Szia Béci ! Köszönöm szépen aranyos vagy még mindig nem változtam pörgök 😂😂 , ha le merülök be dugom magam töltőre 😂😂 szép hétvégét puszi Merci
Szia Béci ! Köszönöm szépen aranyos vagy még mindig nem változtam pörgök 😂😂 , ha le merülök be dugom magam töltőre 😂😂 szép hétvégét puszi Merci
Szia! Köszönöm aranyos tőled kívánok egy szép hétvégét . A lábam egyre jobb 😉😉🤗🤗 puszi Merci
Sziasztok
Végre eljutottam Szofi & Fruzsi négykezes masszázsára. Miattam nem jött össze a dolog eddig sajnos.
Helyszín a füredi, meki környéke. A lakás átlagos, de rendben volt minden szerintem.
Szofit már meglátogattam egyszer és jól esett, hogy most megismert. Nem lett csúnyább. :)
Fruzsival viszont még nem találkoztam. A fotókhoz képest talán tényleg van rajta egy kis plusz de sztem nagyon rendben van ő is.
Részletekbe nem akarok bele menni, de nagyon kedvesek és készségesek voltak végig.
Számomra nagyon nagy élmény volt!
Én csak biztatni tudok mindenkit, hogy egyszer próbálja ki őket! :)
Fütyülős · Őstag ·
Sajnos rossz értelemben is "színesedik" a paletta.
Nándi · Őstag · Ramóna25 szerintem a korábbiakban más neveken találkozhatunk már itt vele!
Sziasztok.......ma meglátogattam rég nem látott Regina (élménymasszázs)nevű kedves hírdetőt,amit nem bántam meg.A hozzállása ,figyelmességét tanítani kellene 1-2 kolleginának:))))Nem unott fapofa ,édesen mosolyog ,kellemesen érint maszíroz,és nekem páratlan a csúszka teknikája(igaz sok kolléganőjénél még nem jártam)Szal thx a mait Regi (ha olvasod
Persze ha maszírozás meg kell említenem Lara-t i......s érdemes hozzá is ellátogatni aki még nem volt ő is simibajnok(arany keze van)...mind két hölgy kedvencek közt van és csalódásmentes.....(legalábbis nekem
vivien 24 is látogatást tettem...számomra új leányzóként.....mag a helyszín szokatlan volt egy hotel(nem is adnék neki túl sok csillagot:)))....biztos itt volt kiadó szoba:)))de maga Viven képeknek megfelelően csinos aranyos szal nem panaszkodom amiért mentem megkaptam nem csalódtam mint legutóbb ...amit le is moderáltak:))))mint véleményt:))))
slimjohn · Újonc · Kedves Dumbó kolléga! Újabb hozzászólásodban pontosan, szabatosan tetted világossá a számomra, hogy miképp kell értelmezni a dobogós masszőz fogalmát. Miután nem rég voltam Tildánál, s megtapasztaltam az általad párhuzamba álított mindkét stílust, a komplex élményt, mint végeredményt tekintve egyet értek veled. :)
Bele estem abba a hibába, amit a hajdani dalszerző így fogalmazott meg: "Csak a szépre emlékezem".
Említetted Kamillát, ma felkerült a hirdetése (bár egy időben két Kamilla nevű lány is hirdetett), talán ő az, akire gondoltál.
Biztató, hogy kezdenek visszajönni a biztos favoritok a nyaralásból, és színesedik a hirdetői paletta.
Az kétségtelen, hogy szakszerűséget tekintve kiemelkedő Enemy, a kézi levezetése is ügyes volt és még csinos is ezek mellett! Viszont szerintem, (hangsúlyozom szerintem), nem a szakszerűség az elsődleges szempont, ha innen választok masszőzt. Legyen kevésbé szakszerű, de az jó kedvvel, mosolyogva, kedvesen legyen végrehajtva. (Pl.: Eszter, Tilda, Gréti, Kamilla, igaz, ő már nincs). Számomra az se mellékes, hogy a végén nem a kezembe nyomnak egy adag papírtörlőt és töröld le magad, hanem ezt megteszik nekem, és nem utolsó sorban, a végkifejlet kölcsönös is lehet. Ezek a lányok el tudják velem hitetni, hogy ők is örülnek annak, hogy ott vagyok :) Folyamatos a szemkontaktus, nem lehorgasztott fejjel csinálják, amit csinálnak. Ezen "apróságok" miatt nálam már nem férne fel a dobogóra Enemy :) Ezen írásommal, senkit és senkinek az emlékeit nem akarok/m megbántani, csak magyarázom a bizonyítványom! :))
Kérjük ezt az eszmecserét szíveskedjetek a Beszélgessünk topicban folytatni
Neked szerintem üldőzési mániád van,nézesd meg magad valami hozzáértővel!
Egyépként mi Nándival privátba átbeszéltük a témát,ezúton megkövetem Őt.
2012 januárban regisztráltál és ez a második bejegyzésed!? Ez megmutatja, hogy ezt anno, mint hirdető azért hoztad létre "látogatónak", hogy ha icka van, akkor ezen a nicken hitelesebben tudod bevédeni magad. ..de ezt rosszul gondoltad!! Nincs itt olyan satu, aki ezt besz*pná..
Szerentem a tetoválás hiánya mutatja,hogy Ő nem a régi Anikó.
Nándi · Őstag · Anikónál a tetkó árulkodik! Így biztosra veheted az egyezőséget. :D
slimjohn · Újonc · Nosztalgikus hozzászólásomat szertném kiegészíteni - az újabban érkezett kommentekre is reagálva. Aki járt Enemy szalonjában - nevezzük így a masszázs helyszínéül szolgáló, tágas szobát - emlékezhet rá, hogy a szakképzettségét igazoló, számos bekeretezett tanúsítvány ott függöt a szalon egyik falán. S a papírok nem voltak írott malaszt, hanem igenis, komoly szaktudást képviselt a hölgy, aki polgári nevén, még a közelmúltban is dolgozott - immár erotikus felhangok nélkül. Épp a napokban voltam egy masszázsos lánynál, akivel nagyon jól éreztem magam, de Enemy szakszerűségét nem közelítette. Inkább finom simogatásokból állt. Mivel nem látogattam végig a jeleleg masszázst hirdető hölgyeket, nem tudok általános érvényűen nyilatkozni, de Dumbó "kollégának" annyiban ellentmondanék, hogy alig hiszem, hogy ne lenne ma is helye a dobogón Enemynek, ha ringbe szállna. Az erotikus befejezésben kicsúcsosodó lingam masszázsa éppúgy első osztályú volt, mint a gyógyhatású és a frissítő testmasszázsa. Egyébként az említett korszakban, 2009-2011 időszakában Anikó is igen színvonalasan dolgozott a Wesselényi utca közelében. Jelenleg is hirdet Anikó (39), aki - a fotóit szemlélve - valószínűleg azonos a hajdani kedvencemmel (mert hozzá is járogattam egy ideig), de nem kérdeztem rá, hogy valóban ugyanarról a lányról van-e szó.
Enemy még most is a legjobb lenne :)
Kimberly21 A magam részéről! Jól ismert hely, nagyerdő közeli korrekt panel, alacsony emeleti. Nagyon tetszett a tájékoztatás, itt még nem volt érezhető a rutintalanság. A képeken bár ő van, de más karaktert vártam a hang és a kép alapján. Nagyon szép arc, finom nyári barna bőr, rugalmas selymes. Ütemterv átbeszélése, utalványok rendezése, bővíthető extrákkal, a határ az majdnem a csillagos ég. Halk bátortalan kezdés a jelenlét teljes részvétlenségével, bárhova tapintottam bárhogy, mint ha ott se lett volna. Illatos bőre tovább lendített ezen, csinos kis tanga le és én is ledobtam mindent. Kis tipi-tapi után zutty le az ágyra én állva előtte, a fr*ncia meglepően jól indult, finom lágy, szépen formált ajkakkal, de kellően konkrét is. A jó kezdést olyan szép lett volna valami kis változatossággal folytatni, ez sajnos nem sikerült. Amikor váltani érezte elérkezettnek, akkor elkezdett kézimunkázni gyakorlatilag nulla átéléssel. Ok! Akkor most én jövök: bájos kis kagylóit elkaptam szájjal. Volt minden, de a lényeg itt is hiányzott, semmi reakció..! Fizikális jele sem volt. Nem tudom mi a kellemetlenebb, ha nem lehet valamit, vagy ha lehet, de a response gyakorlatilag nulla. Még az irányomba történő unszimpátiára sem tudnám fogni..! Szándékosságot és tudatosságot sem éreztem ebben, jó indulatú kis kedves (fővárosi) lányka. Hosszútávfutóknak merném ajánlani, vagy a türelmeseknek.
Ugyanez az én véleményem is a Lizáról. Nemrégiben kérdezte valaki(kitsit talán állította is), hogy ő néhány képe alapján idősebbnek látja!? Válaszoltam rá, hogy ez nem igaz! Örülök, hogy más is észrevette ebben a csajban az értékeit!
Sziasztok.
Két újabb beszámoló.
Mindkét lány esetében a helyszín ugyan az, a borok felett bíráskodó tere.
Liza 37: Már rég nézegettem, a fotói is bejöttek, megpróbáltam.
Telefonban nagyon kedves, mondhatni már bohókás, lehet vele viccelődni, gondoltam jól indul.
A helyszínen ért az első meglepetés. Liza a fotókhoz képest lényegesebben fiatalabb élőben, és csinosabb is szerintem, lehet akkor mikor a képeket csinálta (nem a profi fotókra gondolok) szálkásabb volt, nem tudom, de egy bájos, szép lány fogadott az ajtóban. :) Kedves, cserfes, olyan szeretni való kis bestia, holott a képek a dögös milfet tükrözik szerintem.
Test sokkal szebb mint a képeken, a cicik különösen!
A szaktudást nem hiszem hogy kellene ecsetelnem, profi a hölgy mind francia, mind szex terén, ami viszont ismét meglepett az a full barátnő feeling. Húz magához és magába, ölel, simogat, rádtekeredik, esküszöm mint valami szeretet éhes kiscica. Nagyon bejött. Ritka élményekkel gazdagodtam, biztos vissza megyek még hozzá.
Aki a napokban tűnt fel: Kimberly 21
Nem tudtam ellenállni a kísértésnek, pedig a huszon pár évesekkel kevés jó tapasztalatom van, gondoltam egy életem...
Lakásba belépve halvány fény, kintről beszaladva nem láttam először a lányból semmit. Na mondom jól indul, azt se látom kihez jöttem :D
Aztán előttem lépkedve a szoba felé kezdett a szemem hozzá szokni a sötétebb helyszínhez és lám lám, egy gyönyörű nő sziluettje lebeg előttem, egész magas, szép, na de az a comb és fenék...juhé, megérkeztem. :D
A lány pont mint a képeken. Gyakorlatilag nincs a kép retusálva, egy szép, magas , csinos, formás lány állt előttem kedvesen és mosolygósan.
Nincs nagy cicije, de az szép, lehet vele foglalkozni is bátran, de a feneke és a combja...az mindent vitt :)
Kedves visszafogott lány, megtesz mindent amit kérsz normál kereteken belül, ügyesen teszi a dolgát, viszont gondolom a korából adódóan kicsit bátortalan, nincs még nagy rutinja hogy hogy kell a férfiakat levenni a lábukról, de majd belejön ha kicsit marad még a szakmában. ;)
Egyébként nagyon kellemes emlékek fűznek hozzá is, megéri meglátogatni, bár nem könnyű bejutni hozzá.
btom · Újonc · Azért írtam ilyen részletességgel, mert én is szoktam hezitálni és jól esik amikor valaki bővebben leírja a véleményét egy-egy szolgáltatóról és arról , hogy milyen a környezet.
Nem mindegy, hogy egy lepukkant moziban nézel meg egy filmet vagy egy cinemában / szerintem/. Kösz!
Azért azt is tegyük hozzá, hogy anno Enemy-nek nem nagyon volt komoly konkurenciája! :) Most szerintem a dobogóra sem biztos, hogy felférne :)