Sziasztok
Valaki infot
Holly20
Ketrin18
Rita20
Petra29
Köszi
Sziasztok
Valaki infot
Holly20
Ketrin18
Rita20
Petra29
Köszi
haban · Tag · No igazodjon el az ember az írásodon. Lettiről beszélsz, róla adott véleményeddel egyetértek mint ahogyan több makktársam. Majd átugrassz a város másik oldalára „az állomás melletti magas házban," Hannához, Majd vissza az előző k*piban rendelő lányokhoz Trixi, (előtte Vanda volt) eltűnt miután Lili kikotyogta hogy terhes. Egyébként ebben a szalonban dolgozik még pár lány akiknél Lettin kívül voltam még Jessy19 Kelly20. Mind kiváló szolgáltató nem úgy mint Kelly25 aki törölte magát. Nyilván itt dolgozott Kelly20 mellett Nelly19-is de most nem láthatók. De a fotók alapján még több lány is van ebben a szalonba. Engem sosem zavartak.
haban · Tag · Rubina(18) azért nincs fenn mert megváltoztatta nevét most Gabica19-lett. Telló száma nem változott.
Fütyülős · Őstag · Hanna(19) vagy Hanna(20) ? Jó lenne ha a kort is odaírnád, így könnyebben be lehet azonosítani a "zsákmányt". :)
Mi értelme van a folyamatos kép,- és névváltoztatásnak? A jelenleg Gabica néven hírdető hölgy nevet változtatott (Dórí volt előtte), a képeit lecserélte és bemutatkozó szövegét is. Mindezt ráadásul csak a mai nap folyamán, de a korábbi napokban is voltak ilyen jellegű változások ezen az adatlapon. Ki fogja felkeresni ezek után?
Kihagytam Zsuzsit (18), hosszú, vékony, hirdetésnek megfelelő korú (+1-2). A félóra NFKSZ úgyvégződött, hogy cca a 27. percben elmet, és közölte, hogy ha azt akarom, hogy ő is kényztessen, akkor újabb félóra...HM, eddig azt hittem azért vannak, hogy nekünk okozzanak örömet, meg azért támogatjuk őket....inteligens és korrekt helyen azért szól a leányzó, hogy most akkor hadd jöjjön ő...és nem a 27. perc után extrába..Ja a laktanyába költözött gimi közelében remdel, valami csilingelős utca....korábban a polir sarki házában rendelt....sajátosan lenyúlós stílus...
Szevasztok! Valaki tud jó csajt, vagy ikább csajokat legénybúcsúra? Jöhet privátban is.. Köszi.......
Te biztosan hibátlan vagy.
Infó első kézből, csak friss húsra vadászóknak: a napokban került fel Rubina (18). Most ugyan nem látom a hirdetését, de visszakerülhet, úgyhogy leírom amit tudni érdemes: watertower, de nem az ismert, hanem a másik oldal, nagggyon szerény ház, naggggyon szerény kéró, ahol rögtön diszkréten ketten várnak: a svéd(!) madame és a leányzó. A rózsacsokrot a svéd kisasszony már veszi is ki a kezedből és balra el. Rubina kora valós, mongyuk átlagosnak minden téren. Aki ilyenre vágyik, annak ajánlott.
Alexa 27 világbajnok volt a Nelly-Kelly villában, de eltűnt. Ha megint hírdet, ne hívjátok, mert akkor sosem lesz elérhető!!! :))) Geróf, Te konkrétan belezúgtál volna sztem :) Bérletet vettél volna az százas.
Nacsá
Sziasztok
segítsetek nekem bitte, ha fiatal, vékony, magyar csajhoz akarok menni, aki korrekt, kihez menjek Debrecenben?
privátban is jöhet válasz
kösz szépen!
Néhány tapasztalat. Letti nagyon aranyos kislány, és nem is olyan gyakorlatlan, sőt talán a legtermészetesebben viselkedő nő. Vele együtt dolgozik Barbie aki hasonló korú, csinos feszes testű, és korban is valahol a 20-hoz közel. Kifejezetten szereti a kényeztetést, és élvezi is, ha megjátsza nagyon ügyesen teszi. Kifejezetten tündéri kis nő. Mindenre kapható nem nyafog és szinte már szeretnivalóan aranyos.. , akárcsak Letti. Van egy Hanna az állomás melletti magas házban, őt is igen jóra értékelem, kedves, aranyos, és tiszta. Igaz, ez az előző két lányról is elmondható. Nekem Lili is egy kellemes együttlétet biztosított. Az igaz, hogy egy kicsit idősebb, mint amit először bevallott (most korrigált), az igaz, hogy a fotók a legelőnyösebb oldaláról készültek, és meglátszik rajrta, hogy szült, de mindezt kompenzálja a kedvességével és a szakértelmével. Vele dolgozott Trixi, aki az első látogatásomkor kedves, aranyos ügyes kis nő volt, aztán ő lett a megbízhatatlanság példája, meg mint szóvá tették többen a fórumban, egyéb gondok is voltak vele. Kár! Hannuskáról már nem lehet ilyen dícséreteket mondani. Ő a napfelkelte utca elején dolgozik, nem messze a polírtól egy sarki ház eléggé leppukant lakásában. Az apróban hirdet, szerintem ő Mira is. A ruhádat a földre rakhatod, a csap nem működik. A telóban megegyeztünk egy KNFSZ-ben, és már a játék közben voltunk, amikor kijelentette, hogy a SZ, az *xtra...nem csináltuk végig. De, mint általában ilyenkor, mindig én vagyok bfsz. Az akció előtt el kellett küldeni lezuhanyozni alul, mert a toalet után nem igazán mosdott, aztán kiderült az is, hogy azért beszél szűk szájjal, mert nincs minden rendben a fogaival...ráadásul, amikor elmentem, egy igen csavargó kinézetű fickó "vigyázott" a magsföldszinti ablak alatt. Szóval nem ajánlott, a leny*lós, veszélyes kategória és még ő volt megsértődve, mondván, hogy ő nem k*va, ő csak imád b*szni.....de mindezt a nyírségi, kevésbé művelt stílusban, sértegetve a kolléganőit, akiknél a SZ alapban benne van, mint az elején említett négy lánynál...akik egyébként stílusban, tisztaságban és környezetben messze jobbak......
Sinclair · Tag · Vagy csak egy nem kikezelt felfazas is lehet az oka...
Ne lepődj meg !Vannak páran,akik mindenkire rámondják,hogy st**coid,mert igen erős *nyagi és egyéb érdekük fűződik hozzá.
Üdv. Kinéztem magamnak Lara 28 tud valaki segiteni.hogy érdemes hozzá elmenni vagy sem..Megoszlik a vélemény itt. A képei ,igaz retusálva vannak . Ott a hasán a rengeteg csík,de ha valaki popsi képet tesz fel magárol, legalább a seggéből vágja ki a sz*rt. Szóval az igény itt indúlna..
Ez még nem jelenti, hogy a lány beteg lenne. Nekem is van ismerősöm akinek elég ha egy másik ember után iszik egy üvegből és máris kipattan a szája. Vannak akik erre érzékenyek. Nem feltétlen jelenti, hogy a másik nyérces :)
Egyik haverom, egy nyalintás után ment a Bajcsy Zsylinszky-re, mert valami r*gya jött ki a száján:(. A hölgy még most is aktív hírdető, és jól szituált !!!!!! Bár hozzá tartozik, hogy a cimborám hajlamos hamar elkapni az e féle dolgokat:(.
Áhh:)
Vágom már: nem ment tovább a dolog! Fr*nciska volt a csattanó vége, de az sem
olt az igazi. Én kicsit más műsort vártam!
Na csumi
Ezt most ne értem??????
Nem vagyok stricoid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak egyszerü vendég: ennyi:)
Na csumi gróf Úraság XD
Húhh. Épp ebben a sz*kmában vállalják g*mi nélkül?!?!?!?!
Nem semmi.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Sziasztok!Sajnos igazat kell adnom Elvirának.Elég sajnálatos dolog hogy több vendégem jelezte felém és mesélte hogy telefonálgatot hívott tőbb szolgáltatot és úgy látszik most ez a divat aminek én például k...nem örülök és felháborit,hogy 10 hirdetőből 4-5 gumi nékül válalja a szexet!És nem extra vagy valami/extrába se szabad!!!!!!!!!!/ hanem alap és /8 törpéért/1 hófehérke döngetésért.. ezt értsétek jól,ügyesek vagytok ti ;)...Ez nekik üzeném!Normálisak vagytok??!!A többi szolgáltatoval is kicsesztek egy az mert ha esetleg elkap valamit tőletek viszi tovább a másik egy kalap alá vesznek veletek akik normális,tiszteséges szolgáltatók!!!!!!