Cyntia20-ról akkor senki semmit se tudd? Január elsejével eltünt? Már nem is lesz?Bocsi,hogy ennyire érdekel csak valami csodát művelt a múltkor!
Cyntia20-ról akkor senki semmit se tudd? Január elsejével eltünt? Már nem is lesz?Bocsi,hogy ennyire érdekel csak valami csodát művelt a múltkor!
Patrik7 · Tag · Csatlakozom az előttem szólókhoz :)
De szerintem a logisztikát is okosan megoldják,nincs belőle probléma.
Svindler27 · Újonc · Igazolom és ajánlomis :) hajrá
Attól függ, mi a mostanában,kb. 1 hónapja még nagyon jó volt a produkció, ő szuper, kedves csajsz.i Vele semmi baj csak a zsúfolt körülmények...Újabb infót nem tudok.
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Kezdettől fogva kikezded azt aki nem szimpatikus! A fotóim nem mostaniak teszek már fel újakat talán abba is bele fogsz kötni Igaz, hogy már nem vagyok annyira telt, mert 8 hónapja intenzív edzéseken vagyok túl a diétával együtt. Megfelelni viszont nem akarok senkinek...hiszen itt egyes nyugdíjasok (*** moderálva ***) még a 20-21 éves lányokat is lehúzzák.
Aki számomra őszinte, még akkor is ha nyers a modora, a Gróf, a Fütyülős és még pár ember..
Jázmina
pöcörő · Kvázi-tag · Ott a pont, ebben igazad van!
A képet azért cseréld le valósra, mert így átverés szagú a dolog.
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Annyira legyél jófej másokkal, amennyire magaddal lennél, ha találkoznál veled.. 😊
haban · Tag · Köszi a figyelmeztetést. Igazad van. Nem szégyen ha valaki téved és azt beismeri. Előzőleg írt Mina33 és Georgina35 -ről írt véleményem vissza vonom, miután meggyőződtem róla hogy a két hirdetés egy-személyt takar Mina33-at- ot.
Micu 35-röl valami ifnfo privátba is lehet.
Nándi · Őstag · Ne szaladj ennyire előre! Alaposabb vagy Te ettől! Nézegesd még kicsit, és rájössz tévedésedre. :)
haban · Tag · Nem akarom védeni Mina(33)-at de köszönő viszonyba sincs Georgina (35) hirdetővel. Mina(33) teltebb és van az orrán és szemöldökén jellegzetes szemölcs. Mináról már beszámolóban régebben írtam, ne keverjük össze a kettőt. No itt jöhetne a szerkesztőség figyelmeztetése, „Kérjük a hirdetők lejratásának mellőzését!"
Nándi · Őstag · Ha kicsit jobban megnézed rájösz Mina33 harmadik hirdetéséről van csupán szó!
pöcörő · Kvázi-tag · Az apróban hírdet a 35 éves Georgina arccal. Kétes hírdető a szerkesztőség szerint.
Volt már nála valaki? Tényleg kamuk a képek?
pöcörő · Kvázi-tag · Úgy látom Gina(23) ismét Debrecenben... Régebben a Bethlen elején rendelt és akkor pestinek mondta magát. A műsor és a hozzáállás remélem javult...sőt remélem sokat javult és már nem a "minél hamarabb le akarlak tudni" érzés lengi át az együttlétet. Ha valaki rápróbál ossza már meg a tapasztalatait, mert nekem külsőre adta mikor voltam nála, a hozzáállása azonban akkor és ott nagyon nem.
Remélem változott.
Ha már itt tartunk én is rád vagyok izgulva de nagyon Szabina28 :) :P :D
Mennyire hiányzik Liza mélyt..os technikája :) Remélem előkerül!
Csak annyi pénzt vigyél magaddal amennyit megbeszéltek , csak egy jó tanács!
Fütyülős · Őstag · Ezt megcáfolom. Mivel láttam már egyedül dolgozó lánynál regisztrációs (hírdetői) profilt. Úgyhogy ismerem a "másik" oldalt is részben. Tehát - ritka de - nem mindenkit manager-nek.
Svindler27 · Újonc · Nem értem miért moderáljak folyton semmi tragikusat nem iírtam.. Nem lehet véleményem na mindegy
Boldog ember akinek van ennyi ideje, hogy iktassa mikor ki mire vált nevet :)