Nagyon hasznosnak, köszi az infókat akkor a héten lehet két legyet ütök egy csapásra! Még annyi hogy Regina is vállal anált extraként?
Nagyon hasznosnak, köszi az infókat akkor a héten lehet két legyet ütök egy csapásra! Még annyi hogy Regina is vállal anált extraként?
Üdvözlöm az összes Tagot!
Laza21 kérdésére szeretnék reagálni.
Pontosan ma délelőtt sikerült Lilly20-at meglátogatnom. A bejutással nem volt probléma, az Autósmeki környéke. A hely is rendben volt, maga a hölgy megfelel a mutatott képeknek.
Személy szerint meg voltam elégedve a szolgáltatással, pluszba kértem csókot és popsit. Nem nyafogott, kedves volt végig, beszélgetni is lehetett vele. Az aktus jó volt de a franciát kiemelném mert az nagyon jól sikerült. Összességében érdemes meglátogatni, én ajánlom. A héten még lesz de utána már nem biztos.
Regina 22-t még korábbról ismerem amikor még Gina néven volt elérhető. Nekem nála is minden rendben volt, ott is megfelel minden a képek alapján. Egy fekete hajú, 160 körüli lány. Annyi, hogy nála a csók már az alapszolgáltatásban benne volt. Egyedül csak a franciát volt az ami talán nem volt az igaza, de alapjában őt is merem ajánlani. A helyről nem tudok nyilatkozni mert mindig én hívtam. Jelenleg a Balu Kapitány-ban megismert ***moderálva*** utcán érhető el ha jól tudom.
Remélem hasznosnak találod ezt a pár sort.
Sziasztok!
Regina 22 vagy Lilly20 leányzókról valakinek infója van? Jöhet privibe is
Nándi · Őstag · Jól gondolod! Ne fűzz sok reményt hozzá! Kivéve ha jártál már az adott lánynál , akkor privát üzenetben is lehetséges az időpont egyeztetés. De ez se 101 mert sok hirdetést a menedzsment kezel!
Sziasztok! Nem sok reményt fűzök hozzá, de azért hátha.. momentán nincs "egyéb" célokra haszálható telefonom, ezért a kérdés: Van olyan lány, akivel chaten is lehet egyeztetni egy esetleges találkozásról? Minden választ köszönök akár privátban, akár hirdetőktől is!
haban · Tag · Próbáld felhívni telefonon és érdeklődj a szolgáltatásról. Lehet már ez a rövid beszélgetés is elég lesz hogy kialakuljon benned valamilyen vélemény róla.
Újra néztem a kínálatot és nagyon-nagyon bejön Laura 21. Viszont egy pozitív értékelés sincs róla, inkább millió negatív. Biztatást vagy megerősítést remélek tőletek.
Engem, de csak ha idősebb tőlem. Én 44 vagyok.
kanossrác · Lelkes újonc · Hasonló cipőben járok én is. Többnyire én is olyankor tudok időt szakítani eme hobbimnak, és bizony egy min. 10-es listával kell útnak indulnom, annyira gyér a kínálat. Na és ekkor áll fenn annak a veszélye hogy összejön egy találka egy olyan lánnyal, akivel nem igazán ajánlott bárkinek is. Mert ugye benne van a listámban, a nagyon sokadik jelöltként de semmit nem tudni róla....és akkor itt a zsákbamacska.
haban · Tag · Alexa21 előtte Laura 21 ként versenyzett, mivel egy fészekaljban kettő Laura21 hirdetett megváltoztatta nevét Alexa21-re. *** moderálva ***.
slimjohn · Újonc · Nehéz ügy szombat délután elérhető lányt találni. 6 általam ismert, olyan hirdetőt próbáltam hívni, akik - elvileg - szombaton délután is dolgoznak. Közülük, csak egy lány vette fel a telefont, régi kedvencem, ám ő be volt táblázva teljesen, így nem tudott fogadni. A többiek készüléke ki van kapcsolva, vagy hangpostára van állítva. Tehát a mai napon, hiába "szabadultam ki" kétszer is a lakásból, mégsem jártam sikerrel. "Happy Week-end" :( :(
Zara18 MESSZE KERÜLJÉTEK EL !!
Nándi · Őstag · Szóval akinek kedvence ( azokkal is akiknek ezután lesz) Maya21 aki a a tüzess trónra ültetett parszt vezérünkről elnevezet utcán volt elérhető! Tudatom az alábbi hirdetésben személyesen Őt érhetitek el! :)
Tina(20) valóban a dózsán mozgott, de amikor én jártam hozzá mindig illatos volt ;) . Ráadásul mindig alaposan lerendezett . Én eléggé oda voltam érte. Persze mindenkit más tesz bodoggá. Szerintem jó.
Pár napja Bianka20-hoz jutottam el.
Helyszín a Modem környéke. Bejutás kicsit macerás volt, de megoldódott. A telefont nem ő kezeli.
Pici, de ultraformás a leányzó. Fantasztikus feneke van! Mellek nem nagyok, de ok.
Végig lelkes és készséges volt. Órát nem nézte.
Csak ajánlani tudom!
10/8
Fütyülős · Őstag · Hogy legyen valami érteme is a fórumnak:
Tina(20): Korábban más néven is hirdetett (és ezután fog is). Akkor Kitty, és Maya "lakótársa volt a Dózsa György-ön. *** moderálva ***. A helyet már korábban pontoztam. Szóval 10/3. Kicsi ágy, koszos padló, párna nincs csak egy ilyen kis mihaszna. A lány kedves, aranyos, és minden jót leírtam róla. A mellek nagy ívben gravitálnak (szülésre tippelek). Higiénia 10/3, szagok terjengtek. Nem vészesen, de ez nem az a hely ahol ez megengedett. Popsin fekete szőr.. Amúgy az action jó lett volna, ha említett körülmények nem befolyásolták volna a végkifejletet. Sajnálom, de nem ajánlom.
Nándi · Őstag · Nem volt itt semmiféle kigyilkolás! Pusztán annyi történt, hogy volt egy észrevétel miszerint a hirdetés maradt csak a az alanya közben kicserélődött (ez a fényképek alapján elég egyértelmű volt) ! Mára a M...m mivel ragaszkodik a jól csengő névhez visszatette a hirdetést de az életkort átírta! Igy már tiszta pl az Én számomra is hogy azt a lányt aki előzőleg dolgozott azon a néven máshol kell keressem! Ennyi ez a történet és nem több!
.... Nem tudom mi a félreérthető, vagy vicces ebben.... kölcsönös natúr francia , ami a hölgy szájában fejeződött be ....
Úgy láttam neked értékelhető beszámolóid nem is voltak , csak a másokat fikázol
Nekem ez volt az utólsó hozzászólásom, gúnyolódj azzal, akivel akarsz.
Az ilyenek miatt épül le ez a fórum
Bermuda · Újonc · ***Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Dorka/Csepke) ***
Persze.
Érdeke egy csoportnak:)
Egész nap az oldalt figyelik, és azonnal kigyilkolják az értékes szolgáltatókat.
Szia! Petra, Niki, Ivett,