Holnap reggeltől újra várom hivăsaitokat :) puszi Gina
Holnap reggeltől újra várom hivăsaitokat :) puszi Gina
Kedves Vendégiem!
Egész héten nem vagyok elérhető családi okok miatt.
Puszi Hanna.
Kedves Uraim. Vasárnaptól jövőhét szerdáig nem leszek elérhető. Csütörtöktől újra várom hivăsaitokat. Csók Gina Pécsről :)
Várom kedves vendegeimet forro,nedves puncimmal. :-) :-) :-) :-)Lara Nyiregyhazarol! :-)
Szia.Koszonom a kedves szavakat! LARA
Holnaptól keszthelyen várom kedves vendégeimet,és mindenkit aki szeretne meglátogatni!
Sziasztok kedves urak! Még 2napot vagyok Pécset! Varom hivásotokat :) üdv vivien27
Mától újra elérhető vagyok Lentiben! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Mától újra elérhető vagyok Lentiben! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Sziasztok Kedves Urak. Várom minden régi és új vendégemet kellemes kikapcsolódásra. Puszi Nina
Sziasztok kedves Urak!
Ismét elérhető vagyok Pécsen :)
Mától újra elérhető vagyok Keszthelyen! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Mától újra elérhető vagyok Keszthelyen! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Kedves vendegeim! Oktober- 12- tol, november10- ig nem leszek elerhető! Megerteseteket elore is koszonom!
Kedves Vendégeim! Ebben a hónapban még szept. 21-én leszek elérhető 9-21 óráig. Addig a hirdetésem lekerül az oldalról,
míg nem tudok vendéget fogadni. Előre láthatólag Október elejétől megszépülve, kipihenten várlak ismét benneteket a megszokott magas színvonalú szolgáltatással!
Sok-sok puszi Alíz
Szia,
várlak ma is 9:00-tól 21:00-ig kellemes, felettébb modern otthonomban, órára, fél órára, negyed órára.
Számomra az a fontos, hogy maximálisan higénikus környezetben, kedves társaságomban Te jól érezd magad és pozitív élményekkel távozz. Ha ebben egyetértünk, akkor hívj bátran most! Azonnal tudlak fogadni.
Győr, Ingrid 18
Ma is vàrom kedves új és meglevő vendegeimet a szokásos forró testemel és nedves puncimal :)
Szombaton és vasárnap családi program miatt nem leszek elérhető. Hétfőn reggel 9 órától várlak! Alíz Várpalota
Kedves Vendégek! Még 3 napig vagyok itt Szombathelyen! Kellemes, nyogodt környezetben várlak Titeket! 😊
Kedves VendégeK! Mától újra elérhetö vagyok kisebb kimaradás után,várok minden régi és új vendéget nagyon sok szeretettel!! Puszi Szofi :)