Kellemes estét mindenkinek Xéna33 vagyok és várom minden kedves vendégemet egész éjjel. És holnap is Non-Stop. Gyere és érezzük jól megunkat.
Kellemes estét mindenkinek Xéna33 vagyok és várom minden kedves vendégemet egész éjjel. És holnap is Non-Stop. Gyere és érezzük jól megunkat.
Sziasztok!
Hétfő délelőttig Mosonmagyaróváron leszek elérhető.
Ha szeretnél velem találkozni, hívj!
Sziasztok Xéna 33 vagyok, ha Nyíregyháza Sóstón jársz és lenne egy kedved egy kis lazulásra vagy egy kellemes sexre akkor keress fel nyugodtan. Vibeten is írhatsz. Pusxi Xéna 33
Sziasztok Xéna 33 vagyok és Nyíregyháza Sóstón várom kedves vendégeimet a hétvége 24:00-órájában. Szép napot hívj bátran.😘
Szép napot mindenkinek Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról, a hét minden napján várom régi és új vendégeimet, egy ki kellemes kikapcsolódásra, egy lazító masszázs vagy egy kis huncutkodásra, amihez épp kedved van, Non-Stop elérhető vagyok, ha esetleg nem venném fel a telefont akkor kérlek próbáld újra vagy írj rám Viberen..
Szaisztok lányok.
Ha igényes,családias ,barátságos környezetben szeretnétek szépülni keressétek bizalommal.
Profi,gyors,precíz es nem csak szakmailag de emberileg is nagyon ottvan a csaj 😊
Én már évek óta hozzá járok és még SOHA nem távoztam csalódottan !!!
Póthajrol álmodsz ?KÉRJ BÁTRAN IDŐPONTOT.
• Ha nincs póthajad semmi probléma prémium hajak készleten.
• Van póthajad hozd el bátran hozott hajbol is hosszabbítok.
• Tresszelt hajad van meguntad a varrást nem probléma kitincsezem felrakom.
• Profi fodrásszal dolgozom együtt.
• Pici babád van nem tudsz mozogni üzemanyag térítés ellenében 50 km körzetben házhoz megyek.
• Debrecenben és Nyíregyházán is dolgozom.
• Keress bizalommal !
Technikák amikkel dolgozom
-Mikrogyűrűs hajhosszabbitas
-Nanogyűrűs hajhosszabbitas
-Hőillesztett hajhosszabbitas
FACEBOOK OLDAL: IMPRESS HAIR HAJHOSSZABBÍTÁS
TELEFONSZÁM: 06307812683
Szép estét mindenkinek, Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és szeretettel várok minden kedves vendégeimet Non-Stop egy kellemes masszázsra vagy egy kis kellemes huncutkoásra. Puszi mindenkinek. Xéna 33 voltam 😘
Sziasztok Xéna 33 vagyok, szeretettel várom régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra, vagy egy kellemes együtlétre. Aki volt már tudja milyen vagyok aki meg nem az ismerjen meg nem fog csalódni. Csodás hetet mindenkinek puszi
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstófürdőröl és várom vendégeimet szeretettel a hét minden napján, folyamatosan dolgozom és elérhető vagyok Viberen is. Ha egy kellemes masszázsra vagy szeretnél el lazúlni egy kellemes együtlét alatt, hívj bátran. Ha szereted ha egy nő magát adja és nem megjátsza magát akkor én vagyok az akit keresel. Vagy ha szeretnéd a párodda az unalmas hétköznapokat feldobbni akkor gyertek be a pároddal nálam és tölcsünk el 3asban egy kellemes órát vagy akár többet is.
Sziasztok Xéna 33 vagyok és non-stop elérhető vagyok Nyíregyházán.
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és szeretettel várok minden kedves erre járó vendéget aki egy kellemes kikapcsolódásra vagy egy kis lazulásra vágyik. 😘😘
Sziasztok a hét minden napján szeretettel várok minden kedves régi és új vendégemet lakásomon Nyíregyháza Sóstón egy kis lazulásra vagy egy kellemes együtlétre 😘puszi Xéna 33 voltam
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és szeretettel várok minden kedves új és régi vendégeimet egy kellemes kikapcsolódasra el lazulásra vagy egy kellemes együtlétre a hétvégén is elérhető vagyok Non-Stop. Viberen is írhatsz ill érdeklődhetsz. Kellemes estét puszi Xéna33 😘
sziasztok hölgy vendégeket keresek idősebb fiatal
Sziasztok, Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról ha estleg erre jársz és szeretnél kikapcsolodni vagy szeretnél el lazúlni vagy esetleg szeretkezzni egy nagyot keress fel nygudtan, nem fogsz csalódni. Viberen is elérhető vagyok Non-Stop. Leggen csodás a napotok puszi 😘
Sziasztok hétvégén is Non-Stop vagyok Nyíregyháza Sóstón megtalálható vagyok ha kedved kapnál egy kis kikapcsólódásra vagy egy kellemes lazulásra vagy esetleg egy kellemes együtlétre akkor szeretettel várlak lakásomon. Régi és új vendégeimet
Sziasztok elérhető vagyok a hét minden napján. Egy kellemes kikapcsolódásra vágysz és Nyíregyháza Sóstón jársz akkor látogass meg nyugodtan igérem nem fogsz csalódni. Míg a hirdetésem fent van én is dolgozom. Kellemes hétvégét mindenkinek Xéna 33 voltam 😚
Sziasztok elérhető vagyok Non-Stop Nyíregyháza Sóstón hívj bátran ha jól akarod érezni magad
sziasztok jelenleg elérhető vagyok várom a hivásotokat puszi
Sziasztok Xéna 33 vagyok és Non-Stop elérhető vagyok Nyíregyháza Sóstón hivjatok vagy írjatok Víberen. 😚