Egyetértek az előttem szólókkal. Az ilyen "csak pár napot vagyok" kategória jobbára zsákutca. A közelmúltban két ilyen fullos fotós hölgyike is kétes hirdető lett, és megannyi van amelyikről nem derült ki. Én a torockón is futottam bele kellemetlen meglepetésbe, úgyhogy azt a helyet eleve kerülöm csakúgy mint a fényes k*pit. Sajnos ezekkel a hölgyekkel inkább jobb nem számolni. De végülis jó módszer. Mire kialakulna negatív vélemény róla lelép és majd ha fél év múlva másnéven visszajön már az újdonság erejével megint beleugrik aki egyszer már vakvágányra futott. Alig akad egy két kivétel, de én úgy láttam jobb ha az ember hagyja a francba ezeket és marad azoknál akik itt vannak egy ideje és van róluk valami vélemény. Eleve nem is értem mi értelme 1-2 napra idejönnie? Oké jöjjön rövid időre, de azért 1 hetet legyen legalább. Volt szerencsém a közelmúltban egy ilyen lányt felhívni akit érkezése napján akartam meglátogatni. A helyszínen hívtam a pontos címért még felvette de csak belegagyogyott aztán letette. Fel se vette többet. Mire hazaértem már másik város volt kiírva a helyszínnek, még egy napot se volt, de kétlem, hogy eleve itt lett volna. Ennyit ezekről...