Esemény dátuma: 2017. 12. 06.
Név: Nihán (korábban Maya)
Kor: 24
Első megjelenés: 2018. 04. 09.
Alkalom: 1.
Időtartam: fél óra
Előre megbeszélt fehérneműben nyitott nekem ajtót. Közös zuhanyzásra mentünk, de én gondoltam egyet, és inkább csak őt fürdettem meg, hogy ne sok idő menjen el. Bedörzsöltem a testét, miközben könnyedén elcsevegtünk. Szép, feszes, szolibarna bőre van, tetkókkal. Alakja nem sokkal másabb, ahogy a képek ábrázolják, nekem élőben valamivel jobbnak tűnik, szép magas, formás lány. De nem ezzel nyűgözött le, hiszen bőven akad itt fiatal bombázó, hanem azzal a barátnő feelinggel, amit eddig ebben a műfajban még nem tapasztaltam. Számomra ugyanis a bartánő feeling nem merül ki annyiban, hogy eljátszik valami erőltetett szerepet, hanem ott kezdődik, hogy a nő is élvezi. Mayával ez adott volt, és ha valaki azt gondolná, biztosan csak megjátszotta, ezt két érvvel is cáfolni tudom:
1. Ilyen képességekkel sokkal nagyobb karriert is befuthatna a színész szakmában.
2. Vannak a női testnek bizonyos reakciói, melyeket nem lehet megjátszani.
Doggie style-ban nagyon izgató látványt és érzést nyújtott. Lovaglásban szenvedélyes hévvel vágtázott meg, olykor erősen, odacsapósan, időnként meg jól odaszorította a testét, hogy tövig benne legyek, megspékelve ezt egy körkörös derékmozgással. A legjobb mégis az volt, amikor testével rám hajolt, a fülembe nyögdécselt azon a szexis hangján, aztán szenvedéllyel átölelt, markolászott, és a hajamba túrt. Ez volt a maximális barátnő feeling. Teljesen olyan volt mint annak idején a barátnőkkel, sőt annak az időszaknak is a legjobb aktusait idézte. Nehezen durranó típus vagyok, de éreztem, hogy vele össze fog jönni. Így is lett, lovaglópózra váltottam vele ismét, mert abban éreztem leginkább a barátnő feelinget, amire gerjedek. Megint megcsinálta a már fentebb említett lovaglási ceremóniát, melytől nagyot élveztem. Lihegve megköszöntem a fergeteges élményt. Utólag adtam neki oda a virágcsokrot, egy szállal megfejelve az elvárt mennyiséget. Bőven megérte. Közvetlen, barátságos hangulatban váltunk el. A következő napokban csak róla, és a következő találkozásunkról fantáziálgattam.
Összegezve: Szinte hihetetlen, hogy valaki ilyen fiatalon ilyen profi legyen, 100% barátnő feelinget produkált, engedelmes, de tud irányítani is. Belőlem mindent kicsavart, teljesen elintézett. Mindezek ellenére egy szerény leányzót ismertem meg benne beszédstílusa és viselkedése alapján. Kérek mindenkit, hogy legyen vele kedves, udvarias és tisztelje magasfokú örömszerzési abilitását, még abban az esetben is, ha valakinek valamiért nem sikerül minden olyan jól vele, mint nekem (nem biztos, hogy az ő hibája, és az is lehet, hogy épp senkié).