Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyházáról, szeretettel várom vendégeimet a nap 24 órájában, hívj bátran ha egy kis kellemes kikapcsolódásra vágysz... Kellemes estét mindenkinek Xéna voltam 😉
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyházáról, szeretettel várom vendégeimet a nap 24 órájában, hívj bátran ha egy kis kellemes kikapcsolódásra vágysz... Kellemes estét mindenkinek Xéna voltam 😉
Kedves Nyíregyháza! Január 12-e Éjfélig leszek elérhető kedves kis városotokban! Ez idő alatt szeretettel várlak, felejthetetlen fél órás, órás időeltöltessel.. Hívj bátran Csókjaim Fahéj :-)
Sziasztok!!
Már csak 2 napig (01.07-01.08.)vagyok elérhető Debrecenben, legközelebb február elejétől tudtok újra meglátogatni!
Várom sok szerettetel minden kedves régi és új vendégem hívását. :)
Puszi, Sheron
Sziasztok!
Hétfőn reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép estét és hétvégét kívánok Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Boldog új évet Fiúk! Idén is töretlen odaadással várlak benneteket! Csók!
Sziasztok Xéna vagyok, Boldog Újévet mindenkinek Nyíregyházán elérhető vagyok Non-Stop 😉 kellemes estét mindenkinek 😉
Sziasztok, Xéna vagyok Nyíregyházáról és a mai napon is és holnapis az az bár mikor elérhető vagyok Non-Stop akár telefonon vagy Viberen. Boldog Újévet mindenkinek. 🎊🎉🍾🍸🍺😉
Sziasztok, Xéna vagyok és az ünnepek alatt is bármikor Non-Stop várom szeretettel vendégeimet otthonomban.... Kellemes estét mindenkinek. Xéna voltam Nyíregyházáról 😘
Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
További szép estét és kellemes hétvégét!
Üdvözlettel Brigi
Boldog új évet minden régi és új vendégemnek,valamint mindazoknak akik bármilyen formában hozzájárultak eddigi utam sikeréhez! Külön köszönet barátaimnak és orvosaimnak egyaránt!Sok boldogságot!
Kellemes ünnepeket minden régi és új vendégemnek,valamint mindazoknak akik bármilyen formában hozzájárultak eddigi utam sikeréhez! Külön köszönet barátaimnak és orvosaimnak egyaránt!Sok boldogságot!
Sziasztok!
Mai napon reggel 8:00-tól 20:00-ig elérhető vagyok!
Majd 27-e Péntek és 28-a Szombat reggel 8:00-tól 20:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot, Kellemes hétvégét!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Kedves vendégek! Mai nappal kiveszem az ünnepi szabadságot . :) legközelebb Dec. 27.-én leszek elérhető !! Kellemes Karácsonyt Kívánok mindenkinek! Puszi! Zsófi
Sziasztok!
Pénteken és Szombaton este 20:00-ig vagyok elérhető!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
Szombaton is 18:00-ig elérhető vagyok!
További szép estét!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
December 9-től azaz Hétfőn reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép kellemes estét Mindenkinek!
Hölgyeknek Mikulást, Férfiaknak Krampuszt Kívánok!
:)))
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
Szombaton reggel 8:00-tól elérhető vagyok este 18:00-ig!
Szép délutánt és kellemes estét Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
Péntek és Szombat este 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
Ma 19:00-ig vagyok elérhető!
Szombaton a Rally miatt nem leszek!
11-én azaz Hétfőn reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép napot illetve kellemes hétvégét Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
Péntekenként este 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi