Minden "apró" részletre nem figyelhetsz. Néhányan megteszik! Így van némi mankó amire támaszkodhatunk. :D
Nándi · Őstag · Minden "apró" részletre nem figyelhetsz. Néhányan megteszik! Így van némi mankó amire támaszkodhatunk. :D
Pedig az a Kitty aki a vékonyka roma lányka, látogatásra érdemes. Persze már követhetetlen mikor ki mire vált nevet, de én őt még csak Kitty néven láttam.
haban · Tag · Idézetem közöltem, most látom azóta új dátummal regizett és telló számmal ami most fenn van. Mint említettem nem voltam nála a trükközés miatt, de lehet jó szolgáltató is.
Olvastam, köszönöm!
Ugyanakkor van 1-2 dícsérő hozzászólás is, ez tett kíváncsivá.
haban · Tag · Csak ismételni tudom Kitty19-ről írt 2015.12.20.00:04-kor írt beszámolóm. „Kitty19-ről. Több néven és telló számon versenyzett már csak a fotóit felejtette el lecserélni és így követni lehetett kaméleon változását. Hanna(18) majd (19)-ként regisztrált 2014.11.17.13:03.kor majd 2015.03.05.07:40-kor. Zsuzsi(18)-két regisztrált ez a regisztráció fut a mai napig csak közben változtatta nevét és telló számát. Volt Kinga(18) majd Kitty(18)- és jelenleg Kitty(19) Fentiek miatt nem voltam nála, és nem is szándékozok." Kár hogy trükközés miatt hitelét vesztette, pedig fotói alapján vonzó és szolgáltatása jó is lehet.
Kinek mi jön be ugye :) Én a ropikat nem kedvelem de a nagyob molett 100kg+ formát sem. A normáltól a nőiesen teltig sztem teljesen rendben van egy nő alkata. Ez meg egy elég tág halmaz.
Sziasztok!
Virág (22)-ről és Kitty (19)-ről érdekelne info. Akár privátban is. Kittyről a keresőben igen ellentétes vélemények vannak.
Részemről ajánlott hölgyek:
Anita Bellini, Eszter (29), Kiara (23), Nóra (23) és Luca (41).
Köszi a fórumos infókat.
Üdv: R
Fütyülős · Őstag · Szerintem meg egy nő legyen csinos, és a magasságához mérten arányos.
Patrik7 · Tag ·
Szia.
A Kitty35 jó választás :)
Kiválóan beszéli a nyelvet :)
Sziasztok!
Rita 20 Debrecen??? Valaki tud rólla vélleményt,,,a képeken nagyon csinos kiscsaj! :)
Engemet is érdekell
Köszönöm drága :) pusszilakkkk.. :*
Nincs azzal semmi baj, hogy teltebb vagy mint a képek sugallják. Sztem nagyon jól áll én imádtam a puha bőröd és a nagy melleid. Sztem egy nő inkább legyen ilyen mint 45 kiló :)
Sajnos nem mert Noémi már abba hagyta :D -.-"
pöcörő · Kvázi-tag · Legalább megtudtuk, hogy Erika(32) és Noemi(28) egy és ugyanaz... :-)
Erika 32 :D
Köszönöm (Marcus80) szépen a beszámolót aranyos vagy :) Csak azért írok mert állandóan ezt kapom a kedves vendégektől, hogy teltebb vagyok. :) az adatlapomon nem 55 kg van feltüntetve ha mindenki figyelmesen meglesi :D A fotók április/julius/november és decemberbe lesznek 1 évesek :) köszi és várlak máskor is pussz :)
Bettina masszázsán volt már valaki? Érdemes meglátogatni?
A nyíregyi fórumon is van több negatív beszámoló róla. Többek közt az enyém is.
Zoé 33 szerintetek még lesz szombaton? Áhh remélem :D