a nagy szerszámot nagyon jól bánik vele! Egyetlen egy baj van hogy szinte semmi melle nincs de végül is amit kap az ember az mindent kárpótol nagyon jó volt vele csak ajánlani tudom mindenkinek.
Többnyire az a variáció szokott lenni, hogy egy lány több hirdetést is felrak, de a másik variáció is előfordul főleg egyetmista nem egész nap ráérő lányoknál. Egy hirdetés egy lakás és mikor melyik lány ugrik be. Ilyenkor azért nem két hirdetés van mert egyszerre nem tudnának vendéget fogadni valószínűleg. Találkoztam már ilyennel. Egy minigarzonba volt a lány akihez mentem szóval ott tuti nincs 2 lány egyszerre. Mikor pár hét múlva újra mentem volna hozzá még ugyanaz a hirdetése volt de a lakásban más lány fogadott. Ő is tetszett szóval maradtam de ott pont ez a szitu volt, hogy egy lakás egy hirdetés 2 lány.
Tapasztalat megosztás:évek óta átjárok debibe ,sajnos a nevek változnak,de hátha tudok valakinek én is segíteni ...
ha maszírozásra megyek én Ryta(30) ajánlom....cserfes aranyos nekem nagyon szimpatikus.....tiszta lakás jól maszíroz csak sajnos fr már nem vállalt csak kézi befejezést , de össz nálam 10/10
Nóra és kiara: kiara nálam nem jött be,maszír is gyenge és fr se adta (shell kút környéke )
Nóra nekem bejött többször meglátogattam már,lakás közepes fr közepes de a sex 10/9 tüzes ,vidám,cserfes ,édes kis csaj, nálam jó volt az összhang(én ajánlom)
nemrég voltam Hanna nevű fiatal leánynál (polír udvar asszem így nevezitek)sajnos én őt nem tudom ajánlani....gyors fr kértem f*z*tem szerszám mosás:) visszamegyek ....És azt mondja nekem 15 perc a gyors eltelt 5 perc siessek:))))kicsit lelombozott ...az órát folyamatosan leste gépies volt nekem, többet nem megyek az tuti...
Georgina:igaz most nem látom a hírdetését ,(nagyállomás magas épületben rendelt)aranyos fiatal szép kis csaj lakás közepes össz 10/8 sztem ajánlott
régebben jártam csúszka masszázsra niki 30 néven hírdetett asszem a derék utcán de már régen láttam a hírdetését ,valaki tud róla valamit? ő isteni volt iszonyatos csúszka masszázs és fr befejéz 10/10000000000 nekem:))))
sajnos sok név kiment a fejemből de majd mostmár ígyekszem megoszatni frísebb élményeimet idejében:)
Szerintem ennek evidensnek kéne lenni.hogyha valaki beteg nem megy addig lányokhoz.Én legalábbis így gondolom.
Fütyülős · Őstag · Teljesen jó a meglátásod. Az "ezeken az utcákon ki rendel?" emberek csak idepiszkolnak, majd iszkolnak. Nem maradnak fórumozók. A beugrós dolog olyan ősi, mint maga a szakma. Sok olyan hely van, főlleg a Fényesben ahol "aki éppen ráér". Ezért vannak szokszor ugyanabban a ruhában, és hasonló pózokban fényképezve a lányok, hogy megtévesszék a gyanútlan "áldozatot". :D
Javaslom, hogy az "öreg" fórumozók beszámolóit nézd meg, és talán nem lesz nagy "meglepi". :)
Have a nice day! :D
No offense, csupán emberi kíváncsiság miatt kérdezem, hogy akik az alapján keresnek lányt, hogy merre lakik az miért van?
Az "alomashoz közel" indokot még meg is értem, átutazóban van valaki és siet tovább, az még oké...
azonban elég 3-4 oldalnyi hozzászólást visszaolvasni és egy teljes Debrecen térképet fel tudok rajzolni a kérdések alapján. Én úgy gondolom, hogy ha jónak gondolok egy szolgáltatót (pl. korábbi beszámolók alapján), akkor elmegyek hozzá a város tulsó végére is, nem akkora nagy város Debrecen.
MÁS:
Tapasztaltabbaktól kérdezem: Ez a másik lány ugrik be helyette dolog mennyire gyakori esemény?
Kicsit elgondolkodtatott az alább lefolytatott beszélgetés...
Egyébként én is akartam már írni beszámolót múlt héten, de elmaradt a látogatásom megfázós-köhögös nyavaja miatt, aztán nem akartam körbefertőzni mindenkit. Amint teljesen jól leszek, pótlom :)
Sziasztok.A Kassairol tudnátok valakit ajánlani?köszi.
Már akkor mikor én voltam nála írtak itt olyat, hogy nem kicsit vaskosabb mint a képeken és nem ő van rajta. Ez is alátámasztja, hogy 2 lányról lehet szó. Én tuti annál voltam aki a képeken van, egyáltalán nem volt vaskos. A testesebb lány egy másik valaki. Ennyi. Ez teljesen logikus magyarázat.
Na jó, ez már azért tényleg durva. Írod, hogy évekkel ezelőtt voltál nála; tényleg akkor traumaként élted meg ezt az egészet, hogy még mindig rajta rugózol? Sőt, most már ott tartasz, hogy csak úgy elképzelhető, hogy valakinek más véleménye legyen róla, hogy két különböző lányról van szó... megnyugtatlak: 2012-ben is ő volt Barbi, 2013-ban is, 2014-ben is, és most is.