Kedves Lau!
Megnéztem a képeidet és remélem előbb-utóbb (de ha lehetne inkább előbb!) ellátogatsz erre keletre is! :-)
Kedves Lau!
Megnéztem a képeidet és remélem előbb-utóbb (de ha lehetne inkább előbb!) ellátogatsz erre keletre is! :-)
Ez igy igaz.
Huhú azokkal én is szemezgetek. Jó party lehet. :)
Üdv!
Nemrég valaki érdeklődött Lara 33-ról.. Nem voltam nála, nem ismerem, nem is beszéltem vele, mindenesetre azt tudom, hogy a képei egy az egyben megegyeznek egy Budapesten hirdető fiatal lányéval, akinek a neve: Adriana/Adriana Hot, a két "nagy" oldaltól függően.. Nyugodtan keressetek rá.
humm · Kvázi-tag · Háry Jánosunk csak kötekedni akar, ne törődj vele. Csak azért csinálja hogy találjon valakit akivel szájkaratézhat heteken át és mindenki vele foglalkozzon. Ne etesd a trollt!
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, ezt a beszélgetést az általános Csevegő topicban folytassák.
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
Nahát, akaratlanul jól megkevertem itt a barnacsokit. Én csak egy tetetséges vagy annak gondolt versenyzőre próbáltam felhivni a figyelmet. Ennek a beszámolónak mégis csak volt egy haszna mégpedig az, hogy megint kiderült a gumi nélküli aktusnak a gondolatára is borzasztóan idegesen reagál az iparág majd minden szereplője.
Ha valaki pedig mégis bevállja ,az ellehetetlenül a többség akaratából.
Ne gondold már, hogy a te "fakanaladra" vágyom!
Ez a nemi identitásommal ellentétes!
Miközben te valamiféle rangonaluli hirdető pits@nak hiszel engem, azért el kell, hogy mondjam, hogy épp kuncsaftjukként toppantam be ide.
Nem nő vagyok és nem hirdető! Gyakorlatilag mindent félreértettél.
És mivel Golekon hozzászólása olyan volt, amire magam is gondoltam korábban többször is, csatlakoztam a gondolatsorhoz, kifejtve jobban azt is, amin már én is gondolkodtam korábban.
Ha zavar téged, hogy én nem csak úgy széjjelQfircolom a várost, hanem keresgélek is, illetve szeretném közben is és utána is jól érezni magam, hát akkor azt sajnálom!
(Amikor egybként PÜ-ben kértem tőled tippet, akkor simán leszartad az egészet, válaszra sem méltattál. Most meg kirohansz ellenem, itt, nyíltan.)
Gomba is valami, de itt jóval nagyobb tétről lehet szó...
Kicsit megmosolyogtató ez a hirtelen felismerés az orális szex veszélye iránt. És igen! Óvszer, óvszer és mégegyszer óvszer! Kölcsönös franciánál kérjétek a hölgy partnert, hogy tegyen fel latex lapot az intim zóna lefedésére. :) A legkézenfekvőbb egyértelműen az óvszer, például az ízesített, amit jobb híján nyaláshoz is be lehet vetni, csak hosszanti irányba fel kell hasítani, és mehet a franciázás. :) Nekem 8 féle betegségről van tudomásom ami orálisan is fertőz. Egy halálos kimenetelű is lehet, a másik kezelhető de nem gyógyítható. Ti, pasik tudtok ezen változtatni! A lányok bevállalják a naturn franciát, mert az már szinte alap elvárás. Mondjuk gumi nélkül szex... No komment! De ha ti mindig ragaszkodnátok a biztonságos szexhez, akkor nem kellene most itt parázni. Nem hinném hogy a csajok maguktól ajánlják ezt az opciót! Sajnos pont ti vagytok azok, akik ezt kéritek,és a szükség pedig nagy úr. Szóval ebben a történetben is kettőn áll a vásár!
Fütyülős · Őstag · Jah és mégvalami. Sokan csak úgy irogatnak ide, de semmi hasznosat nem közöltek még! Csak osszák itt az eszet, meg okosakat írnak! Lassan olyan lesz ez a fórum, mint valami "csajos topic":
"- Jaj, képzeljétek mi történt velem tegnap!
- Tudtok ajánlani...?
- Meg smile-ka, puszcsika...stb!
- Hát most mond meg milyen emberek vannak!"
....stb.
Vagy beszéljünk inkább a hüvelygombáról?
Fütyülős · Őstag · Olvasom itt oldalakon keresztül ezt a "gumis" témát, de nem nagyon értem. Aki annyira be van xarva, mint Kagyló minek jár lányhoz? Google a barátod! Több száz oldalon keresztül lehet olvasni ezekről a témákról. Vagy csak én használom ezt a keresőt? Ki mint vet úgy arat! Jöhetnek a beszámolók. ;)
Ha meg egy hírdető bevállal valamit, azt vagy igénybe veszik, vagy nem! Vagy valakit kényszerítettek arra hogy gumi nélkül kekszeljen? Szóval nem értem...
Azért mert vannak környékek és olyan panelek amik nálam nem jönnek számításba. A fizetős parkolók szintén hátrány, sőt volt ahol még hely sem volt. Azt hittem azért van a fórum, hogy informálódjunk...
"A nemi érintkezés során nem csupán a közösülés jelenthet veszélyt, hanem az orális szex is, amikor a partner kielégítése szájjal történik, hiszen a fertőződéshez szükséges három feltétel ilyenkor is teljesülhet."
Egy szakoldalból másoltam ki...
"Én még az orált is g*miban kérem"
A megjegyzéseddel kezdek teljesen egyetérteni.
Bennem is érlelődik a gondolat, hogy ha egy csaj már meg van fertőződve, akkor a NF során tovább is fertőz.
Egyszerűen nem győzöm elhessegetni ezt a gondolatot, időnként fel-felbukkan az agyamban ez a tartás az egésztől.
Ráadásul ugye a NFVSZ szinte mindenkinek benne van az alapban, vagy csak minimális a felára, tehát sűrűbben jár telispricc a szájukban, mint kaja. Ha így ők is elkaphatják a legrosszabbat valakitől, akkor feltételezhető, hogy a szolgáltatók között jóval nagyobb arányban van fertőzött, mint az utcán futkározó átlag-csitrik között.
Tehát, ha ugyanígy ránk is továbbkerülhet, akkor tényleg kerülendő a NF.
Valaki erősítsen meg, hogy az orál mennyire veszélyes?
És az összemelegedés során ha elkerülhetetlenül odapucsítódik az arcodhoz a pijun@, akkor azt is gumival megközelítve tudod lefetyelni? Vagy az ujjaddal is csak gumifelületen keresztül birizgálni?
Pedig itt is test/test a kapcsolat. Ráadásul nyálkahártya/nyálkahártya.
Okosabbakat kérem!
Mi a kerülendő?
És az miképp betartható???
Tényleg, hogy lehet az egészségesség határa a csajainknál???
Ha felhívod, akkor szívesen megmondja ;) Egyébként pedig sose értettem azokat, akik az alapján keresnek fel valakit, hogy merre található :D
Debrecen nem egy akkora város, hogy komoly gondot jelentene elmenni, bárhol is legyen :)
Egyébként válaszolva a kérdésedre, a belvárostól nem messze. :)
-----
A Szandi-s témához meg csak annyit: Gyerekek! Ne csináljatok hülyeséget, pls!
Én még az orált is g*miban kérem.
Nem tudom, hogy igaz e a pletyka, vagy csak egy lejáratási akició Szandi ellen, én soha nem voltam az említett hölgynél. de bárkihez mentek, csak óvatosan! Nem ér annyit az egész, hogy valamit összeszedjetek, komolyan. az is szar tud lenni, ha "csak" hónapokig viszket. komolyabba bele se merek gondolni....
Üdv: Golekon
Én nem jártam nála de ha telefonba többen is "félreértik" akkor ott már valami nem kerek. Én csak szóltam, hogy elképzelhető az is, hogy egyes vendégeknek még az elején személyesen is felajánlotta. Lehet olvasta amit itt írtak róla és azóta inkább nem, de ez már önmagában is túl nagy rizikó. Teljesen mindegy, hogy hány embernek engedi magát, elég ha egy, de az az egy nyérces...
Ha egy szolgáltató gumi nélküli aktust válal akkor szakmai öngyilkosságot követ el.Ezen a fórumon a legnagyobb hisztériát ez váltja ki. Nem mentem volna bele ilyenbe az biztos. Paci szerint ellenben a telefonba ezt bevállalta. Marcus többektől is hallotta . Ezek a tények. Számomra két kérdés van. Az eggyik az, hogy pacinem értette e fêlre ezt a beszélgetést a másik pedig az hogy pontosan kik azok a többiek. Az első kérdésre bármit gondolhatok, a másodikra viszont nem ha megszólalnak azok akik ezt az információt adták. A történetből csak a valóság az érdekes és nem a személyeskedés.
Én időnként még a natúr francián is elgondolkozom, hogy az vajon mennyire fertőzésveszélyes.
Tartok tőle, hogy ezzel is átjöhet a legrosszabb életveszély is, ha olyan a hölgyike. (Márpedig az kívülről nem látszik, tehát eléggé zsákbamacska a NF.)
Te szent ég!
Guminélküli dug@s?!?
Hát az tuti, hogy kórsággal jár előbb-utóbb!
És még az a jó, ha csak kórsággal. De ha szerzett immunhiánnyal, akkor már késő! (Az egész életre.):
Ha ilyen is van köztük, akkor az nagyonis B@SSZUS!
El vagyok képedve!