Kedves Gróf Kurátor makktársam gratulálok az öt éves törzsgárda tagság eléréséhez, további sok sok orgazmust.
haban · Tag · Kedves Gróf Kurátor makktársam gratulálok az öt éves törzsgárda tagság eléréséhez, további sok sok orgazmust.
Hello
az aproban hirdeto Petrus rol valami velemeny?
privatbat
koszi
Ez a vélemény-nyilvánításomra való célozgatás?
Az eddigi csajok közül eddig ők tetszettek legjobban. Kinek a pap,kinek a papné. De kedves Kurátor úr,kit ajánlanál még?
Amíg a lóg valami ami neked is barátom, addig nehéz lenne nőnek nézni engem. :-) A héten nem jutottam el hozzá, de átadom szíves üdvözleted.
Fütyülős · Őstag · Hűha, na itt aztán megy a reklám, talán több is mint egy kereskedelmi csatornán. Pedig a jó terméknek nem kell cégér!
Probaltam hivni de nem veszi fel? Szoboszlon megtalálható ezert erdekelne kinek van valami infója!
Azért, hogy megvédjem picit Larát (bár még soha nem jártam nála) elég kellemetlen dolog onnan leszedni a szőrt! Nem beszélve róla, hogy amikor nő vissza akkor kvára képes ám szúrni és viszketni :)
Üdv mindenkinek! Olvasgatom itt a fórumot hogy kihez lenne érdemes meni. Teljsen felcsigázott a Lara28. Úgy látom nagy pórt kavar itt. Meg is látogatom.
A héten meglátogattam Brigit (Brigi18). Az ajtónyitáskor pozitív csalódás ért,jobban néz ki élőben,mint a képeken. Szép arca van és nagy szemei csini műszempillákkal. Ápolt,igényes,finom illatú. A formái sem utolsóak,ilyen kerek feneket régen láttam. :)
Fr*nciska 10/9.
Az aktus rendben,jól idomul. Jó fej kiscsaj és nagyon közvetlen. Csak ajánlani tudom! ;)
Barátnője még Lili(27),nem rossz,de kissé mintha zavarban lett volna. Fr*nciskája 10/8,az aktus rendben.
Ugyanezt a sz*lg*lt*tást nyújtja Letti(18),aranyos és bájos. Fr*nciska és aktus teljesen rendben. Jó kisugárzású kis virágszál. :)
A lakás tiszta,hangulatos,otthonos.
Örülök,hogy vendégségben járhattam a legendás zöld házban.
A kemény mag itt található Lettikével és Brigivel az élen. ;)
Ha már a spórolásnál járunk,akkor még egy j betűt az Újj szóról:)Bocsika
Bocsi elírtam (Sinclairnak) Jessy a molettes, alacsony kis csajsz, de rendesnek tűnik. Barbieval és Lettivel dolgozik a zöld panelben a Füredi mellett. Jessica, ő olyan amilyen a képen. Viszont vélhetően jó futtatója van, mert korábban szerényebben adta elő. Tény, hogy egy aranyos, ügyes, kedves és rutinos kis nő. Rajta kevésbé látszk a gyermek, mint pl. Lilin...De lehet, hogy a felelőség teszi őket kedvessé, odaadóvá. Ajánlott kategória mind a kettő, mármint Lili és Jessica
Sziasztok! Apróban nézte már valaki Claudia nevezetű hölgyet? Bővebb infót ha tud valaki priviben írja már meg!(kor,hozzáállás,*rak) üdv
Rubi 19. Dobozi ltp, Újj a lány, lelkes ajánlatos kategória.
Sinclair · Tag · melyik Jessicara gondolsz hogy molett?
Sinclair · Tag · juj tenyleg ,lara28 5dik kepenel ha ra tetszenek nagyitani,igazi soveny tántorog...koszonjunk szepen az elmenybeszamolot!
Fütyülős · Őstag · Szia! Nincs!
Ciao! Ilcsi25-ről érdeklődnék,ha volt már nála valaki,írjon róla 1 pár sort,köszi.
Egy kis beszámoló Lara 28. Egy pontos egyeztetés után kiderült,hogy merre is található a hölgy. A parkolás nagyonjó. Mint kiderült,más kezeli a telefont nem a hölgy,és rajta kivül még vannak a lakásban. Az *rak viszonylag jók,de ha többet akarsz akkor határ a csillagos ég. Kedvesség az meg van nála. Gyors tusolás,irány a szoba..Itt vettem szemügyre a leányzót,mert lekerült már róla minden.Szolis bőr, szép nagy mellek, amik egy kicsit lognak. Látszik azért ,hogy nem 28 éves a hölgy főleg a hasán,és az arcán. Fenek elég lapos,de aki ezt a fajtát szereti annak ajánlott. Ami itt pozitivum,az hogy viszonylag jól fr*nciázik,kérdezte is ha valami nem jó akkor szoljak nyugodtan. Elég rendesen be tudja akpni az ember f*rkát,a mi negativ,hogy nem szeretem ha a zacsimat markolásszák közben. Át tértünk a kölcsönös kényeztetésre, ami nem kellett volna,én nem szeretem ha egy nő nagyon szörös ott hátúl,sajna Lara popsia igen az,így el is ment a kedvem tőle egy idő után. A p*ncija illatos,szép formás,de azért meg van már rajta az idő vasfoga, a vég játszma elött kértem tegyük fel a sisakot,és térjünk át az együtltétre. Elsőnek kipróbáltuk a lovagló pózt,ami elég jól ment a hölgynek egy darabig,de utána váltottunk,mert nem birta a térde. Ezután jött a kutyuska póz, sajna itt a szörös popsi miatt én nem birtam sokáig,meg igazából,nem szeretem a hangos nőket, főleg ha jőnnek ezzel a kamú nyőgésekkel. Larából meg csak ez jött. Éreztem ,hogy lassan itt a vég,ezért kértem hogy fejezzük be Fr*nciával,haat igen itt azért a végén meg is lepödtem,kérdeztem,hogy szoljak ha jőn ,a válasz aaa nem kell. És az egész anyagot *klendezve ny*lte le. Utána még egy kicsit puszillgatta és törölgette....de így sem távoztam tőle pozitív élménnyel. Összességében egynek elment,de nem az én esetem a hölgy...Nem voltam így feldobva és kifacsarva,éppen ezért 2 óra mulva meglátogattam Grétit 37..a hangja nagyon kellemes és határozott volt. A parkolás itt is könnyen ment. Ajtó nyitáskor egy kicsit meglepödtem,igaz nem 37 a hölgy,de a teste iszonyatos,be invitált a szobába ,egy kis beszélgetés irány zuhi... Kijöttem és már semmi nem volt rajta,szép formás mellek,és az a kerek popsi emberek ,mint egy 20 éves lánynak. Rá is huppantam az ágyra,kölcsönös simogatás után jött az az isteni Fr*ncia...gyilkos volt..és a szemei amivel végig nézet közben az eszméletlen..itt nem is birtam sokáig kértem,hogy tegyük fel a sapit..lovaglás amit nagyon jól csinál,de azért kértem,hogy váltsunk pózt,mert azt a szép popsit szeretném látni hátúról...ez maga a gyönyőr..semmi szőr mint Lara 28 ,hogy az ember kedve elmegy itt nagyon szép és kidolgozott fenék..nem is birtam soká és eljött a vég..Nem egy korosztály,a két hölgy,de évekre járnak egymáshoz tudásban,testileg egyaránt. Ennyi nagy vonalakban ,remélem segitettem egy kicsit mindenkinek..
Figyusz. Nincs az előírva, hogy Debrecennek csak az egyik végén lehet kipróbálni a lányokat. Egyébként tényleg két Hanna van, a magas ház, és a polír udvar 18. Mindkét Hanna ajánlható, bár a Políros, gyakran változtatja a haja színét, egyik sincs olyan jó, mint a képeken, meg egyébként ő Bianka is, de az időnkénti lelki gondjai miatt változó teljesítményt nyújt. Nála többször voltam, végül is aranyo filigrán kis nő. A magasházban rendelő Hannát egyszer látogattam, de visszatérek, kedves, barátnős feeling. Viszont aki kerülendő, az a Hannuska..., de ilyen Zsuzsi 18 is. Lotti viszont sokkal vékonyabb a képeken, mint a valóságban, de igyekvő, ügyes, akinek a teltebb lányok a menők, azok imádhatják. Aki most Lettivel dolgozik, úgy tudom- a Barbie, nekem szuper-csinos, és vérprofi, Jessica egy picit molett, nem próbáltam. Jó egyébként Eszter is, most egy kicsit felszedett, de legalább alakult vmit a cickó. Azért a világbajnok fr*nciskája legfeljebb 7/10, nem jó az, ha kérés ellenére is foggal karisztolja a brét. A lényeg, akik nekem stílus, kinézet, tisztaság, kedvesség alapján a legjobban bejottek az Letti, Barbie, Hanna (Hightower) és még Lili! Szép napot nektek!