Én is hetero vagyok, de kipróbálnám a többest. Akit érdekel, írhat ***moderálva***
Én is hetero vagyok, de kipróbálnám a többest. Akit érdekel, írhat ***moderálva***
Sziasztok!
Én is voltam régebben egy Gina 22 lánnyal. Nem tudom ugyanarról beszélünk? Regina 22 hírdetést most nem látok. Privátban tudunk beszélni?
kispe · Lelkes újonc · Sziasztok!
Kira 25-el beszéltem meg egy talit, de neki közbejött valami :-( erről a ma regisztrált kolléganője Zsófi 33 tájékoztatott telefonban.
Némi töprengés után, próba szerencse alapon megbeszéltem vele, hogy egy félórára felkeresem.
Malomparkhoz közel fekvő, normál lakásban fogadott, zuhanyzás és némi ismerkedés után franciával kezdett (***moderálva***), és mivel más terveim is voltak, és nehogy idő előtt elmenjek, ezután én mutattam be a nyelvtechnikámat, ami igencsak kedvére való volt.
Eután pedig mivel az óvszer már fel volt helyezve, egy viszonylag hosszú menetet abszolváltunk, az ágyon kezdtük, de a végén az ágy mellet fejeztük be állva, és igencsak megizzadva.
Utána egy gyors mosdás, és könnyes búcsú a részemről.
Összkép: Ajánlott csaj, aki tudja mi kell a férfiaknak, de nem mellékesen ő is szereti jól érezni magát.
Sziasztok!
Alida39-ről tudna valaki valamilyen infóval szolgálni?
kanossrác · Lelkes újonc ·
Szia! Én az Izácskáról tudok nyilatkozni, méghozzá pozitívan. Több alkalommal voltam nála. Szép arcú hölgy, kedves közvetlen és nagyon ápolt.
Ha a van mit fogni rajta kategóriát szereted, a nőiesebb formában akkor menj el hozzá.
Hozzáállása is nagyon jó, rosszat nem is tudok mondani róla, mindent megtesz hogy jól érezd magad.
A Hannál egyszer voltam, csinos szép meg minden, de engem nem ragadott magával, de inkább csak talán azért mert valószínű nem voltam neki szimpatikus.
Fütyülős · Őstag · Csak azt nem tudom, hogy ez miért nem számít önreklámnak, és miért nem moderálják! :/
slimjohn · Újonc · Hanna (26)-nál egy jó ideig visszajáró voltam. Akkor még más környéken dolgozott. Részemről is ajánlott kategória.
kispe · Lelkes újonc · Mindkét lányról vannak a fórumon bejegyzések, máskor olvasd el azokat mielőtt kérdeznél!
Hannánál régebben voltam, akkor úgy nézett ki, mint a fotókon, hozta is az átlagot, úgyhogy egy próbát mindenképpen megér!
Izácskát viszont nem ismerem.
Sziasztok!
Hanna26 és Izacska33-ról mit tudtok mondani? Volt nálluk valaki?
Tapasztalatok...?
slimjohn · Újonc ·
Megerősíteni tudom kollégánk megállapításait. Eléggé frissek az én tapasztalataim is. Csinos, vékonyka. kedvelem ezt a típust, de tényleg passzív és nincsenek pozitív reakciói.
Nándi · Őstag · Két hozzászólást találtam az egyiket Veszprémben ott még Viviként rendelt + bejegyzés, Sopronban Zseryként negativat kapott! Szóval a kettő átlagából nem sok minden derül ki. Igy várunk annak a makktársnak a véleményére aki a puding próbájára benevez! :D
kispe · Lelkes újonc · Ne feledd, hogy közmondás az ellenkezőjére is van:
Puding próbája az evés.
Nándi · Őstag · Lesz időm majd megnézem mien neveken hirdetett előzőekben,és úgy íródtak e beszámolók a csajsziról:)
haban · Tag · Eszembe jutott két közmondás.
Jó bornak nem kell cégér.
Öndicséret gyalázat.
szorosgorilla · Lelkes újonc · RÉKA 26
Francia 3/5
Aktus 4/5
Fantasztikus külső,a prémium kategória kedveloinek ajánlott.
Sziasztok.
Nagyon megtetszett Nikolett28 képei de sajna nem találok infót róla ha valaki járt e már nála megköszönném az infót.
Alexandra 23 hölggyel kapcsolatban szeretném megosztani a tapasztalatomat.
Szóval a hölgy fényképei szenzációsak - szépek - csinosak, de valóságban szerintem nem Ő van rajta.
Csinosnak csinos, de egy fonnyadt - löttyett mellű a leányzó.
Megbeszéltektől teljesen eltér mikor ott vagy.
Azt közölte teloban, hogy a francia az gumi nélküli, de mikor ott vagy akkor közli, hogy az plussz ***moderálva***.
Teljesen unottan csinál mindent és ráadásul igen " szagos " is ott lenn, lehetett érezni mikor hátulról csináltuk.
Szóval el is ment a kedvem a dologtól.
Egy szó mint száz senkinek nem ajánlom, de persze ez csak az Én tapasztalatom, lehet, hogy, ha más megy oda ,más lesz a véleménye, de akkor sem ajánlom senkinek.
zsolt810206 · Újonc · Sziasztok tudtok olyan lányokat ajánlani akik vállalják a popsit és nem ***moderálva***?
Fütyülős · Őstag · Regináról korábban én is írtam beszámolót, amikor Gina néven hirdetett. Azt is érdemes vissza olvasni. ;)
Tudtommal nem vállal, hacsak azóta nem változott valami, bár kétlem. De ha felhívod szerintem készségesen elmond mindent.