Kedves urak! Szombathelyen újra elérhető vagyok! Hívj bátran sok ölelés Dorka
Kedves urak! Szombathelyen újra elérhető vagyok! Hívj bátran sok ölelés Dorka
Kedves Ismerős-vagy még Ismeretlen Győri Uraim!
Hivtatok hát újra itt vagyok-Várlak Megszokott programjaimra*
Kérlek ha tudsz előre tervezz*
ölelés:
Beatrix a TE MASSZŐZÖD*
Kedves Uraim!
Hétfőtől újra elérhető leszek!:)
Moniqe
Sziasztok!
Ma és Szombaton este 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!!!
Xéna vagyok Nyiregyháza Sóstóról és szeretettel várok mindenkit lakásomon Non-Stop akar egy gyors vagy egy kellemesen nyugodt együtlétre. Hívj bátran vagy írj Viberen nyugodtan.
Puszi Xéna voltam 😘
Sziasztok!
Csütörtökön nem vagyok elérhető!
Viszont Péntek és Szombat reggel 8:00-tól 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
Pénteken és Szombaton este 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyházáról és minden nap várom Non-Stop régi és új vendégemet szeretettel egy kellemes együtlétre vagy kikapcsólódásra otthonomba. Hívj vagy írj Viberen bátran. Puszi mindenkinek Xéna 😘
Sziasztok Xéna vagyok 33 éves , Nyíregyháza Sostófűrdön várom szeretettel régi és új vendégeimet sok szeretettel kellemes kikapcsolódásra akár egy gyors vagy esetleg órás vagy többórás kalandra. Hívj vagy írj Víberen. Kellemes hétvégét mindenkinek. Puszi mindenkinek Xéna 😚
Sziasztok!
Február 3-án reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép napot!
Kellemes hetet Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok, Xéna vagyok Nyíregyházáról és Non-Stop várom régi és új vendégeimet... Szép estét mindenkinek 😘😘8
Kellemes délutánt mindenkinek, Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstófüröröl, szeretettel várom Non-Stop régei és új vendégeimet diszkrét lakásomon. Hívj vagy írj bátran Víberen, sms-re nem válaszolok. Kellemes napot mindenkinek. Sziasztok Xéna voltam 😘
Sziasztok!
Pénteken és Szombaton reggel 8:00-tól 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok Xéna vagyok, kellemes estét kívánok mindenkinek, Nyíregyháza Sóstón vagyok elérhető a nap 24 órájában. Hívj bátran ha ki szeretnél kapcsolodni vagy egy félóra vagy esetleg van egy szabad órád vagy több órád én szeretettel várlak diszkrét lakásomon. Részemről a diszkrécíó adott és elvárt. Hívj bátran nem bánod meg. Szép estét mindenkinek, Xéna voltam. 😘
Sziasztok Xéna vagyok és szeretettel várom minden nap megélvő és új vendégeimet szeretettel diszkrét lakásomon. Akár rövidebb vagy hosszabb kellemes idő eltöltéséhez. Viberen is írhatsz ill érdeklődhetsz szívesen válaszolok minden kérdésetekre. Tovabbi kellemes hétvégét mindenkinek, puszi mindenkinek Xéna voltam Nyíregyháza Sóstófűrdőről. 😘😗
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyházáról, ha nem egy bombazóra vágysz hanem egy átlagos nőre akkor engem keresel. A hétvégén is várom kedves meglévő és új vendégeimet Non-Stop hívjatok bátran ha kikapcsolódásra vágysz..😉 érezűk mind a ketten jól magunkat. Mindenkit szívesen fogadok. Tovabbi szép estét mindenkinek és kellemes hétvégét. Puszi mindenkinek Xéna... 😉😉
Sziasztok!
Ma 16:00-ig,
Pénteken és Szombaton reggel 8:00-tól 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Jó reggelt mindenkinek, Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstóról és szeretettel várom kedves vendégeimet a nap bármely időszakában otthonomban. Hívj bátra vagy írj rám Viberen. Szép napot kívánok mindenkinek, sziasztok Xéna 😘
Drága Uraim!
Ezen a héten Pécsen várom minden kedves régi és új vendégeimet!
Svéd-relax masszázzsal átmozgatlak,erotikus,illóolajos masszázzsal és kellemes befejezéseimmel elvarázsollak,akár kölcsönösen is!!
CSók
Sziasztok Xéna vagyok, Nyíregyháza Sóstón elérhető vagyok Non-Stop várom kedves vendégeimet lakásomon. Hívj bátran ha kellemes kikapcsólódásra vágysz. Tovabbi szép napot mindenkinek.
Puszi Xéna voltam. 😉