Kösz. Ez jó, hogy így elhangzott részletesen, zaftosan! A képei és a telefonos performance alapján nekem jó értelemben odab*szott, de vagy az időpontal nem jutottunk közelebb egymáshoz, vagy pedig ingatag lettem egy két konkrétabb hirdető miatt.
Kösz. Ez jó, hogy így elhangzott részletesen, zaftosan! A képei és a telefonos performance alapján nekem jó értelemben odab*szott, de vagy az időpontal nem jutottunk közelebb egymáshoz, vagy pedig ingatag lettem egy két konkrétabb hirdető miatt.
A minap voltam Bársonynál szép és tiszta lány majdnem minden rendben volt vele egyedül csak az tűnt fel hogy hamar ki akart végezni ez annyira nem tetszett nem biztos hogy visszajáró leszek.
Nézd! Én ezen nem akarok polemizálni. Egyértelmű, hogy fenntartásokkal kezelem amit egy ilyen lány mond, viszont világosan érthetően elmondta a lehetőségeket. Külön kitértem a kölcsönös szimpátiára és a megfelelő intim higiéniára a részemről a kivételezések vonatkozásában. ...de csak megismételni tudta önmagát! A hölgy beszámítható és korrekt! Lehetek számára szimpatikus-mert eddig az vagyok- de nála ez nem szimpátia kérdése. Innentől kezdve nincs/ nem volt miről beszélni.
A tisztázás kedvéért ! Tegnap beszéltem vele és azt mondta , hogy innentől kezdve nekem sem vállal ilyet. Viszont nagyon szívesen vár , azonban így nekem is alább hagyott a kedvem. A lényeg , hogy egyszer voltam nála és bevállalta a kfvsz . Viszont annak hiszel akinek akarsz.
Igen emléxem az Enemy-re (is). Az első ilyen jobb élményem viszont az Anett40 volt a torockó street-ről. Mondjuk ő már a telefonban meggyőzően kacarászva ecsetelte, hogy a szimpátia meglétén ő roppant szivesen végigviszi szájjal és az élet vizét ki sem köpi. Na de a helyszínen sem sokat szórakozott a masszázsal, cakk-pakk rendbe lettem rakva. Itt a Ginger21 preferáltam volna, de egyértelműen elmondta másodszor is, hogy ne törődjek vele, hogy itt mit írogatnak, nincs olyan, hogy szimpátia alapján mehet gumi nélkül az orál. Ő nem vállalta be senkinek.
slimjohn · Újonc · Kedves Kolléga!
Jó volt olvasni ezt a kedvező kicsengésű - kedvcsinálásra is kiválóan alkalmas - beszámolót. Jómagam szintén rég voltam kifejezetten masszázsos hirdetőnél. azt hiszem, felveszem a hölgyet a "bakancslistámra". Eszembe jutottak azok az első élményeim, amikor 2009-ben még Enemy volt a masszázsos lányok között a csúcs-szolgáltató.
Tilda36 Alapból nem szerettem korábban a masszázst szexel keverni. Most itt a Tildánál kivételt akartam tenni. Nagyerdő közeli, csendes kultúrált panel, bent teljesen elveszted a kapcsolatod a külvilággal, annyira harmónikus és teljes a koncepció. Kifejező, huncut tekintettel, nagyon szép szemekkel várt a képein is látható csinos nő. Csendes, kellemes jelenség. Újra átvettük amit a telefonban is megbeszéltünk. Masszázs, kis csúszka rész és orál a megváltásig..! Pókháló finomságú kezdés olajjal, mindketten már teljesen meztelenül, kecses csinos ujjaival mindig a legmegfelelőbb helyre ért a kellő időben. Pár percenkét hátra pillantva gyönyörködtem a feszes formás cicikben is, amit az ízléses képein nem láttam. Az atmoszférikus nyugtató zene sem tudta a f*rkam nyugton tartani. Váltott pozicíók után megkért, hogy forduljak hátra..😉 Csúcs. Mosolyogva folytatta a csúszkával, közben simogattam és ráhajoltam a cicikre, olyankor megállt és élvezte, mialatt hol cicivel,kezeivel, hol nyelvvel és ajkakkal kényeztetett. Ezt spirázta amíg el nem csattantam egy hatalmasat. A hozzájárulás vidékies emberléptékű.
Meg ha már ugyis beléptem, pár régebbi info:
Tina és Betty páros: Tina most tért vissza állitolag kevés időre, Betty gyakorta hirdetget itt. A Hirdetéssel ellentétben nem testvérek, de gondolom ezt mindenki sejti, ahogy Bettynek aki a másik hirdetésben Jázmin néven fut Vivien nem az anyukája. Anno még az University avenue legelején voltak elérhetők. A hely maga borzasztó, a vízet nem lehet állitani a gázmelegítő miatt, egy darabig jéghideg, majd gondol 1et és leforrázza még a legnemesebb részed is. A képeken nagyobbrészt a lányok vannak, nyilván a szögek jók. Tinának kevesebb fog és több C vitamin mint gondolnánk, Betty mondjuk az hogy érdekes arc, meg kicsi cici, nagy de nem kerek fenék. Én külön külön probáltam őket 1x 1x, hogy kicsit rehabilitálja is őket a kezdeti negatívumok után, a technika mindekettőnél dicsérhető, nem volt nyafogás, meg plusz rejtett rózsák, az elején amit tisztáztunk, az meg is lett valósitva, ha jobb lett volna küllem és a környezet, mentem volna még.
Kamilla: kertes haz kis forgalmu helyen, nincsenek leskelodo szomszedok. Nagyon kozvetlen, beszedes, igazan feloldodsz mar a kezdetektol. A melytorkos franciaja tenyleg melytorkos, tokeletesen csinalja!
Kiprobaltuk a spriccelest is, nem volt meg ilyen elmenyben reszem. A befejezes popsiban tortent, nagyon odaado, kellemes partner!
Na!? Ez egész jól hangzik, amikor beszéltem vele nagyon steríl és kimért volt. Nem is célzott rá, hogy helyben szélesedhet az opció lista! Köszönöm..örülök, hogy ez így van.
A helyszínen szimpátia alapú egyéb lehetőség is van.
Szia. Így ebben az esetben egyértelműen Kim27 a legjobb döntés! Ő ebben tapasztalt is és így, hogy nincs szükség szexre, csak még jobb!
talált :)
Szerintem Keresd Anita Bellinit csini dekorativ igenyes csajszi
Nagy tétben mernék fogadni, hogy az EoN-nal szembeni fészeknél voltál. Onnan ismerszik meg a hirdető, hogy mindegyiknek 28.32, vagy ilyen lehetetlen szám a drék és csípőbősége. Én is bebuktam párszor, úgyhogy nagyon kerülendő a hely. Ha már bemondják, hogy a K-streeten, akkor abba is maradt az érdeklődésem....
humm · Kvázi-tag · Amúgy a Zsülien férfinév. Most akkor miféle volt a vendéglátód? Másként kérdezve: mi van a bugyija alatt?
Nyilván ő dönti el kinek mit vállal!
Na szóval...Ennek a "kis" Ginger nevezetűnek igen nehéz lenne valósan áradozni a torkáról, hiszen az orál is gumiban játszik!? Akik pedig rá vannak pörögve a deepthroatra azok azt nem nagyon úgy tolják!
Ketrin 23
Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam , sokadik próbálkozásra sikerült.
Lakás: Parkolás fizetős és kissé nehézkes.Lakást nem láttam belülről
Külső: Számomra nem derült ki milyen a hölgy külsőre mivel teljesen más lány fogadott , így nem történt semmi.
Hozzáállás: Hívtam és mondta , hogy egy óra múlva jó neki. Ok vártam az egy órát majd hívtam. Telefonban azt mondta mehetek és megadta a címet. Megérkeztem ,hívtam elsőre nem vette fel. Visszacsörög és mondja várnom kell 10-15 percet.Kérdezem miért , hiszen 5 perce mondta , hogy menjek. Gondoltam ok és vártam. 15 per múlva hív , hogy ott vagyok még? Mondom igen,ok akkor lejön értem. lejött egy lány aki természetesen nem az a lány volt akivel találkozni szerettem volna! Kérdezem ,hol a másik csaj , erre ő kiment egy ügyfélhez.Persze hazudott mint a vízfolyás! Kérdeztem , hogy kivel beszéltem , ő azt mondta h a másik csajjal . Eljöttem és hívtam a számot , de kinyomta a telefont!
Elégedettség és Ajánlás: Az a gond, hogy sokan játszanak az ember idejével.Nekem gondosan meg kell tervezni egy ilyen kiruccanást! Volt egy B -tervem ,de annyira sok időt várattak , hogy arra már esélyem sem volt , hogy meglátogassam! Vigyázzatok mert szerintem a képen látható (hölgy) szerintem nem fogad! ÁTVERÉS AZ EGÉSZ!
Ez az a Ginger, akinek régen a mélytorkáról áradoztak itt a fórumon?