Sziasztok en is meglatogatam a Lara 28-at hat csak anyit hogy szerintem egy eleg jo sz*lg*lt*to szepen iranyithato nyitot mindenre es a vegtermeket is szereti.Nem lehet mindenkinek megfelelni.
nivod85 · Újonc · Sziasztok en is meglatogatam a Lara 28-at hat csak anyit hogy szerintem egy eleg jo sz*lg*lt*to szepen iranyithato nyitot mindenre es a vegtermeket is szereti.Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Cyntia(20): Mivel Kingát kilőttem, hogy tiltólistás próbálom őt elérni. Nehéz volt de csak felvette egyszer a telefont...egy férfi. Gyorsan le is tettem. Ilyenkor mi van? Személyi titkára van? :)
Két verziót tudok elképzelni:
- Elég sok beszámolót írsz (talán te írod a legtöbbet), néhányan irigyek lehetnek, mivel nem tehetik meg ugyanezt, hogy ennyi helyre eljussanak szerencsét próbálni.
- Akiről eddig inkább negatív csengésű beszámolót írtál, bosszúból a legtöbb hozzászólásod 'diszlájkolják'.
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség."
"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben."
Nem én mentem vissza,te nagyon okos..Olvasd el rendesen..B,Pisti 21053 volt Laránál.
A múlt héten szerdán már irtál egy negatív beszámolót a hölgyről. Most meg vissza mentél hozzá megint. De okos srác vagy te!!!
Fütyülős · Őstag · Na most ezen mi nem tetszett egyeseknek. Jó lenne, ha lehetne látni, hogy ki melyik hüvelykujjra kattint! :)))
Sinclair · Tag · koszi szepen a helyesbitest!
kispe · Lelkes újonc · Hello!
Miért rákérdeztél a párosra és együtt nem vállalják?
Fütyülős · Őstag · Barbie(18):
Bájos kislány, fiatal, és nagyon kedves. Persze elmondása szerint csak azzal akit "beenged". Lettivel, Brigivel, és Lillivel van együtt a zöld házban. Korábban Nelly&Kelly is itt r*nd*lt, de már nem. Aki járt más ott, az tudja milyen a kéró. Normal prize, normálatlan logisztika. A lányka amilyen félszegnek néz ki, olyan vadmacska az ágyban. Nekem bejött a NF, és a MTF is, és úgy összességében 10/9. A p*psi *xtra. Csak egy kérésem van. A perverzek kerüljék, mert elmondása szerint rengeteg ilyen jellegű hívást kap. :D
Lehetne belőlük egy páros. Na oda beneveznék! Letti és Barbie!
B.PISTI 21053
Hello Uram.Ma de. látogatást tettem Lara 28 nál.Nagy hiba volt tudom de egy probát megért.Nem voltam tőle elájulva.Amit irtáll rola az teljessen igaz.Egy bisztos nem fogok hozzá vissza menni.***moderálva***.Az a szerencse hogy csak félorát voltam tehát ***moderálva*** veszett kárba.Az állando leányzo akihez renszeressen járok Dya 40 csak szerettem volna más csajszit is kiprobállni ezért mentem Larához.Majd Dyácska kárpotol.
4 órája
Üzenet írása..Valaki ismét bele esett Lara 28 csapdájába. Hiába az új képek a sz*lg*lt*tás ,egy nagy ***moderálva***..De azért van a furom,hogy hiteles. Saját kárán tanul az ember..Bocsi amiért közzétettem,de én le írtam a véleményem,hogy a csaj csak a porzsákot tudja üriteni..
Bocsánat! Evelyn 22! De, ha már itt vagyok megkérdezném Jessica 22-t is? :)
Sziasztok!
Tud valaki infót Evelin 18-ról?
A fél órás ebédidő elég neccess erre tekintve, hogy érjek oda, eksön, meg vissza :) Ezt szerintem kilőhetem.
Marad amit mondtál, hogy felhívom és egybők megkérdezem elérhető e előre megbeszélve később is mint ahogy megjelölte a hirdetésben. Max azt mondja, hogy nem :)
Csak arra voltam kíváncsi, hogy volt e már aki ilyesmit kért és hajlandó volt rá a hölgy.
Nyilvántartása nem hiszem, hogy lesz bárkinek is arról, hogy melyik lány mikor ér rá a kiírt munkaidején kívül...
Próba-szerencse alapon rá kell kérdezni telefonban a kiszemelt lányoktól, hogy esetleg késő délután, vagy hétvégén ráér e, mert te csak akkor tudsz menni. Előfordulhat az is, hogy most nem ér rá, de jövő hétvégén meg pont igen.
Ha így sem jársz sikerrel, akkor
esetleg ebédidőben el tudsz szaladni a kiszemelt lányhoz(?), legfeljebb nem ebédelsz meg rendesen aznap.
Ha egyébként sincs rendes ebédidő a munhahelyeden... akkor bekamuzol valamit a főnöknek: egy órára elszaladok gyorsan, mert a szomszédom macskája elhagyta a személyiét, ráadásul megharapta a bodri kutya is, ezért viszem neki a kórházba az ideigleneset.
Gondolom nem a gyárban robotolsz beleizzadtál féle munkásruhában, hanem valami számítógépes meló lehet, mivel tudsz írni napközben ide: Így (ha reggel rendbeteszed magad) nem kell különösebben nekikészülődni pl egy ebédidőben megejtett légyotthoz.
Marhajó ez a like/dislike. Látszik, hogy mennyi a st**gó meg az álnéven futó hirdető ezek arányából....
Sziasztok!
Aki már járt olyan lánynál aki napközben érhető el csak egészen kora délutánig (tehát max 16h-ig) ott lehet olyasmiről szó, hogy előre egyeztetve később is fogadjanak? Vagy senki nem akart még ilyesmit?
Van pár kiszemeltem akikhez elmennék de ez a 15-16h zárás nagyon nem jó hiszen napközben dolgozok mint a legtöbb ember. Emiatt szabit kivenni meg azért durva. Ti hogy oldjátok ezt meg?
A piac utcához ***moderálva*** van valaki?
Boldog Nőnapot a hölgyeknek ;)
Boldog Nőnapot Kívánok Minden Lánynak és Hölgynek, továbbá Boldog Névnapot a Zoltánoknak! :)
Boldog nőnapot kívánok,a hölgyeknek! :)