Decemberben megjelenő zoé érdekelne,de felhivtam egy másik zoé t is és hasonloságot vettem észre köztük ezért érdekelne valamelyikről tudtok e infot
Decemberben megjelenő zoé érdekelne,de felhivtam egy másik zoé t is és hasonloságot vettem észre köztük ezért érdekelne valamelyikről tudtok e infot
Sziasztok. A heten sokat megyek Debrecenbe tudnatok ajanlani nekem megbizhato csajt? Ami fontos lenne a megbizhatosagon kivul hogy a plaza forum kornyeken keresnek mert ott van dolgom. Kocsi sajnos nincs visznek hoznak de kozbe lenne idom egy kellemes fel ill. Orara. Elore is koszonom a segitseget. Udv dean
Fütyülős · Őstag · Igen. A saját képeivel se lett jobb az összkép. Sőt!!!
Az új képeken erőteljes minőségromlás figyelhető meg az árut illetően.. de a humor a leírásban azért megmaradt.. :D
ha valaki esetleg ment egy próbakört érdekelne az eredmény!
slimjohn · Újonc · Dórika (20) -vasárnap délben. Telefonon érdeklődtem. Egész órában több lehetőséget kínált, mint félórában. Ez még rendben van.Időpont és helyszín - egyeztetés közben utaltam rá, hogy kerékpárnár lassúbb járművem van. Odaértem a helyszínre, 4 perccel korábban, hívom a számot: nem veszi fel senki. Mivel némi rábeszélés nyomán fogadtam el az ajánlatot (közelebb kerestem volna a belvárosban), s mivel szokatlan járművet említettem a telefonban, azt hitte a lány, hogy rokkantkocsival fogok érkezni. "Gondoljátok meg proletárok!" - szólt a régi jelszó. Az eset arra utal, hogy megbízhatatlan a lány.
Én egyszer beszéltem vele. Korrekten bemutatkoztam, megkérdeztem nem e zavarom erre flegma, bunkó hangnemben válaszolt hogy "De zavarsz!" közben a háttérben hangos gyereksírás hallatszott. Nekem ennyi elég is volt belőle. :)
Sziasztok, a Kitty 22 nevű lánnyal kapcsolatban esetleg van valakinek tapasztalata, amit meg is osztana velem? Két hirdetés is van ilyen névvel, ami gyanakvásra adhat okot, de a képek és a telefonszám ugyanaz, csak a bemutatkozó szövege más, viszont elég csinos, gyakran is frissíti a képeit, talán érdemes lenne meglátogatni.
Hogy én is írjak beszámolót: Heni (24) jelenleg nincs fen a hirdetése, lehet csak hétvégére vette le. A már bezárt Végállomás nevű kocsma környékén található, egyszerű egyeztetés, bár nehezen vette fel a telefont, nyilván elfoglalt. A bejutás könnyű volt, "semmi menj ide menj oda", hanem megmondja a címet telefonban, becsengetsz és ott vagy. Nagyon kedves, szép, csinos magyar lány, nagyon jól éreztem magam nála, a rózsacsokor átlagos, és az alap menü is bőséges. Ha még aktív lesz a hirdetése szivesen vissza is térek hozzá, csak ajánlani tudom.
haban · Tag · Jelenleg öt Zoé23 hirdető van fenn a debreceni oldalon. Melyikre gondoltál, kitaláljuk?
Nándi · Őstag ·
Agyon retusált képek a hirdetésében! Eredetiben nagyon nem úgy néz ki mint ahogyan ezt a hirdetés sugalja. Te valami különleges szemüvegen keresztül szemléhetted!! Őszintén mondom csodálkozom, hogy vágy ébredt benned iránta. Speciel nem tudnám magam rávenni, hogy kapcsolatot keressek Vele! :)
Sziasztok!
Ajanlom figyelmetekbe PANNA 52-ot
Nagyon tudja a dolgat,30perc izzadas :)
Annyit biztosan tudok, hogy jeleng 4 hirdetés is van ezzel a névvel. :)
Hali!
Köszi az infót! Valószínűleg egyre gondolunk, mert azokban az időkben csak Ő hirdetett ezen a néven évekig. Kár érte, mert én csíptem, velem nagyon korrekt volt mindig (van összehasonlítási alapom más lányokkal), de így akkor keresek mást aki hasonlóan nyitott. Biztosan találok is, hála Nektek! :)
Fütyülős · Őstag · Azzal a popsival csak egy gond van. Nem az övé! ;)
Fütyülős · Őstag · Hali!
Ha egy lányra gondolunk, akkor biztosan tudom neked mondani, hogy abbahagyta már évekkel ezelőtt! Amúgy a Jerikó lakótelepen volt, majd utánna elköltözött a Böszörményire is.
Sziasztok!
Valamikor 2-3 éve volt egy lány itt a városban, Vivike23 néven futott a hirdetése elég hosszú időn át. A lánglovagok környékén rendelt, bevállalós csajszi. A hirdetés alatt sok élménybeszámoló is volt, onnan talán emlékezhet rá pár régi tapasztalt közületek! :)
Na szóval.. én pár évre kiszálltam a "vadászatból". Most visszatérnék és vele kezdenék a legszivesebben. A hirdetését már nem találom (vagy visszavonult, vagy csak reményeim szerint nevet váltott). Tud róla valaki valamit esetleg? Minden segítség jól jönne! :)
Köszi a figyelmet!
:-)
10 percig nem bírtam a nevetéstől levegőt venni!!!!
haban · Tag · Nem semmi, még moziba ne vigyük el?
Megtanulhatna helyesen is írni, ma már nem elég ha csak annyit tud hogy a lábát szétrakja. Egyébként Kitti24 (már nincs fenn) telefonszámát használja.
Fütyülős · Őstag · Jezsus Mária! Láttátok Valentina(20) hirdetését! Erre mondom én, hogy mindíg van lejjebb! :/
Fütyülős · Őstag · Nézd már meg a kommentedet! Hirdetőként van feladva! Szerinted? Á, hagyjuk! :/
Gina, most Krisztina 06 30 330-7***moderálva***
átverés ! állandóan a kiabáló, fenyegetőző pasija veszi fel a telefont.